נדב מהבורר. זה שהיום יוצא עם דנה פרידר.אני אפילו לא זוכר מי זה נדב פלדמן ..
אגב אני לא הייצי בשרשור הזה, בקושי נכנס לפורום בזמן האחרון, שיר כבר נכנסת יותר ממני..
שמנו לב... הכל טוב? סתם נמאס לך?אגב אני לא הייצי בשרשור הזה, בקושי נכנס לפורום בזמן האחרון, שיר כבר נכנסת יותר ממני..
שמנו לב... הכל טוב? סתם נמאס לך?
תתבייש לך ואל לך להגיד את צירוף המילים הזה לעולם.קבוצת הריצה דאשמח שיוסי יצטרף לסניף החיפאי וכן יודע שיסרב..
אוייייייייייי מצטער, פשוט זה יוצא בדיוק על זה שלא בא לי.מה שהתכוונתי להגיד זה שבאוגוסט אולי אני בחיפה, ואני מתכוון להתתארח באימון של הקבוצה החיפאית ואז יוסי יוזמן בכיף להצטרף אלי ..
בהצלחה עם להבין באיזה בית אני נמצא! שלי או של ההורים שלי!אווו יפה לך חיפה. תארגן את הקבוצה לרוץ מתחת לבית של יוסי
נשמע כמו אחלה מסלול! רוץ רועי רוץ!באיזה בית אני נמצא! שלי או של ההורים שלי!
אפילו לא יודעים את הכתובות אז איך נדע איפה אתה?בהצלחה עם להבין באיזה בית אני נמצא! שלי או של ההורים של
זה סניף חיפה , וזה נפרד מהקבוצה שלי, אם כי אנחנו ממש חבריםווו יפה לך חיפה. תארגן את הקבוצה לרוץ מתחת לבית של יוסי
בדיוק!אפילו לא יודעים את הכתובות אז איך נדע איפה אתה?
אל תקרא לספורט תועבה.. אתה לא שוחה , לא משחק בענף כלשהו? אופניים ?התועבה שמתקראת ספורט.
דאנסטורי זה ספורט? ממתי?אל תקרא לספורט תועבה.. אתה לא שוחה , לא משחק בענף כלשהו? אופניים ?
אממרתי את זה פעם ואחזור על זה שוב , אפילו היוצרים מעודדים לספורט - שלי הכובשת סדרה שכטלה על טיפוסים כמו בקבוצה שלי, חבר'ה שלא בהכרח מורעלים על ספורט , אבל נהיים מגובשים מאוד .. ספין, דאנסטורי , מה אתה חושב?
דאנסטורי זה ספורט? ממתי?
אתה יכול להכחיש כמה שתרצה שתי הסדרות האלו , הן עידוד לספורט..ושלי בכלל סדרה על פמיניזם ומשפחה, לא על ספורט.
אתה יכול לעודד כמה שתרצה, אבל הסדרות הללו אינן קשורות לספורט, בטח שדאנסטורי לא...אתה יכול להכחיש כמה שתרצה שתי הסדרות האלו , הן עידוד לספורט..
שלי מעודדת בנות אבל גם בנים לצאת ולשחק כדורגל, לעסוק בענף ספורט ...
זהה שהיוצר לא עושה ספורט בעצמו כמו במקרה של מיכל, לא אוומר שילדים לא נהיים מושפעים , מהסדרות
זה מבורך בעיני אם בעקבותת צפיה בשלי אפילו ילדה אחת קמה מהספה , ואמרה אה, אני רוצה לשחק כדורגל , ומצאה קבוצה , והיום היא מגובשת עם הקבוצה, וגם שומרת על אורח חיים בריא יותר
(חייבים לשאול את ירון על זה ..)
וואו רועי כבוד, היום רצתי 6 קלימוטר .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.