מהו האלבום האהוב עליכם של זפלין?

just tina

New member
מהו האלבום האהוב עליכם של זפלין?

אצלי אישית. (לא שמעתי את הכל הכל ) אבל בינתיים אני חזק בלד זפלין 1

silvermarlin3

New member
כל האלבומים טובים מאוד...קשה לבחור

עם צריך אז או הרביעי או השני...למרות שהראשון והשלישי סוסים...בעע גם החמישי וגם פיסיקל גרפיטי...בעצם כולם...

The Raver1

New member
3

בעיקר בגלל סינס. והייתי אוהב אותו יותר אם היו מורידים את השיר האחרון...

just tina

New member
את האמת

האלבום סביר אבל לא מתה עליו. אולי בגלל שלא התעמקתי בו מספיק. את סינס אני יותר אוהבת(בינתיים)מאשר את האלבום עצמו :/

P o M i K i

New member
לדעתי Led Zeppelin III

ולאו דפקה בגלל Since I´ve Been Loving You. יותר בגלל החלק האחרון של האלבום. לדעתי הוא יותר "מעניין" מכל מה שלד זפלין עשו אי פעם. הם מראים שהם לא סתם איזה להקה שיודעת לעשות רוק כבד וחזק. הם באמת מראים שהם להקה אם המון רגש בשירים שקטים יותר מהרגיל אם שירים כמו That's The Way וTangerine. וכמובן חוץ מהשירים האחרונים שאר האלבום מעולה כמו The Immigrant Song שהוא אחד השירים היותר טובים שלהם וכמובן Since I´ve Been Loving You! ובמקום השני לדעתי זה Houses of the Holy. חוץמנפילה אחת לדעתי בD´Yer Mak´er(לא איכפת לי מה יגידו לי, לד זפלין לא נועדו לעשות ראגי), האלבום מאוד מחדש והם לא עשו משהו דומה אליו לפני ואחרי. No Quarter מדהים, גון פול בולט שם באופן מיוחד, הוא עשה שם דברים מדהימים על הקלידים.The Song Remains the Same עוד שיר נהדר. The Rain Song השיר שלהם שאני הכי אוהב, כל כך הרבה רגש, כל כך יפה ועדין. לאלבום שלישי נראה לי מגיעים 1,2,4 ביחד אז אני לא יכתוב עליהם...

hodaya17

New member
מסכימה עם כל מילה..אבל..

כשאתה אומר ש"לד זפלין לא נועדו לעשות ראגי " אתה די סותר את עצמך.. כי זה בעצם רק מראה שזפלין הם לא עוד אחת מלהקות הרוק הכבד.. זה שהם משלבים כמה סגנונות ולא חוזרים על עצמם זה רק מעלה.. עשית לי חשק לשמוע את שיר הגשם.. יאו שיבוא כבר החורף!!!!

P o M i K i

New member
תראי

אני שמח שלד זפלין לא להקה שמוצאת צליל שקונים אותו וממשיכה איתו כל הזמן(כמו דיפרפל למשל). זה מאוד יפה שהם כל הזמן ניסו לחדש ולמצוא את עצמם מחדש. לפעמי זה יוצא יפה, לפעמים זה יצא פחות יפה. האלבום האוס אוף דה הולי זה אלבום כזה, לא מגובש, מלא בסיגנונות ישנים וחדשים. בשבילי הוא אלבום מעבר. גם משם זה כבר פחות להקה של שני אנשים(או אולי איש אחד?) ובו יש יותר מקום לביטוי של בונזו וג'ון פול ג'ונס, זה מארה על התפתחות של הלהקה. גם ככה אני לא ממש "חם על ראגי". אני לא יתנגד לשמוע נגיד בוב מארלי בפעם ב.. אבל מצד שני הוא עושה ראגי הרבה יותר יפה. ולדעתי לד זפלין פשוט לא עושים ראגי יפה. אני פשוט לא נהנה לשמוע "דייר מייקר" ו"פול אין דה ריין". והם משלבים עוד סיגנונות חוץ מראגי ב"רוק בכבד שלהם"...

hodaya17

New member
קיצור

זה רק עניין של טעם....לדעתי "דייר מייקר" אחלה שיר..

אאחח CHILD IN TIME אני חושב

שפרט לכמה שירים שקטים של DEEP PURPEL הצליל שלהם התישן ואומר זאת אחד שבכתה ט היה שומע אותם כל בוקר בשעת ההתארגנות להליכה ללימודים ובמשך כל היום לאחר הלימודים . כשהם התפרקו חשבתי שעולמי נחרב אבל מתאוששים וממשיכים .

למעלה