מהו הדבר אליו...

מהו הדבר אליו...

למרות היותנו פגאנים, מהו הדבר (והאם יש אחד כזה) שאתם מחוברים אליו באחד הדתות המונוטאיסטיות, אני אישית, מחוברת לשיר למעלות (תהילים...) ולמי שלא מכיר את הגירסא של השיר, הנה הוא: שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי עזרי מעם ה' עושה שמים וארץ אל יתן למוט רגליך אל ינום שומריך הנה לא ינום ולא יישן שומר ישראל ה' שומרך ה' צילך על יד ימינך ה' ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם ומה איתכם?

אגב.. :)

בטיול שהייתי בסוכות, ידיד אתאיסט שלי ביקש שאני אלמד אותו את השיר, וזה היה מוזר, פגאנית ואתאיסט הולכים יחד ושרים את "שיר למעלות"

gwizard

New member
ועוד יותר מוזר :)

זה יהודי דתי מברך אותי בשם אלוקים ואני מחזיר לו Blessed Be
LOL

גם לי זה קרה

אבל הכי מוזר זה להמשיך להגיד "תיסלם אחותי/אחי" אני עדיין מדברת כך, והבנות בגילי לא מבינות מה אני רוצה...

gwizard

New member
אבל הכי מוזר זה ../images/Emo70.gif

התופעה שאני רואה בזמן האחרון.... בכל הפורומים אני רואה "האטה" מוזרה. כמעט אף אחד לא כותב, ומעטים מאוד מגיבים. זה לא רק תפוז, זה גם פורומים אחרים. מעניין למה ?

gwizard

New member
יכול להיות

שוב, אני לא יודע מה קורה, אבל זה לא היה ככה אפילו בתקופות שהם לא חגים וב"ס.

suki da yo

New member
או אולי...

כי המון מהשירשורים בעמוד האחרון הם הודעות של אלון על התקדמות האתר.. לא בדיוק נושא שיחה...

gwizard

New member
אולי אולי אולי

מה את רוצה שאני ארשום ? אני מנסה להחיות קצת את האנשים פה, אז אני בונה עוד קטוגוריה או עוד מאמר ומקווה שאנשים יפתחו על זה דיון. אבל זה לא קורה. לפני 3 חודשים - אם הייתי מפרסם פה מאמר על "משמעות הברכה" - היו סוקלים אותי בתגובות. היום, אף אחד לא מגיב. והבעיה היא - אני רואה שאנשים נכנסים לאתר וקוראים, אבל לא מגיבים. אלון.

suki da yo

New member
תראה.

קודם כל, עם כל הכבוד, אני לא חושבת שמטרת הפורום היא מעקב על התפתחות האתר שלך. מי שנכנס אליו, נכנס במילא. כשאתה מצרף קישור בשרשור שקיים, אז מילא. אבל לפתוח שרשור בשביל זה נראה לי מיותר, בלשון המעטה. אתה באמת חושב שאנשים יפתחו דיון על התפתחות האתר שלך? מה יש להם להגיד בנושא? ובכלל, בכ"ד דיונים איתך הם מריבות על הגדרות ואני מניחה שלרוב האנשים לא חסר מה לעשות. וככה זה. לא על כל דבר מגיבים. בכל החיים שלי חתמתי אולי בשלושה ספרי אורחים. כי אני לא מוצאת בזה טעם. אולי יש עוד כמה כמוני, קרואים, ועוישם עם עמם את החשבון, ולא עם כולם. בכל מקרה, זה לא קשור לכלום.

suki da yo

New member
מה גם,

שלא היה מזיק אם הייתי תורם מאמרים לאתר הקהילה הפאגאני, כן זה כולנו שילמנו אליו, ומחכה לאנשים שיכתבו מאמרים וביקורות עבורו. כל הכבוד לאתר שלך, אני באמת חושבת שאתה עושה עבודה חשובה. אבל יש עוד מה לעשות. ואתה יודע שיש לך מה להגיד ולא חבר לך ידע לכתוב עליו מאמר.

gwizard

New member
או, עכשיו אני באמת עצבני ../images/Emo13.gif

"אתר הקהילה" שרבים תרמו עבורו. טוב, אני אומר את זה בגלוי - אני לא תרמתי עבורו שום דבר. למה ? כי אני ציפיתי מראש למה זה יהפוך. איילה, את לא יודעת את *כל* הדברים שהיו, אבל 2 האתרים היו אמורים להיות אחד במקור. אני הצעתי לאדון ג'סטין לארח את האתר על השרת שלי בחינם (במקום לשלם 500 ש"ח לשנה), אבל הוא לא הסכים כי השרת שלי לא תמך אז ב-ASP וג'סטין **מסרב** לכתוב בשפה אחרת. הקיצור היו בינינו חילוקי דעות בתחום הטכני וגם בתחום החברתי. ואני אגיד את זה שוב פעם לאלו שפספסו...האתר שלי היה אמור להיות החלק האינפורמטיבי באתר הקהילה שרובכם תרמתם עבורו. ג'סטין היה אחראי לעשות את החלק החברתי יותר. כל מיני לינקים, סיכומי דיון מהפורום, מפת פאגאנים בארץ ועוד. אז לא פלא שאין לו אם מה לפתוח את האתר שלו.

suki da yo

New member
או נהדר. עצבני ככל שתהיה.

ברור שיש שני צדדים למטבע, ואתה מכיר רק צד אחד שלו. אבל בלי קשר, אם היו לכם חילוקי דעות, ואם בסוף נקנה דומיין בכסף שרובנו תרמו, למה לא להיות אדם גדול, טוב יותר ולתרום לאתר הקהילתי במקום לאתר שלך, שיפאר את השם שלך? זה לא כאילו השם של ג'סטין רשום על האתר הקהילתי, ואתה תאבד משהו מכבודך על זה. אז הנה, גם אני כועסת עכשיו. כי אתה משתמש בתירוץ שרק מחזק את העמדה שניסיתי להציג.

gwizard

New member
הנה הצעה

אני יכול להחליף את השם שלי באתר בשם "יוסי". וממש לא יהיה אכפת לי. אני לא מחפש תהילה על זה בניגוד למושא הדיון שלנו. כדאי שתכירי את כל הצדדים של המטבע, כמו שאמרת, לפני שאת יוצאת בהצהרות כאלו. והגב, אני תרמתי 2 ביקורות ספרים לאתר הקהילה, אבל זה את בטח לא זוכרת.

suki da yo

New member
נהדר.

באמת. אני יודעת בדיוק כמה ביקורות ספרים כתבת. אני זוכרת. ואני גם רואה שביקורות זה הדבר היחיד שבאמת אנשים תרמו לו. קצת. אבל מול 2 ביקורות ספרים אני רואה אותך פותח אגף ביקורות באתר שלך, וכותב המוני מאמרים. אז מה זה בדיוק אומר לי?

gwizard

New member
זה צריך להגיד לך

זה צריך להגיד לך שאני משקיע באתר שבניתי וגם תורם לאתר אחר בתחום. העניין הוא, אני לא מאמין שאתר הקהילה יקום החודש. וג'סטין כידוע מתגייס עכשיו. אני לא יודע באיזה תאריך, אבל יש גיוס ב-20. בגלל זה פתחתי את הקטגוריה של ביקורות ספרים עכשיו ולא לפני חודש. הייתה אמורה להיות חלוקה מסודרת של נושאים שכל אתר אחראי אליהם. אני ונטלי היינו אחראים על המידע (מאמרים, תרגומים וכ"ו). ג'סטין היה אחראי על כל השאר. חוץ מזה, את יכולה לחשוב מה שבא לך, למה שיהיה אכפת לי ?

suki da yo

New member
מה שזה אומר לי, למעשה

זה שהמטרה העיקרית שלך היא לדפוק את ג'סטין. הייתי צריכה לחשוב על זה קודם. זה מה שזה תמיד היה, וזה מה שזה עכשיו. לא רק תהילה אישית, אלה ההזדמנות לדפוק את ג'סטין. אני מקווה שאתה נהנה.

gwizard

New member
טוב, עזבו מסרים, הנה ההודעה

הדחף הראשוני (שהשטלתי עליו) היה לקלל אותך על הטפשות. אחרי שהוא עבר, הנה מה ששלחתי לך כמסר. ------ שלום לך אני רוצה להתייחס למה שרשמת על מטרת האתר שלי. את טוענת שאני מחפש לדפוק את ג'סטין, נכון ? אז זהו שלא, אני ניסיתי הרבה זמן להגיע לשיטוף פעולה יחד איתו ולרגע היה נדמה שזה הצליח...עד שהוא ניסה לשמור את השליטה רק לעצמו. זה מה שקומם אותי לקום וללכת. האתר שלי הוא לא רק שלי, הוא גם של נטלי ורעיון הבנייה שלו היה הרבה הרבה לפני שג'סטין אי פעם חשב על לעשות אתר קהילה. כך שהאתר הוקם לא בגלל ג'סטין, אני בכלל לא הכרתי את ג'סטין כאשר חשבתי להקים את האתר. ועוד לפני זה בשנת 1996 כאשר היה לי אתר בנושא דומה שנקרא magick2000.org, אז אני בכלל לא ידעתי שיש אנשים בארץ שעוסקים בפאגאניות. אז תצאי מהילדותיות הממורמרת שלך, תפסיקי לפרסם שקרים ופשוט תנסי לנהל שיחה נורמלית בלי שכל פעם את מסיימת בלהאשים אותי בכל הצרות שלך. בכבוד, אלון.

למעלה