ס'שיר מדהים ואני מקווה שאת לומדת!!:]
M Michalush MI New member 13/6/07 #25 ../images/Emo216.gifס'שיר מדהים../images/Emo99.gif ואני מקווה שאת לומדת!!:]
A AllFlowersInTime New member 13/6/07 #22 Radiohead- Bullet Proof...I Wish I Was../images/Emo192.gif אני לא מגוונת ;[
O oshriti123 New member 13/6/07 #23 The Wombats - Kill The Director דיס איז נו ברידג'יט ג'ונס דיס איז נו ברדג'יט ברידג'יט השיר הכי מדבק אבר XD
The Wombats - Kill The Director דיס איז נו ברידג'יט ג'ונס דיס איז נו ברדג'יט ברידג'יט השיר הכי מדבק אבר XD
F FallOutGirl New member 13/6/07 #27 ../images/Emo80.gif Lostprophets - Start Something שוב מתקפת לוסטפרופטס היום ;; זה קורה לפעמים שיש לי איזה כמה יפים שאני לא שומעת שום דבר אחר! אין סיכוי פשוט! חחחחחח וזה רק אני או שהאוף כבר מלא בשיחות על היסטוריה ומתמטיקה?
../images/Emo80.gif Lostprophets - Start Something שוב מתקפת לוסטפרופטס היום ;; זה קורה לפעמים שיש לי איזה כמה יפים שאני לא שומעת שום דבר אחר! אין סיכוי פשוט! חחחחחח וזה רק אני או שהאוף כבר מלא בשיחות על היסטוריה ומתמטיקה?
H HagarStar New member 14/6/07 #30 ../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif חרישות בבצפר בפול ווליום כשכולם נועצים בי מבטים כי זה היה חזק ושמעו את זה
../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif חרישות בבצפר בפול ווליום כשכולם נועצים בי מבטים כי זה היה חזק ושמעו את זה
S Sweet Calamity New member 14/6/07 #31 ספיישל מאניק סטריט פריצ'רס!! ../images/Emo115.gif נוצות, במוצ"ש.
S Sweet Calamity New member 14/6/07 #32 ארגג ../images/Emo115.gif אני חייבת לקרוא תהודעות לפני שאני שולחת, לא שניה אחרי שאני לוחצת שלח!!דאמיט. אבלאבל יש לזה סיבה.היתה פרסומת של "המקור"!! ;;
ארגג ../images/Emo115.gif אני חייבת לקרוא תהודעות לפני שאני שולחת, לא שניה אחרי שאני לוחצת שלח!!דאמיט. אבלאבל יש לזה סיבה.היתה פרסומת של "המקור"!! ;;