מדריך טוב וכללי להחלפת רום

• פותח הנושא knowm
  • פורסם בתאריך

knowm

New member
מדריך טוב וכללי להחלפת רום

אני מוצא בכל מיני פורומים מדריך איך להוריד את הרום של מי שכתב את המדריך, ובלי הסבר מה המשמעויות של כל דבר אפשר בבקשה להפנות אותי למדריך טוב ומקיף בנושא? ואולי אם יש לכם אחד כזה בפורום, להכניס להודעות נבחרות תודה רבה לכם הרום של סלקום מסריח!!!!!!

יש לך אחריות וביטוח בסלקום?

אז תדע לך שהם יתבטלו אם תחליט לבצע החלפת רום.

knowm

New member
אני יודע

אני אחזיר את הרוט של סלקום לפני תיקון, אבל הטלפון כמעט לא שמיש עם הרוט המסריח הזה איך הרוט של PILOTX?

רוט ורום

רוט זה בעצם פתיחת המכשיר למשתמש על, ואיתו אפשר לבצע דברים רבים וביניהם גם צריבת רום אלטרנטיבי למכשיר, אבל זהירות, כמו באייפון כאשר פותחים מסתכנים שאם המכשיר יתקלקל ברמה חומרה ולא תוכל להחזיר את המצב לקדמותו, כאשר הם יתקנו הם יפעילו את המכשיר ויגלו שהוא מגיע עם רום לא שלהם, ואז תקבל חשבון ממש לא נעים (או כמו שאומרים אין לקבל עצה מעו"ד זה אף פעם לא חינם
)

knowm

New member
הקטע הוא שהטלפון מאוד איטי

וזה לא שווה את זה.. איך הרום של פיילוטX?

voguemaster

New member
הרום של פיילוט הוא סבבה

אבל אפשר להגיע לאחלה ביצועים גם עם הרום של המפעילות הסלולריות בפחות מאמץ. אפשר לבצע צריבת קרנל (תקרא קודם כדי להבין את המושגים). למי שטרח וקרא ומבין את כל ההוראות זה תהליך של 30 שניות. לאחר מכן, יש תהליך קצת יותר ארוך של הפעלת כל מיני TWEAKים מתפריט ה-recovery וגם LAGFIX שיפתור את בעיית האיטיות שלך. שוב, פעולה למתקדמים אבל פחות מאמץ מהתקנת רום חלופי (למרות שהרום של פיילוט מומלץ). כנס לפורום של i9000 במערכת הפורומים iAndroid. יש כמה הודעות ראשונות שהן קישורים למדריכים בנושא, כולל מדריכים בסיסיים של מושגים וכד'.

TheDevilInside

New member
לפי מה שהבנתי-לא מדוייק.

לפחות לא באורנג'. לפני כמה ימים הגעתי לאורנג' לטפל בטלפון(נתקע,איטי-כרגיל),ועידכנו לי לגירסה חדשה(לפי הטכנאי היא יצאה לפני איזה שבוע,גם המכשירים שנמכרים חדשים לא עודכנו עדיין. אגב,עכשיו המכשיר הרבה יותר מהיר,אבל זה לא העניין פה). לפי נציג(וגם לפי טכנאי ראשי) אין שום בעיה להחליף רום למכשיר,זה לא פוגע באחריות..

TheDevilInside

New member
אמרתי לו במפורש-

רום לא של חברה סלולארית,אלא שלי PILOT-X.אמר שאין בעיה

voguemaster

New member
זה חדש לי

ואגב, שמעתי דברים טובים על ה-2.2.1 האחרון שיצא מסאני ישראל. בהחלט שיפור לטובה.

אתה יכול לפרט בבקשה?

מה בדיוק עדכנו ואיך? על פי יודעי דבר אין עדכונים באורנג', גם לא לגלקסי וקבלת שירות במקום עצמו לא קיימת יותר. סיפרתי את מה שכתבת והוא היה מאוד מופתע. כרגע גם המכשיר שלי די איטי ונתקע מידי פעם ואשמח לתת לו איזו זריקת מרץ, בטח ובטח אם אתה אומר שזה עוזר.

TheDevilInside

New member
הגעתי למרכז שרות בוולפסון

עם מכשיר איטי ומרבה להיתקע. בזמן שדיברתי עם נציגה,יצא טכנאי(שאותו שאלתי גם על רום תחליפי). ברגע שציינתי את הבעיות,הוא שאל איזה גרסה יש לי (לקח את המכשיר,הקיש *# שקר כשלשהו #). אמר שיש גרסה חדשה יותר ממה שיש לי,שיצאה לפני שבוע-שבועיים. לאחר רבע שעה קיבלתי מכשיר מאופס. עכשיו לאחר שהחזרתי אליו את רוב הדברים שהיו לי- הוא לא נתקע,ועובד יותר טוב מבעבר. לא יודע איזה גרסה בדיוק,ואשמח אם מישהו יגיד לי איך אפשר לבדוק זאת.

יNOT

New member
אין משהו בהגדרות?...

בהגדרות של הטלפון > מידע אודות מכשיר הטלפון. ושמה גירסת קושחה וגירסת BASEBAND ? (אוליי אני טועה בדרך הגישה לזה , אין לי את המכשיר הנ"ל, אבל זה צריך להיות משהו דומה...)

TheDevilInside

New member
יש את זה

גרסת ליבה- 2.6.32.9 קושחה-2.2 גרסת Build froyo.jhjpd לאחר הקשת *# 2222 # FTA HW VERSION: REW1.2 MP HW VERSION: MP 0.800 אייל,מה יש לך?

סליחה על הבורות

אבל אין לי מושג מה זה אומר... פשוט להכניס את זה לחייגן ולחייג?

TheDevilInside

New member
כן,לחייגן. כוכבית,סולמית,4 פעמים

את הספרה 2,ושוב סולמית. ובקשר לסיומת JPD(אצלך JPA לפי מה שהבנתי)- הגיוני להניח שכן,אבל אין לי מושג תכלס. אולי עדיף פשוט להגיע למרכז שרות,אני מאמין ששם יגעו יותר טוב..

למעלה