למקרה שלא ראית שם גם עליך קצוץ.
M masterboy New member 20/8/05 #20 אבל זה פורום גם אם הוא לא מסוגל להגיב לדברים שלי אז לפחות אנשים אחרים קוראים אותם ורואים שהוא לא מסוגל להגיב. בכל מקרה אני מקווה שזה לא יהיה המצב והוא יחליט כן להגיב לדברים שלי כי מעניין אותי מה הוא חושב.
אבל זה פורום גם אם הוא לא מסוגל להגיב לדברים שלי אז לפחות אנשים אחרים קוראים אותם ורואים שהוא לא מסוגל להגיב. בכל מקרה אני מקווה שזה לא יהיה המצב והוא יחליט כן להגיב לדברים שלי כי מעניין אותי מה הוא חושב.
ת תמיד מחייך New member 20/8/05 #22 לא איכפת לי שתכתוב אני אשמח שתעשה זאת. עם זאת עלייך להבין שהכתיבה שמיועדת אליו נופלת על אוזניים ערלות ושטניות במיוחד. לדעתי עלייך למקד את מאמציך בשאר הקוראים ולא בו.
לא איכפת לי שתכתוב אני אשמח שתעשה זאת. עם זאת עלייך להבין שהכתיבה שמיועדת אליו נופלת על אוזניים ערלות ושטניות במיוחד. לדעתי עלייך למקד את מאמציך בשאר הקוראים ולא בו.
M masterboy New member 20/8/05 #24 אז אחרים ישמעו אם הוא לא רוצה להגיב שלא יגיב, זה הרי לא מחזק אותו בטוח. חוץ מזה חופש, לפעמים קצת משעמם אז אם יש דברים שאני מאמין בהם אז למה שאני לא אדבר עליהם קצת?
אז אחרים ישמעו אם הוא לא רוצה להגיב שלא יגיב, זה הרי לא מחזק אותו בטוח. חוץ מזה חופש, לפעמים קצת משעמם אז אם יש דברים שאני מאמין בהם אז למה שאני לא אדבר עליהם קצת?
ת תמיד מחייך New member 20/8/05 #25 אתה צודק לכן אני מציע לך לכתוב ולפתוח נושאים חדשים וגם בגלל שיש עוד קוראים בפורום שפשוט לא מגיבים אך דברייך נשמעים אצלם.
אתה צודק לכן אני מציע לך לכתוב ולפתוח נושאים חדשים וגם בגלל שיש עוד קוראים בפורום שפשוט לא מגיבים אך דברייך נשמעים אצלם.
א אבנר ג Well-known member 20/8/05 #26 לך קיבינימט יא חתיכת טינופת.... מדינת ישראל תחיה ותתקדם ותשגשג ותתגבר על אלף טינופות מן הסוג שלך...