מהה.........חנה ברוש בלאגן! |חלב|

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo10.gif |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

גם אמא אמרה שזה צפוף מדיי בשבילה... זה צפוף כי ככה אני כותבת אני שונאת לתקוע אייקונים לא קשורים... וגם לא היה הרבה איפה... ודודל, איי לאבּ יה.

Charmed Gal

New member
גם אני קראתי../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

הכככככככככככככככל! ונשמע לי מאד כיף! הלוואי והייתי יכול לבוא איתך גם למחנה כזה, אבל מה לעשות שבחיפה כולם מפגרים...

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אבל עדיין לא הבנתי. אם זאת עקיצת דבורה, לא הרגשת את זה? כאילו דבורה התנגשה בי בלחי גם. כשירדתי פעם עם הכלבים. אבל הדבורה הייתה מסטולה. היא התנגשה בי ונפלה. כנראה הוציא את העוקץ שלה ומתה. כי אחרי שהיא התנגשה בי, היא פשוט נפלה ומתה. אולי היית אלרגית למשהו? אולי יתוש עקץ אותך?

Charmed 4ever.

New member
|חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

לא לא... זו עקיצת דבורה. אמרתי לכם, זה היה כאב חד וחזק בלחי... והתעוררתי ממנו. זה היה כשישנתי אז לא ראיתי את הדבורה. יכול להיות שהיא הייתה לי ליד הלחי ואז זזתי והיא הוציאה את העוקץ. כמובן שהיא מתה מיד אחרי זה והעוקץ יצא מהלחי שלי אבל לא מצאתי את שרידי הדבורה. חוצמזה זה היה נפוח... כמו העקיצה שהייתה לספיר אחרי שהיא דרכה על דבורה ממש בטעות. ואין לי אלרגיות... לכלום.

צו צאנג

New member
היהי, קראתי הכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif^-^

ואוווו זה נשמע ממש ממש כיפייי!!! בעעע המקלחות לא נשמיות כיפיות במיוחד, ךמרות שגם איפה שאני הייתי הן לא היו משהו
נשמע נחמד.... אבל בעעעע מזה כל הטיולי ניווט האלה, זה לא נשמע אמ....כפי במיוחד
למרות שללכת לאיבוד יכול להיות מאוד מישעשע
(ואני מודעת לעובדה שכותבים, ואומרים משעשע
) אאוץ'.... דבורה תיפשההה!! מסכנההה
אני שונאת דבורים!!

דודל

New member
'תקפוץ', היא אמרה לי, 'תקפוץ',

הברושים לא ידעו אם לצחוק או לבכות... 'תקפוץ כל עוד אתה יכול!' אני לא בנוי לשיעור מחול...

למעלה