מדריך הטרמפיסט לגלקסיה- הסרט

ט ו ש ה

New member
אוי, צ'ארלי, איך שכחתי אותו???!!!

אהובי הנצחי, אחד מהספרים שקראתי מכריכה לכריכה שלוש וארבע פעמים ברציפות... ספר נפלא, ושם אני גם מצפה מקואופרטיב ברטון את דפ להוציא משהו טוב מהשרוול

nooshP

New member
רק אני מפחדת מצ'ארלי?

לא יצא לי לקרוא אף פעם את הספר, אבל את הסרט ניסיתי לראות כמה פעמים וכל פעם זה הפחיד אותי יותר מידי והפסקתי באמצע....

chikashel

New member
בדיוק הזמנתי את הארי פוטר החדש...

בבארנס אנ' נובל אמרו שיגיע ב16 ביולי. הזמנתי אחד. במחשבה שנייה, הייתי צריכה להזמין שנייםת בהתחשב בעובדה שהדבר היחיד בגללו רבנו בהנימון היה תורו של מי לקרוא עכשיו... וכשאני כותבת אני גם קולטת שאת הארי פוטר החדש נקבל בדיוק ביום הנישואין השני. אחלה מתנה.

כשמספר חמש יצא...

הגבר לקח אותי בשבת בבוקר לגעש, כי זה המקום הכי קרוב שבו יש חנות ספרים פתוחה בשבת. לקחתי את הספר, וכל הדרך חיבקתי אותו קרוב קרוב, כי הגבר איים שאם אני מתחילה לקרוא בדרך הוא מרביץ לי ולוקח לי את הספר. הגענו הביתה, אמרתי לו שלום יפה, נתתי נשיקה, ושקעתי בספר. אני בונה על תוכנית דומה השנה.

T i k t a k i t

New member
האמת היא שאני חושבת להזמין...

למרות שעד עכשיו לא עשיתי את זה -את ה4 הראשונים קראתי זמן מה אחרי שיצאו,ואת החמישי קראתי ברשת-בהתחלה בגרסת זיוף משעשעת לאללה ואז ג במקור,ורק אחר כך קניתי את הספר.

לא גרוע בכלל.

ובקשר לילדותי... אם ספרים של דן בראון ורם אורן זה "חומר למבוגרים", אני כנראה אשאר ילדה לנצח. ולצ'רלי והשוקולדה אני ממש מחכה - גם ספר אהוב וגם ג'וני דפ - יאמי!

פ ו ל ק ע

New member
אפרופו ג'וני דפ

נחלתי אכזבה קשה מ"בחזה לארץ לעולם לא". סרט דביק ולא ממוצה. מבאס.

נראה לי שהוא בגדולתו כשנותנים לו

להתפרע - בתפקידים מוטרפים לגמרי, כמו בקללת הקאריביים. וגם התפקיד בצ'רלי והשוקולדה נראה לי תפקיד כזה, אז יש למה לחכות.

../images/Emo10.gif

זה כל מה שיש לי להגיד דווקא ציפיתי לסרט הזה אוף כרגיל כמעט בלתי אפשרי לעשות סרט ממש טוב מספר

T i k t a k i t

New member
אווווף.

אמנם זה היה די ברור במשחבה שפויה -הוליווד לא יעשה טוב לסדרת ספרים כזאת..אבל אוף,קיוויתי שכן
יש דם דווקא כמה דברים שצריכים להצטלם מעולה .

gmgy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifצ'יקה - הסרט היה מעולה

צ'יקה, אני ממש לא מסכימה איתך. אני כל כך נהניתי בסרט! אמנם, עדיף להתייחס לסרט כאילו אין לו קשר לספר, אבל הסרט היה אחלה. ואני ממש שמחה שהוא עשה 21 מליון דולר בסופשבוע הזה לעומת XXX האדיוטי שעשה פחות מ-14 מליון והגיע למקום השלישי בלבד.

chikashel

New member
כמו שאמרו לפני- על הטעם ועל הריח...

אבל אני שמחה שנהנית! ומאחלת גם לבנות האחרות להנות לפחות כמוך!!!

zavi1

New member
פרט לספרים הניפלאים שכבר צויינו

כאן אני מאד אהבתי גם את "מה שקרה או לא קרה (אולי) לקרשינדו ולי" - קלאסיקה ישראלית. לפני שבוע הבת דושה בת ה7 של האיש אמרה לי שהמורה קוראת להם חלקים ממנו בכיתה וזה ממש גרם לי להיות מאושרת... אהבתי גם את הספר האחים לב ארי של "אסטריד לינדגרן" - פנטזיה מקסימה וסיפור על חברות מופלאה בין שני אחים. אח ספרי ילדות....

למעלה