מדרגים ומשפיעים בתפוז
אנשים

../images/Emo103.gifאיזה יפה ../images/Emo99.gif

איך צחקתי מכל הערות האלה של דאגי
והסוף היה לא צפוי, לפחות לא מה שאני חשבתי
בקיצור אהבתי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifתודה../images/Emo24.gif ידעתי שהסוף

יהיה לא צפוי כי תמיד כולן חושבות שהיא תזכה בו בסוף וזה חחחח

Red Shani

New member
וואו זה ממש יפה!

טוב זה כבר ידוע מהפיק הקודם שאת כותבת מוכשרת
אהבתי

ווואו מייקי D :

וואו הפיק כ " כ מדהים . @ אהבתי כ " כ אמ שאלה . אם למשל אני רוצה לפרסם פיק מוכן שלי ... זה אפשרי ? או שצריך לבקש אישור ממישו ?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאם זה פיק עם פרקים

אז תשאלי את happy poni שזאתרוני.. ואם לא וזה פיקצר את יכולה להעלות כמו שאני עושה
תודה לך

Just Shira XD

New member
יאווווו מיקי איזה מדהים../images/Emo99.gif

הפיקים שלך הולכים ומשתפרים!! ממש אהבתי את הסיפור כי הוא היה כזה לא צפוי
דני לא נדלק על מיקי ישר על ההתחלה?! מיקי מכורה לסמים?! הם לא ביחד בסוף?! WTF?!?! אבל את יודעת מה? בגלל זה הפיק היה כל כך מוצלח.. כי הצלחת להפתיע D: כל פעם את מציגה מערכת יחסים שונה בין מיקי לדני,ואת זאת אהבתי במיוחד כי היא הייתה שונה,קצרה,הרפתקנית ולא מחייבת.היה בזה משהו יפה ומעניין אפילו עוד יותר
כל כך אהבתי את היציאות המפגרות של דאגי XDDD ויש כמה דברים שאני פשוט חייבת לצטט: "מי זה אנחנו? למה אתה תמיד עונה בשם כולם! זה שאתה נראה כמו 3 אנשים זה לא אומר..." דאגי צחק על טום שהפנה את גבו אליו. דאגי דביל וטומי השמנצ'ייייייק
צודקת,זה באמת מצחיק לרדת על השומנים שלו XD "תמיד אתה חייב לצעוק, להודיע שאתה פה, אנחנו לא עיוורים.. זה בסדר" אמר אליו דני. "מה אני יעשה, זה מושרש כבר בתוכי" אמר דאגי. "לא מתאים לך מילים גבוהות" צחק עליו דני. "שתוק" דאגי אמר והלך אל הסלון. "להתעורר!!". "היי היי!" דני צעק עליו. "מה אתה עושה? אתה לא רואה שהיא ישנה??". "זה כל מה שהיא עושה פה! ישנה" דאגי אמר לו. בקטע הזה פשוט לא הפסקתי לצחווווווק XDDD
"מצטער על מקודם. נבהלתי" דני הסביר לה. "תיארתי לעצמי... לא הייתי צריכה לעשות את זה בפתאומיות." מיקי אמרה לו. "אל תתנצלי, פשוט תעשי את זה שוב" דני חייך חיוך שובב. באמצע הרחוב הם התנשקו. אוווווו איזה מתוקיםםם!! אני לא יודעת איזה קטע יותר יפה,זה או הקטע שהם מדביקים כוכב על התקרה של מיקי בפיק הקודם D: אני כלכך אוהבת את הפיקים שלך,הם פשוט מדהימים וככה גם הכתיבה שלך שרק הולכת ומשתפרת :) מקווה שיהיו עוד

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוווווווו

ידעתי שיאהבו את זה, או בעצם שלא כי זה לא קיטשי כמו האחרים שלי חח וזה באמת לא צפוי, הייתי חייבת לעשות כזה דבר... שדני לא יאהב אותה בהתחלה וזה
כנראה שזה הצליח
ואוו תודה לך
אני חושבת שהקטע עם הכוכבים עולה על הקטע שיש פה.. XD כי הוא יותר קסום כזה... אמרתי לך ששומנים זה נושא מצחיק
יהיו עוד הרבה, כבר יש

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifXDDDDDDDDDDD

MC לאר
חוץ מלימפ ביזקיט ואוף ספרינג אני לא מכירה שם אפחד OO'

Maddie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחח../images/Emo118.gif

לימפ ביזקיט
אחד השירים! אוף ספרינגס $)#%#@!($#@ איזה שיר חמוד
חוץ מהם לא הכרתי אף אחד. אבל השיר האחרון טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש לי את לימפ ביזקיט ../images/Emo27.gif

Limp Bizkit - Behind Blue Eyes http://www.sendspace.com/file/xcfjcb מסיבה כלשהי שלא ברורה לי, האתר לא עולה אז אני לא יודעת מה שאר השירים, תכתבי לי אותם ואולי יש לי עוד איזה אחד חחח

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif זה או שאני טיפשה או שנאי ממש טיפשה א

בל לא הבנתי כלום >_<...איפה השירים לעזאזלXD? ומה קשור האיש השר הזה שתקוע לי באמצע החייםXDD? >_<"...תסבירו לי [?]
.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהקליפים האלה שם מתחת למה שכתוב!

XDDDD הקליפים זה השירים!
גם לי לקח שעות להבין חחחחח

למעלה