../images/Emo71.gifהיה לי מפגש קומונהD:
כשהגעתי לעזריאלי פגשתי שני אנשים מהקומונה, ואחת מהם הייתה צריכה לחכות שאנשים מפורום סימפל ליד טאוורקורדס כי גם להם היה מפגש והיא אדומה בפורום. במשך כשעתיים הסתובבנו ליד טאוורקורדס ודחפנו לאנשים שלטים של "מפגש פורום סימפל פלאן" לפרצוף
בסוף, כשהחלטנו שהגיע הזמן ללכת, הלכנו לסנטר וישר רצנו לאכול. אני במשך כל הזמן הזה סחבתי גיטרה של מישהי על הגב כי היא סחבה גם דברים ללילה לבן שכמה אנשים עשו, אחרי כמה זמן הבנתי שזה מאגניב כזה אז נשארתי ככה
היום הכתף שלי מצטערת על זה. מתישהו הלכתי לחפש פוסטר של מיקה לחברה שלי (מתנה ליומולדת) ובחנות ההיא של תומר שיש בה רק פוסטרים אמרו לי שאין. אח"כ הלכתי לתומר הרגיל ושאלתי אם יש פוסטר של מיקה ואמרו לי שלא והסתכלו עלי מוזר כזה
אז החלטתי ללכת לחנות עם הפוסטרים לקנות פוסטר של הביטלס עם המעבר חציה הזה (בתומר הרגיל לא היה) והיו שם שתי פקאצות שדיפדפו בין הפוסטרים אז חיכיתי שהן יגיעו לביטלס ואז ראיתי את מיקה
התנפלתי עליהן כזה, "רגע מה זה היה?!" והן נבהלו
בסוף המוכרת אמרה לי שפשוט הגיעו פוסטרים חדשים והיא לא ידעה שיש. אז קניתי וזהוD: אח"כ הלכנו לגן מאיר, מקום עם דשא בשיקום ("אנחנו אוהבים אותך דשא!") וריח כללי של חרא של כלבים. כשיצאנו שמעתי את אחד השומרים אומר "הנה אתה רואה כאלה אל תכניס כשהם יחזרו לפה"
אני באופן אישי לא חזרתי אח"כ לסנטר, הלכתי ישר לאוטובוס
מסיבה כלשהי הייתה בגן מאיר איזה אישה שרצתה להעסיק אותנו, היא שאלה בני כמה אנחנו ומישהו אמר לה 16, וכאילו לא אכפת לה מהדברים שהם עשו (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת V_V), רק רצתה להעסיק אותנו XD חזרתי עם שתי סיכות, חולצה ממוז, בוקסר מUFO, מפרט לחברה שלי, ותרמתי לאיזה צער בע"ח או.. תל"ל או משהו כזה ולא ליטפתי את הכלב כי אני לא בנאדם של כלבים V_V טוב שלא הביאו לי ללטף ציפור.. נראלי שמעולם לא חפרתי לכם ככה, אתם מוזמנים לא לקרוא