מדמ"ח בטכניון-חזרה על חומר לפני תחי

• פותח הנושא AMT
  • פורסם בתאריך

gil levi

New member
זה תלוי מה אתה מחפש.

אם אתה רוצה רק לחזור על החומר של התיכון אז מספיק לעשות חזרה קצרה על אינדוקציות, דירוג מטריצות, קצת גזירות ואינטגרלים (למרות שזה הכי פחות הכרחי) וקצת על מספרים מרוכבים (הספרים של התיכון, אלו של בני גורן למשל, יספיקו), ובנוסף כדאי לחזור קצת על תכנות, כמו שGuestOfHonor כתב, לדעתי עדיף בשפה שתלמד בקורס הראשון בתכנות בטכניון. אם אתה רוצה ללמוד בעצמך את מה שתלמד בטכניון, ז"א ממש את החומר של התואר, אז הספרים של האו"פ מומלצים בחום. אתה לא חייב להתחיל משני הקורסים, תתחיל מאחד מהם ותראה כמה זמן ומאמץ זה גוזל. בקשר לעלות, תבדוק אם אתה יכול לקחת מהספריה העירונית/מספריית הטכניון, אם לשכן של הבן דודה במקרה יש, או נסה לקנות משומש בלוחות פורום האו"פ. לדעתי כדאי ללמוד בעצמך מבעוד מועד את מה שתלמד בטכניון- זה לא חייב לגזול כל כך הרבה זמן, זה מאוד יעזור ואולי אפילו תהנה מזה. בהצלחה.

AMT

New member
אוקיי, תודה לך ולvinney

כבר מחר אלך לסיפריה העירונית ע"מ להשאיל את הספרים... יש סדר מומלץ לספרים של האו"פ? נניח הקורס של אלגברה ליניארית 1, מה הסדר המומלץ? ומה השפה שלומדים בקורס הראשון בטכניון, יש לי ידע ונסיון בתכנות אך כבר כמה שנים שאני מזניח את התחום בגלל הצבא, לכן אני מעוניין להסיר את החלודה גם בזה לקראת תחילת הלימודים... שוב, תודה לעונים!

vinney

Well-known member
לפי הסדר של הכרכים

הם ממוספרים. בטכניון מתחילים עם C/CPP אם אני זוכר נכון, אבל יכול להיות שאני טועה

shirbi

New member
יכול להיות שיספיקו לך סיכומי הרצאות

בחנות החוברות של אגודת הסטודנטים יש חוברות של סיכומי הרצאות שכתבו הסטודנטים עצמם. המחיר מאוד זול (כ 20 ש"ח לחוברת) ולרוב מכסים טוב את החומר של הקורס.

amirxbox

New member
נראה לי קצת הגזמתם כאן בהצעות

הצעה שלי תרענן טריגונומטריה ועוד דברים שקשורים לחדו"א , ךלמד מעט על מושג קבוצה וגבול ותנוח, עדיף לשמור כח לחרוש בסמסטר עצמו.

gil levi

New member
תראה,

ברור שרק כדי להכין את עצמו ללימודים מספיק לרענן טריגו' וכו', אבל אם הוא ילמד לבדו חלק מהחומר לפני תחילת הלימודים זה יקל עליו מאוד.

felix85

New member
ספריה

במידה ואני מתחיל ללמוד בשנה הבאה. האם יתנו לי להשאיל ספרים בספריה של האוניבריסטה / מכללה?

GuestOfHonor

New member
../images/Emo45.gif

יקל מאוד מאוד. זה יכול לעשות את ההבדל בין שנה סבירה לשנה בלתי נסבלת.

למעלה