מזל"ט גם ממני
K kittycatbone New member 4/12/07 #28 תתחדש!! וואי את האלבום הראשון שציינת (דיסק כפול בעצם) אני ממש רוצה!!! אבל עד שמצאתי אותו בחנויות, זה היה באירופה ופייייייייייי כמה שזה יקר
תתחדש!! וואי את האלבום הראשון שציינת (דיסק כפול בעצם) אני ממש רוצה!!! אבל עד שמצאתי אותו בחנויות, זה היה באירופה ופייייייייייי כמה שזה יקר
K kittycatbone New member 4/12/07 #27 מזל טוב!!!../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif סליחה על האיחור, אבל אתמול לא יצא לי להיות על המחשב בכלל אז יום הולדת שמח!!! ומקווה שהיה כיף! המשך לשמוע עוד רדיוהד ומוזיקה טובה אחרת!!!
מזל טוב!!!../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif סליחה על האיחור, אבל אתמול לא יצא לי להיות על המחשב בכלל אז יום הולדת שמח!!! ומקווה שהיה כיף! המשך לשמוע עוד רדיוהד ומוזיקה טובה אחרת!!!
T The Walrus New member 2/12/07 #12 אני מתכנן לנסוע - אם הבגרויות לא ידפקו את זה מישהו יודע בדרך כלל באיזה תאריכים מתקיימות הבגרויות של קטע י' בלשון ובהיסטוריה?
אני מתכנן לנסוע - אם הבגרויות לא ידפקו את זה מישהו יודע בדרך כלל באיזה תאריכים מתקיימות הבגרויות של קטע י' בלשון ובהיסטוריה?
P Pygmy puff New member 2/12/07 #14 בלשון זה תמיד יוצא משהו כמו שבוע אחרי סיום הלימודים. היסטוריה בתחילת יוני. אבל אך תסמוך על זה, כל הבגרויות הולכות להדפק השנה בגלל השביתה. :/
בלשון זה תמיד יוצא משהו כמו שבוע אחרי סיום הלימודים. היסטוריה בתחילת יוני. אבל אך תסמוך על זה, כל הבגרויות הולכות להדפק השנה בגלל השביתה. :/
F FunkyMonk New member 2/12/07 #16 כן אין לך מה לדאוג... או שהבגרויות יהיו קלות בצורה מגוכחת, או שהן יידחו.
K Knives Out New member 3/12/07 #23 יוני אם אני זוכר טוב וגם אני נדפק רק שאני בי"א, אבל מאה אחוז יהיה לי אבל גלסטונבורי זה ב27 ביוני