מדליקים נרות חנוכה עם הליקון

pini430

New member
חחח ..מי זה השחור ומי זה הלבן../images/Emo35.gif

ועדיין לא שמעתי הכחשה ממך...

Neta558

New member
הנה תמונה של דילאן

לא קשה לראות באיזה צבע הוא. ואני לא צריכה להכחיש, אני בקושי פה בכינוי אחד

pini430

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif טוב נראה לי שהולכים

להישמע בסביבה בקרוב כמה פיצוצים
אז אני אתרחק קצת..

לא לא.. אני לא פועל ככה..

אני יותר הטיפוס של הטרדות טלפוניות, מכתבי נאצה, רעל בשתיה/אוכל (וודקה/פרח במקרה של נטע), חץ מורעל, סכין בגב, מלכודת רשת, רצח אופי, סחיטה באיומים ועוד ועוד.. בקיצור, שום=מדבר מרעיש ו/או שמפריע למישו שהוא לא הקורבן.. כזה אני, מתחשב..

Neta558

New member
נו, רק בשביל הצרפתי...

אני לא זוכרת הרבה מהפרק, אבל מה שכן: אבאב של פינץ' מגיע לביקור והם הולכים לאכול ביחד בפאב הרגיל של הסדרה. האבא אומר לפינץ' שהוא רוצה להכיר לו את החברה החדשה שלו, מספר שהוא פגש אותה בחנות כלשהי. פינץ' מתיישב ורואה את אבא שלו מחזיק לצידו בובה של חנות ראווה. כשפינץ' אומר שזאת בובה אבא שלו מדבר לבובה, אומר לו לא להעליב אותה וכו'. פינץ' לא מבין מה קורה ושואל את אבא שלו מה קרה לו. גבר בשולחן מאחוריהם קם והולך (בטח לשירותים) ואבא שלו לוחש שהגבר הזה בודק אותו, שפיטרו אותו קצת לפני שהוא אמור לצאת לפנסיה ואם הוא יעשה את עצמו משוגע הוא יוכל לקבל פיצויים (או משהו דומה שקשור לפיטורים ולכסף). האיש חוזר והוא ממשיך לדבר לבובה ולהאכיל אותה ואז הראש שלה פתאום נופל. ג'ק מעסיק את אבא של פינץ' כנהג, והוא עושה כל מה שג'ק שונא. נותן לו טפיחות ומכות קטנות, נותן לו הוראות, מציב לו שעה מדויקת להיות במכוניות ואם ג'ק מאחר נוסע בלעדיו לפגישות... ג'ק מבקש מפינץ' לפטר אותו, פינץ' מבקש שירחם עליו ואז אבא שלו עושה\אומר איזה משהו מעצבן ופינץ' מסכים (לא זוכרת מה זה היה). פינץ' מפטר את אבא שלו בסצנה כאילו דרמתית משעממת שלא ממש שמתי לב אליה, רק זוכרת שהוא אמר לו שהוא הנהג הכי גרוע שאי פעם היה להם. מאיה התרגשה לקראת פגישה עם איזה אהוב ישן שלה. היא חיכתה לו עם נינה בפאב שלהם והוא לא הגיע, מה שאיכזב את מאיה שחייבת להתבכיין על משהו אחר כל פרק. נינה מנסה לעודד את מאיה ומביאה מישהו שישחק את אותו בחור ויספר לה כמה הוא אהב אותה, יביא לה פרחים ושאר קיטש. הוא מגיע ופונה אליה ב"היי מיירה" ונאום מרגש. היא אומרת שהיא לא מיירה, אז הוא הולך למישהי אחרת במשרד ומתחיל מחדש את הנאום שלו. מאיה מתעצבנת על נינה ואומרת לה שכל מה שהיא צריכה זה חברה אמיתית שתעודד אותה ותהיה שם בשבילה. אח"כ היה איזה קטע קיטש בין מאיה לנינה. סוף טוב הכל טוב, נגמר הפרק, ומאוחר יותר באותו היום היה עמוק באדמה

טוב שלא תיארת כל סצנה וסצנה....

אבל סיכום טוב. אבל כמובן שאני אהיה חייב לבקר את הסיכום שלך! כי ראיתי את הפרק!!! ושכחת משהו! אבא של פינץ' עושה עוד משהו שמעצבן את ג'ק!!! הוא לא חושב את הכובעעעעעעעעעעעעעעעעע

h e n y

New member
אחלה סיכום../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה.....
וכמו שאמרתי:"התפוח לא נופל רחוק מהעץ"

Neta558

New member
באמת שכחתי את הכובע...

אבל זה אומר שאני לא היחידה כאן שראתה את הפרק
הנה הלכה לה תהילתי...

dylan

New member
יאי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif סכומצויין ../images/Emo13.gif

הסיכום (וגם עניין השולטת והפצצה הלוהטת) מעניק לך את התהילה הנצחית שאבדה ברגע שהתגלה שגם סער ראה את הפרק אז אל תדאגי.. ועכשיו אני מאושר כפליים כי בדיוק גיליתי שהגעתי לקוביה הגדולה בשוקולד פרה (מריר)! הייתי בטוח שנשארה לי עוד שורה.. איזה יופי לי

dylan

New member
אמרתי אל תדאגי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

יש עוד שתי חפיסות סגורות! אני אשמור אחת ונעשה מסיבת שוקולד ביום חמישי

למעלה