marabo
Well-known member
אז באמת חבל שתסבול, תשאר אתה שם ואנחנו פההאם אפשר לתקן את הנזקים שגורם הקיסר נתניהו? אני בספק.
טוב לך וטוב לנו
אז באמת חבל שתסבול, תשאר אתה שם ואנחנו פההאם אפשר לתקן את הנזקים שגורם הקיסר נתניהו? אני בספק.
ע"פ הנתונים הדמוגרפיים העדכניים ביותר, 76% מתושבי ישראל הם יהודים, 22% הם ערבים, ו2% אחרים.העניין הוא לא ההווה אלא העבר, אם לא הייתה מדינה יהודית ליד ערבים ששולטים בשוק הנפט, היה גם פחות אנטישמיות כי הערבים לא היו מתדלקים את האנטישמיות. ובכל מקרה זה היה מחוז יהודי ללא אוסטרלים. אבל זה לבכות על חלב שנשפך, ובכנות אני לא יודע על מה חשבו כשרצו מדינה גם יהודית וגם דמוקרטית באזור עם רוב ערבי, אם היו רוצים מדינת אפרטהיד עוד הייתי מבין. אבל החזון של הרצל שהערבים יסכימו להיות מיעוט לאומי במדינה יהודית היה מנותק מהמציאות שלא לדבר על החלום שהמוני יהודים יעלו ויאפשרו ל-10% להפוך לרוב של 70%-80% ויהפכו רוב של 90% למיעוט של 20%-30%.
לא הכרתי את הנתונים האלה ולא יודע מה מקורם, אך אם הם נכונים זה שיפור לטובת היהודים אל מול המספרים שדווחו בשנים האחרונות.ע"פ הנתונים הדמוגרפיים העדכניים ביותר, 76% מתושבי ישראל הם יהודים, 22% הם ערבים, ו2% אחרים.
מדינת ישראל חיה ובועטת, מהווה מקלט ומקום מפלט ליהודים מכל רחבי העולם בשעה שהם יזדקקו לה, בית למליוני יהודים כבר היום, ועל אף שהיא מתמודדת עם קשיים לא פשוטים מיום הקמתה, היא חזקה, חיה, בועטת ויציבה.מדינת ישראל היא ניסוי שנכשל, הייתם צריכים להקשיב לישראל זנגוויל ולמלך ראוויטש
לא מכיר ניסוי שלא משיג את מטרתו 77 שנים ולא מכריזים על כישלונו. 77 שנים זה בערך תוחלת החיים הממוצעת של אדם בעולמנו בעת הנוכחית. איפה עובר הגבול שלך?מדינת ישראל חיה ובועטת, מהווה מקלט ומקום מפלט ליהודים מכל רחבי העולם בשעה שהם יזדקקו לה, בית למליוני יהודים כבר היום, ועל אף שהיא מתמודדת עם קשיים לא פשוטים מיום הקמתה, היא חזקה, חיה, בועטת ויציבה.
היורדים ממנה מחפשים הצדקות למעשיהם עקב קשייהם האישיים להתמודד עם החלטתם והעין העקומה בה קרוביהם וחבריהם מסתכלים עליהם איתה. אז הם ממציאים שהמדינה מתמוטטת, תיכף נעלמת, "ניסוי שנכשל" ושאר המצאות מנותקי הקשר למציאות. תמיד היה כך ותמיד יהיה כך. ברוך ה' המציאות מלמדת אותנו את ההיפך המוחלט.
בבחינת המציאות. ראשית 77 שנים עבור מדינה בהקמה זאת לא תקופה ארוכה במיוחד. רוב מדינות העולם נטלו תקופה ארוכה לא פחות בשביל להתייצב ולהפוך למדינות היציבות שהן כיום. אבל אני לא מהנוהגים להשוות. מסתכל פשוט על המקרה שלפני. עובדתית, מדינת ישראל מתמודד עם קשיים שהיא מתמודדת איתם מיום הקמתה. קשיי הקמה שנובעים מהסביבה בה היא נמצאת, משנאת עשיו ליעקב. היא אכן טרם הצליחה להתגבר על שנאה זו. אני גם לא בטוח שאי-פעם תצליח. בכל אופן לא לפני בוא הגאולה.לא מכיר ניסוי שלא משיג את מטרתו 77 שנים ולא מכריזים על כישלונו. 77 שנים זה בערך תוחלת החיים הממוצעת של אדם בעולמנו בעת הנוכחית. איפה עובר הגבול שלך?
כל עוד שולטת ממשלה ימנית קיצונית, מוחזקת בידי החרדים, נתמכת בידי כלי תקשורת מטעם-מדינת ישראל היא ניסוי שנכשל,
זה לא הולך להשתנות, הם ניצחו דמוגרפית, לכן הכרזתי - הניסוי נכשל.כל עוד שולטת ממשלה ימנית קיצונית, מוחזקת בידי החרדים, נתמכת בידי כלי תקשורת מטעם-
היא מקרבת את קץ המדינה.
אתה ממהר לחרוץ דין לפני הזמן.זה לא הולך להשתנות, הם ניצחו דמוגרפית, לכן הכרזתי - הניסוי נכשל.
הנה עוד מעט הולכים לגייס נכים לקרבי, אבל חרדים לעולם לא יגויסו. ניתן לנכים להילחם ולחמאס להשמיד את כולם. אתם מחכים לעוד שואה?
לא האמנתי שיגיע השלב בו ינסו לגייס נכים לקרבי, אבל הנה זה בא. מהלך נואש כזה מוכיח שהסוף קרב. אתה חושב שיש סיכוי שחיילים נכים ינצחו אויב כלשהו?אתה ממהר לחרוץ דין לפני הזמן.
העם עוד לא אמר את דברו.
אתה קצת מגזים. פרופיל 64 מאז ומעולם היה מספיק לתפקידים קרביים מסוימים. לא מדובר ב"גיוס נכים" ולא בטיח. סתם הגזמה פראית לצורך קידום נרטיב ואג'נדה. אמנם אני מסכים איתך שהחרדים לא יגויסו. בכל אופן לא בשלב זה של ההיסטוריה ולא בדרך בה המערכות פועלות היום לקדם זאת (הן לא פועלות לקדם זאת). אבל בין זה לבין מה שאתה מנסה לעשות כאן מההחלטה הנוכחית יש עוד מרחק רב. בכל אופן עבור שוחרי האמת והמציאות.לא האמנתי שיגיע השלב בו ינסו לגייס נכים לקרבי, אבל הנה זה בא. מהלך נואש כזה מוכיח שהסוף קרב. אתה חושב שיש סיכוי שחיילים נכים ינצחו אויב כלשהו?
העם עוד לא אמר את דברו? טוב, אז נחכה לבחירות הבאות. אם החרדים ישבו גם בקואליציה הבאה תאכל את הכובע שלך?
פרופיל 64 הוגדר כלא כשיר לשירות קרבי, אך מתאים לתפקידים תומכי לחימה מסוימים. פרופיל 45 לא מתאים גם לתומכי לחימה, משום סוג, נא לדייק.אתה קצת מגזים. פרופיל 64 מאז ומעולם היה מספיק לתפקידים קרביים מסוימים. לא מדובר ב"גיוס נכים" ולא בטיח. סתם הגזמה פראית לצורך קידום נרטיב ואג'נדה. אמנם אני מסכים איתך שהחרדים לא יגויסו. בכל אופן לא בשלב זה של ההיסטוריה ולא בדרך בה המערכות פועלות היום לקדם זאת (הן לא פועלות לקדם זאת). אבל בין זה לבין מה שאתה מנסה לעשות כאן מההחלטה הנוכחית יש עוד מרחק רב. בכל אופן עבור שוחרי האמת והמציאות.
מאחר ובשום מקום לא דיברתי על פרופיל 45, ממילא אין שום חוסר דיוק בדבריפרופיל 64 הוגדר כלא כשיר לשירות קרבי, אך מתאים לתפקידים תומכי לחימה מסוימים. פרופיל 45 לא מתאים גם לתומכי לחימה, משום סוג, נא לדייק.
תומך לחימה זה לא קרבי, רק לוחם זה קרבי.מאחר ובשום מקום לא דיברתי על פרופיל 45, ממילא אין שום חוסר דיוק בדברי. זה שאתה מושך לדבר על כך לא הופך את דברי ללא מדויקים. נא לדייק כפי שביקשת
. לגבי פרופיל 64 כאמור, מאז ומעולם תפקיד זה איפשר גם תפקידים קרביים מסוימים. אכן לא את כולם. אני לא יודע מה השינוי המדויק שנעשה כעת מבחינה זו. אך לא מדובר ב"נכים" כפי שטענת ואין כל שחר לדבריך אלו.
כפי שביקשת, "נא לדייק", אבל זה עובד לשני הכיוונים ידידי...
שאלה של הגדרות. לא רואה סיבה מיוחדת להתעמק בדיון בנושא. אפשר להתווכח אם צוות טנק ראוי להיקרא קרבי אם לאו. אבל בעיני כאמור זה די דיון מיותר. בכל מקרה לענייננו, בכל מקרה לא נכון לדבר על "נכים" שמגויסים ללחימה. אם זה ברור, דייני.תומך לחימה זה לא קרבי, רק לוחם זה קרבי.
בין הסעיפים שמורידים פרופיל ל64 יש כאלה שעליהם מקבלים אחוזי נכות מביטוח לאומי. לדוגמה: אפילפסיה, אסתמה קשה, COPD, מחלות נפש שמאוזנות ע"י כדורים, וכו'.שאלה של הגדרות. לא רואה סיבה מיוחדת להתעמק בדיון בנושא. אפשר להתווכח אם צוות טנק ראוי להיקרא קרבי אם לאו. אבל בעיני כאמור זה די דיון מיותר. בכל מקרה לענייננו, בכל מקרה לא נכון לדבר על "נכים" שמגויסים ללחימה. אם זה ברור, דייני.
מה שעדיין לא הופך את הסיטואציה ל׳צה״ל הופך נכים ללוחמים׳ כפי שאתה מתעקש להריץ.בין הסעיפים שמורידים פרופיל ל64 יש כאלה שעליהם מקבלים אחוזי נכות מביטוח לאומי. לדוגמה: אפילפסיה, אסתמה קשה, COPD, מחלות נפש שמאוזנות ע"י כדורים, וכו'.
אנשים הזכאים לאחוזי נכות מביטוח לאומי אינם נכים? זה חדש לי.מה שעדיין לא הופך את הסיטואציה ל׳צה״ל הופך נכים ללוחמים׳ כפי שאתה מתעקש להריץ.
אז תתחדש לך בניחותא ובהנאה מרובה.אנשים הזכאים לאחוזי נכות מביטוח לאומי אינם נכים? זה חדש לי.
היה לי בילדות חבר שהיה אסמטי עם פרופיל 45 ובכל זאת שיחק כדורגל בקבוצה בליגה, אם טוב לכדורגל, טוב גם לתומך לחימה ואף לחלק מהתפקידים של לחימה.מאחר ובשום מקום לא דיברתי על פרופיל 45, ממילא אין שום חוסר דיוק בדברי. זה שאתה מושך לדבר על כך לא הופך את דברי ללא מדויקים. נא לדייק כפי שביקשת
. לגבי פרופיל 64 כאמור, מאז ומעולם תפקיד זה איפשר גם תפקידים קרביים מסוימים. אכן לא את כולם. אני לא יודע מה השינוי המדויק שנעשה כעת מבחינה זו. אך לא מדובר ב"נכים" כפי שטענת ואין כל שחר לדבריך אלו.
כפי שביקשת, "נא לדייק", אבל זה עובד לשני הכיוונים ידידי...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.