מדיניות ספוילרים - הצבעה

Lhuna1

New member
לא מספיק לדעת מי זאת ריבר בשביל להבין

ש
מסמן ספוילר למשהו שלא שודר.

אין שום דרך לנחש את זה בלי שיגידו לך מפורשות.

אליון1

New member
נכון כי זה פשוט סמיילי שלא מתקשר לספוילר

ושום דבר שתגידו לא יעשה אותו לכזה
מה הקשר של זה לספוילר? שום דבר
זה שלדעתכם הבלונדינית מזכירה את ריבר, וריבר עושה בסדרה שש ספולירס לדוקטור, זה פארדוקס מוחלט כי זה גם ספוילר !
מי שלא ראה את ריבר וישאל על זה יקבל על זה ספוילרים.
אתם לא חושבים שזה פשוט מטופש לעשות מהסמיילי הזה סימן לספוילרים?

shaharEB

New member
כולם בעצם אותו דבר
לסמן

לפני משהו גדול בעיקר אם מדובר על עונות 6-7 והספיישלים למיניהם..
ו7 חשוב מאוד

MonicaF

New member
אני כן צופה העונות שלפני שנת 2000

הייתי שמחה אילו לא נרשמו ספויילרים לעונות אלה.
אני צופה בהן במקביל, כל חודש משיגה פרקים אחרים.

timetraveler900

New member
אנחנו עדיין צריכים להחליט מה נחשב לספוילר

כל עונה 7 או רק החצי השני?

אליון1

New member
לדעתי כל עונה 7

בוא נצא מנקודת הנחה שלא כולם רואים בקצב של בריטניה , ולא לכולם יש יס, חלק בהוט עוד רק סיימו עונה 6 ומחכים לשביעית.
ואם נלך לפי ההיגיון הזה, אז רק ראוי שכל פרק בכל עונה שהיא (ובכלל זה גם הפרק הראשון של העונה הראשונה) צריך להיות עם ספוילרים, והסבר על הספוילר - כלומר, כל מי שלא ראה עד לפרק 4 של עונה 4, יש כאן ספוילרים.
כמובן שמספיק בתוכן ההודעה עם מרווח שורות, ושבכותרת לא יופיעו ספוילרים.

timetraveler900

New member
אני חושבת שמספיק להגיד שמדברים

בהודעה על פרק מעונה 1,2,3,4...וואטאבר, ואין צורך לסמן ספוילרים על כל דבר גם אם בתוך ההודעה. סביר להניח שמי שנכנס לפה או כן ראה את הסדרה על לנקודה סבירה וכן ייכנס ויקרא הודעות (ואת חוקי הספוילרים כי הוא עדיין ירצה להיזהר) או שהוא לא הגיע אפילו נניח לעונה 3 אז הוא לא ייכנס להודעות פה ורק יכתוב הודעה משל עצמו למשל. (היו פה הרבה שעשו את זה - אני בתוכם).
זה הגיון פשוט של מי שצופה בסדרת טלויזיה - שיש פערים בינו לבין צופים אחרים.

OKDeSign

New member
אתה לא יכול לחכות להוט

השידור בארץ באופן רשמי זה השידור של יס, עזוב את העבודה שלפעמים לוקח כמעט שנה לפרקים להגיע ליס להוט זה מגיע הרבה יותר מאוחר.

כל עוד זה שודר בארץ באופן חוקי AKA יס (ולא יס VOD או משהו כזה, שידור טלוויזיוני) זה נחשב כאילו זה שודר בארץ
זה לפחות בחוקים שאני מכירה בכל הפורומים האחרים שאני נמצאת בהם, ברגע שפרק משודר בארץ אין צורך לכתוב עליו ספויילר.
פשוט להקפיד על כותרות ולשים לב באיזה שרשור נמצאים..

ailag

New member

7א שודרה בספטמבר. מי שלא מתעדכן בפרינציפ כל כך הרבה זמן לא יבקר פה, או יניח שהוא עלול להתקל בספוילרים.

יהיה נחמד אם נשתדל לא לשים ספוילר לכלום בכותרת, אבל להחשיב את אסיילום לספוילר לדעתי זה מוגזם.

יש פה מישהו שלא ראה אסיילום?

timetraveler900

New member
יש תיקו..

בין 5 ל - 6.

גם בין 1 ל - 3.. ההבדל בין אחד לשלוש זה שבאחד לא צריך לכתוב על מה הספוילר ובשלוש כן.
(הגענו להחלטה שספוילרים זו עונה 7 אבל צריך להחליט אם צריך לכתוב בכותרת על איזה פרק מדברים או לא)

OKDeSign

New member
נראה לי טרווירלי לכתוב על איזה פרק

אלא אם כן זה שרשור ספציפית לפרק ואז הגיון בריא שמדברים על הפרק של השרשור, ואם מדברים על פרק אחר אז לציין את זה..

Lhuna1

New member
בין 5 ל-6 זה באמת לא משנה

העיקר שברור על מה הספוילר ושיש אפשרות לקורא להמנע ממנו. לא צריך להיות כל כך נוקשים בקשר לאיך לכתוב את זה בדיוק.

timetraveler900

New member
ההבדל הוא שי שרוצה להמנע ספוילר לפרומו

ויראה הודעה שהכותרת שלה כוללת "
פרומו" ימנע מלקרוא את כל ההודעה כשבפועל הספוילר לפרומו הוא כנראה רק שתי שורות בסוף..

Lhuna1

New member
ולכן אין צורך לדעתי לקבוע כלל נוקשה של איך

לכתוב את זה... שמי שכותב את ההודעה יכתוב אותה ככה שניתן יהיה להמנע מהספוילר. זה לא מסובך. מה שחשוב זה שקבענו שהפרומו נחשב ספוילר לפרק הבא.

למעלה