הערות
דבר ראשון, אתה חייב לדאוג שכל פוסט יהיה תגובה לפוסט הראשון... זה ממש עושה בלאגן לראות את הפירמידה הזאת ומאוד קשה לענות ולהגיב (וגם קצת מוציא את החשק...)
אני מסכים איתך מאוד על כל התקלות והבעיות, ואכן יש לעיריות היכן להשתפר, אבל לפעמים צריך להבין מהו מקור הבעיה...
למשל, אי אפשר לצפות שחברת החשמל תטפל בכל הבעיות שציינת בין לילה וגם לא תוך 10 שנים... זה דרוש כסף רב ושיתוף פעולה עם העירייה. בסופו של דבר, כל החשמל העירוני ייקבר הקרקע.
גם שלטי "סכנת מוות" היא סוג של כסת"ח... ברור שחברת החשמל לא רוצה לתלות אותם, זה עולה לה כסף. אבל יעלה לה יותר משפחה של ילד אידיוט שהתחשמל...
בעיית החתולים היא בעייתית... אתה לא יכול לחסל חתולים, זה לא אתי. ואתה גם לא יכול לקנוס אזרחים תמימים שמאכילים אותם ודואגים להם. מה שאתה כן יכול לעשות, זה לסרס ולעקר, מה שעושים ומה גם שמוכיח את עצמו. זה פשוט דורש זמן והמתנה.
בעיות הריצוף היא בעיה מהשורש. ברגע שעפ"י חוק, כשאתה מוציא מכרז ממשלתי/ עירוני, אתה חייב ללכת על ההצעה הזולה ביותר - הכול נראה כמו "עבודה ערבית".
כמעט לכל בעיה שהעלת יש סיבה בירוקרטית כזו או אחרת שפשוט גורמת לדברים להיעשות על רגל אחת או לא לעשות בכלל.
זו כזו פרוצדורה לטפל בדברים האלה, שכבר עדיף להשאיר אותם כפי שהם...
ברור שאני מסכים איתך לגבי כמעט כל הטיעונים שלך. הייתי אפילו מוסיף עוד מחלות אורבניות בישראל שאני פוגש יום יום. פשוט צריך גם להבין מהו מקור הבעיה ולא רק לזהות את הבעיה.