מדריך טוב וכללי להחלפת רום

• פותח הנושא knowm
  • פורסם בתאריך
אכן שדרוג build

דיברתי כרגע עם אורנג'. ציינו כי אם אני עם build ישן ( JHJPA) אני מוזמן להגיע לנקודת שרות ולשדרג ל-D. מקווה שזה יעזור.

עכשיו לפי voguemaster

והקישור שלו, הגרסה האחרונה באורנג' היא JPD. אולי זה השדרוג המדובר?

white star

New member
../images/Emo54.gif כן

רק אזהרה מראש, אם תבוא עם רום זר לסלקום אין לך אחריות. מה שאני ממליץ זה להתחיל עם ROOT, לגבות את הרום שלך על כל מקרה שלא משנה איזה טעות תעשה תוכל לחזור אחורה. מדריך להתקנת PILOTX: http://www.v00d00.co.il/pilotx.htm ואגב, לא סלקום אשמים. הרום המקורי של סמסונג בארץ גרוע ביותר. הם פשוט הוסיפו לו כמה תכונות שלהם.

voguemaster

New member
ואני אתקן גם אותך

לא סאני תקשורת (סמסונג ישראל לכאורה, אבל הם לא ממש) הם האשמים. מי שאשם זו סמסונג העולמית שפיתחה מערכת קבצים די מזעזעת. אל דאגה - גרסה 2.3.3 של אנדרויד למכשיר הגלקסי I9000 כבר נראית אחרת לגמרי. הם שיפרו שם את מע' הקבצים ולמדו מכל הטעויות שהם עשו קודם (אני מניח שחלק לא קטן מזה בזכות קהילת המפתחים העצמאיים שפיתחו פתרונות לבעיות האלה מלכתחילה). דה פקטו המכשיר ב-2.3.3 מתנהג אחרת לגמרי - כמו חיה רעה. אין צורך להחליף קרנל ואין צורך ב-LAGFIX. פשוט כלי. בכל זאת, עד שנראה רום 2.3.3 רשמי מסאני יכול לקחת עוד זמן, ולכן אוטוטו פיילוט יוציא רום מבוסס 2.3.3.

white star

New member
../images/Emo54.gif קיבלתי ../images/Emo45.gif

אני אחכה לPILOTX, כבר יש לי את 3 שלהם. אגב, אני מקווה שאתה לא מדבר על גרסת 4RC כי התקנתי אותו ולא התלהבתי, חזרתי ל3

יNOT

New member
מה מקור המידע הזה?...

ספציפית מעניין אותי בקשר לסמסונג ישראל, איך אתה יודע מה שופר ומה תוקן ברום שלהם, אם הוא עוד לא זמין באף מכשיר? (או שאני טועה?)

voguemaster

New member
קרא כאן

ותחליט בעצמך אם זה נראה לך אותנטי. הנה קישור . למיטב הבנתי הבחור עובד עם סאני תקשורת בצורה כלשהי, אולי כבודק או לא יודע מה.

יNOT

New member
שני דברים ראיתי בקישור...

1. הוא לא דיבר על 2.3 בכלל כאופצייה שהם עובדים עליה כרגע. 2. מתברר שידיהן של המפעילות מרחיקות יותר לכת ממה שחשבתי שאני יודע...

יNOT

New member
עוד משהוא שאתה יכול לומר לאותו כותב...

שסמסונג דיי "מפורסמת" בהבטחות שלה... הבעייה היא שברגע שיוצא מכשיר חדש - נמצא שהמכשיר הישן כבר לא יעבוד כראוי בעידכון גירסה. (למרות נתונים שסותרים) הייתי כבר ב"סרט" הזה, אבל אוליי הם יחליטו לשנות פאזה, כי בכל זאת הלחץ השיווקי של המפעילות לדחוף מכשירי אנדרויד יקרים, עלול להשפיע על סמסונג. (כי כמו שעולה מהקישור שלך , זה המפעילות שמכתיבות לסמסונג ישראל) בכל מקרה תודה, על הקישור.

למעלה