מדינה צריכה לשלב אנושיות עם שכל

../images/Emo128.gif כאן נמחקו הודעות

נחשו מה? כאן זה לא הכנסת, ובפורום הזה יתנהלו דיונים ענייניים או שלא יתנהלו כלל... לבחירתכם.

פיגועים עכשיו הם לחץ על ישראל?

קודם אתה טוען שיש לשחרר את הרוצחים מפני שאין פיגועים, מה שאומר לדעתך שלחמאס אין אפשרות לבצע פיגועים. כאן אתה נותן לחמאס תמריץ חזק ביותר לא לבצע פיגועים. אבל לאחר שאני מצביע על העובדה שהתמריץ הזה יעלם אחרי שחרור הרוצחים אתה טוען בדיוק ההיפך- שיש תמריץ לחמאס כן לבצע פיגועים.

מעסה11

New member
אז פשוט לא הבנת אותי

אני טוען שהתמריץ לעשות פיגועים עכשיו הוא יותר גדול מכיוון שגלעד בשבי,וזה לחץ על ישראל,זה לא אומר שאין למחבלים מספיק תמריץ לבצע פיגועים גם בלי קשר לשליט, רק הם לא יכולים להתקרב לגדר ,כי הם תכף נשרפים כמו יתושים

הבנתי אותך היטב.

אתה נותן למחבלים תמריץ חזק לא לבצע פיגועים ואז טוען שיש להם תמריץ חזק כן לבצע פיגועים. ומאחר והשתתפתי במילואים האחרונים שלי (בתפקיד זניח למדי) בכח גדול שלכד שב"חים שחדרו לישראל במקום בו הטופוגרפיה מנעה את השלמת הגדר- ויש הרבה מקומות כאלה- אני יודע כמה הטיעון לפיו "הם לא יכולים להתקרב לגדר כי הם תכף נשרפים כמו זבובים" פשוט לא נכון. לא שצריך להתקרב לגדר, ניתן לבצע פיגוע סוג א' גם נגד מטרות ישראליות בשטחים או בחו"ל.

מעסה11

New member
פיגועים בשטחים וחול זה לא רלוונטי

פיגועים בשטחים ובחול יכולים להעשות כול הזמן ויש תמריץ חזק כול עוד ישראל קיימת בלי שום קשר לעיסקת שליט, בבקשה לא לבלבל מחט עם תחת :)

פשוט לא יאומן.

אכן יש תמריץ חזק כל עוד ישראל קיימת- ושחרור רוצחים יגדיל את יכולת הביצוע. אז את מי אתה מוכן להקריב? שמות בבקשה. שמות!

מעסה11

New member
היכולת גבוהה כעת,מי שצריך למות ימות בכול מקרה

תוספת היכולת של שיחרור המחבלים המנוונים הנוספים,כמוה כטיפה בים, וכדיגדוג קליע לטנק.. בבקשה בלי פרנויה , ובלי זריעת פאניקה בעם

מעסה11

New member
עוד פעם אתה חוזר על הקשר השטותי הזה

אין שום קשר... בן הרוגי פיגועים אם חלילה יהיו כאלה, לבן עיסקת שליט, לא חסר כבר עכשיו אלפי מרצחים משוחררים חמושים מוכנים לפעולה, מי שצריך למות ימות בלי שום קשר לעיסקת שליט

תוכיח שהקשר שטותי.

אה, כן. צריך לשחרר רוצחים מפני שזה שאין פיגועים מוכיח שלחמאס אין יכולת לפגע, אבל לחמאס יש תמריץ חזק לפגע כדי ללחוץ לשחרור גלעד שליט. יש אלפי רוצחים בשטח שאינם מצליחים לרצוח (כרגע- עד למבצע עופרת יצוקה הם דווקא הצליחו לרצוח מדי פעם, ואיש מלבדך לא משלה את עצמו שגל פיגועים חדש לא יגיע) ולכן עוד כמה מאות לא ישנו כלום. ידוע לך היטב שכדי לפגע בשטחים או בחו"ל הם לא צריכים לעבור שום גדר, אז הרוגים בחו"ל או בשטחים כתוצאה משחרור הרוצחים "לא נחשב" בעיניך. משום מה נראה לי שאפילו אם תראה במו עיניך את אחד מהרוצחים המשוחררים יורה בילדה עדיין תמשיך להכחיש את הקשר.

למעלה