מדפסת תקועה

אשת היי-טק את קוראת לעצמך (בדימוס)?

כשיהיה לך המכשיר עליו המלצתי, פתאום עולם שלם של אפשרויות יפתח לפנייך. וכן, השאלה שלך בהחלט אהבלית: מדפסת באה עם דיו מלא.

ו י ק י 3

New member
לנו יש מכשיר משולב בבית ואנחנו

מאוד מרוצים! (לא ספיציפית זה אלא דגם יותר ישן). צריך לראות מה ההבדל במחיר בין רק מדפסת למכשיר משולב, אם ההפרש לא משמעותי, הייתי הולכת על המשולב.

טעות, טעות, טעות!!! את ההפרש צריך

לראות בין מכשיר משולב לכל ארבעת המכשירים בנפרד. אז מבינים כמה המשולב הוא המצאה לוהטת ומדהימה. למי מספיקה היום מדפסת בלבד בעידן הפקס, הסורק, מכונת הצילום והמדפסת בכל בית? מכשיר כזה אמור לשרת כל בר-בי-רב.

דורית1900

New member
אבל יש לי פקס אצל השכנים!!

ומכשיר הפקס גם מצלם. אלה שכנים שהם ממש משפחה

דמגוגית! גם שקל אחד ושלושה הם

אחד והאחרים פי שלושה. כשאת קונה מדפסת, את קונה מדפסת. כשאת קונה משולבת, את קונה תרבות. באלווריון אחד את קונה בית שלם. אז חליק מהפטפטת. תקני ממונו1 שבזאפ. או האמריקן השני שם. בשבת אגיע לבדוק איך זה נראה.

טוב מה השתתקת?

בסדר, אנחנו לא נפריע לך להקליד את פרטי הוזהב באתר בו את קונה עכשיו את המשולבת. רק שלא תחזור הפדיחה עם מכונת הכביסה.

לירזי5

New member
דורית, אם את ממש מתעקשת על

הפקס של השכנים, אז דגם מס' 1315 כולל מדפסת, סורק וצילום והוא עולה באתר שם למעלה רק 483 ש"ח. בקרביץ ראיתי אותו ב- 549 ש"ח כשמקבלים 100 ש"ח מתנה לקניה בפוקס.

הייתי מתרחק מ-HP האכילו אותי מרורים

בכמה וכמה שהיו לי. עכשיו אני ב- Canno MP390 משולבת שעלתה 920 ש"ח כולל מע"מ ומחסנית דיו עולה 18 ש"ח כולל. אין צורך למלא פשוט מחליפים.

באופיס דיל מעולם לא היה דיל מבהיל.

רק בשיאם (הנמוך) הם גבוהים עם קטץ' היכנשהו. ובאינטרנט אפילו לא ניתן למצוא את הקנון. רק את זו.

למעלה