מדרגות - להסתיר או להראות ?
דוד שלי מתווך (יותר נכון יזם של פרוייקטים גדולים שאחר כך הוא מוכר אותם כמתווך). הוא ראה את תכנון הבית שלי וחשכו עיניו "אי אפשר למכור את זה !" (לא שאני רוצה למכור את זה
אי פעם) "המדרגות באמצע הבית ! אנשים רואים מדרגות באמצע הבית ובורחים". עכשיו - במקום האדריכלית תכננה את המדרגות בצד הבית במקום נסתר יחסית (עם חלונות ארוכים כדי שיהיה מואר) אבל אני הזזתי את מיקום המדרגות לאמצע הבית, שיעלו לאורך קיר הזכוכית הגבוה של הפאטיו מול דלת הכניסה. כלומר - אין שנכנסים רואים מדרגות מטפסות לאורך קיר זכוכית. אני רואה בהן אלמנט עיצובי ובחרתי מדרגות יפות (הנה תמונה. אבל זו תמונה מצ'וקמקת ולא מייצגת את המדרגות היפות שראיתי בקו נבון. המדרגות שאני רוצה הן מעץ בהיר יותר והמדרגה כולה מלאה - אין רווח פתוח בין המדרגות אלא הכל עץ, כמו המדרגה בתמונה הזו בערך, בלי הקרניז שבולט החוצה בכל מדרגה אלא סיומת חלקה. אבל אני אוהבת את האלמנט של הפרופיל של המדרגות מברזל שרואים את הצורה של המדרגה, כמו בתמונה הראשונה שהבאתי, יפה מאד בעיניי. במיוחד כשזה מסתובב בסיבוב ורואים את המדרגות עולות מהצד). האמת ? אם יהיה לי אומץ אז אולי משהו כזה בכלל, מדהים בעיניי (אבל כמובן שדורש מעקה רציני, בכל זאת יש ילדים בבית). אז מה אתם אומרים ? להסתיר או להראות ?
דוד שלי מתווך (יותר נכון יזם של פרוייקטים גדולים שאחר כך הוא מוכר אותם כמתווך). הוא ראה את תכנון הבית שלי וחשכו עיניו "אי אפשר למכור את זה !" (לא שאני רוצה למכור את זה