מהדורת סוף-השבוע!

dresner

New member
מהדורת סוף-השבוע! ../images/Emo222.gif

אז כפי שאתם כבר יודעים, רדיוהד הודיעו באתר הרשמי על תאריכים ראשונים להופעות שיתקיימו ביוני ויולי 2008 באירופה. מישהו כאן מתכנן לנסוע לאחת מהן? שתפו אותנו בתוכניות שלכם, אני בינתיים אחכה להודעה מרגשת על בואה של הלהקה לארץ הקודש.
ועוד פורסם היום כי הלהקה תשחרר כמה ביסיידים שיהיו כלולים כחלק מהוצאת הסינגל הראשון "Jigsaw Falling Into Place" ב-14 בינואר 2008. מדובר בשירים: ‘Down Is The New Up’, ‘Last Flowers’ ו- ‘Videotape’ כאשר כולם ככולם נלקחים מתוך התוכנית של נייג'ל גודריך "מהמרתף" (From the Basement). הוספתי לינקים לטראקים שכבר נחשפו מוקדם יותר השנה. לגבי השיר "Last Flowers"', קיימת בינתיים רק גירסא אחת של ת'ום יורק בהופעה אקוסטית מאפריל 2005.
מפגש פורום? הנושא הזה עלה כמה וכמה פעמים בעבר, ולמרות הרצון הטוב של האנשים פה זה אף פעם לא יצא לפועל. בואו ננהל דיון בצורה מסודרת ונתחיל כבר לקבל החלטות. שיהיה אחלה סופשבוע!

RubberS

New member
אגב, הערב יש ערב רדיוהד ב-10:30

בפאב השכונתי kazza שבראשון. הם אמרו משו על השמעה של הדיסק, קליפים והופעות חיות.

Arpeggi

New member
אני מתכנן לנסוע...

למרות שכרגע זה רק בגדר מחשבה, ואין לי כסף. אבל הגיע הזמן!

Pygmy puff

New member
../images/Emo207.gif All I Need בפרומו לעובדה

(אולי 7 שניות בקושי, אבל עדיין) אני לא יודעת מה לחשוב על זה.

FunkyMonk

New member
כן, אבל זו לא בעיה.

גם אני יכול לקבל אישור לכזה דבר. אני בטוח שלWASTE יש כמה וכמה אנשים שמתעסקים רק במתן אישורים כאלו.

Pygmy puff

New member
תיאורטית, כן

איכשהו יש לי הרגשה שלא בדיוק מקפידים על זה בארץ.

FunkyMonk

New member
ההרגשה שלך לא נכונה

שום תחנת רדיו, במיוחד לא בארץ (בה תחנות הרדיו דלות אמצעים לעומת הלהקות הגדולות), לא תיקח שיר שהינו בעל זכויות-יוצרים/קניין רוחני ללא אישור, כי היא מסתכנת בתביעה שאין לה את האמצעים לעמוד מולה. שלא נזכיר את זה שחברות התקליטים אשכרה שוכרות עובדים שהעבודה שלהם היא לחפש מקומות בהם מופרים זכויות היוצרים של הלהקות שלהן.. אינטרנט, רדיו וטלויזיה. וכפי שכבר אמרתי, זו ממש לא בעיה לקבל אישור להשמיע שיר שכזה. ישנו גוף בארץ שמטפל בכל הדברים האלו, והעבודה מולו די פשוטה. אקו"ם מקבל את כל הבקשות ומעביר אותן הלאה, במקרה שלנו, ל WASTE (ההנהלה של רדיוהד). זה אחד מהתפקידים המרכזיים של הגוף הזה.

Knives Out

New member
איפה אשכול המזל טוב שלי ../images/Emo10.gif

2.12 הילדון גדל בשנה

e-shfiyut

New member
קולולולולולווווו!! ../images/Emo42.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

FunkyMonk

New member
מזל טוב!

מי ייתן ותזכה לראות הופעה של רדיוהד בארץ! (אני חושב שכולם צריכים לברך אותך בזה!)

V e g

New member
היי ילד מזל טוב!

אני מתאושש מפגעי הסופ"ש עוד... איך חגגת?

Knives Out

New member
אני בן 16, תודה על המזל"טים וסליחה על

סליחה על סנג'ור אשכול הסופ"ש חעחע גם בריטני ספירס נולדה היום. אתמול עשיתי מסיבה משוגעת בבית והיום לקחו אותי למקס ברנר, אני מרגיש כמו מיכל שוקולד מקולקל עכשיו והבטן כואבת מרוב שזה היה טעים. אה וקיבלתי בתור מתנות: The Smashing Pumpkins - Mellon Collie and the Infinite Sadness Animal Collective - Strawberry Jam

למעלה