מהו הדבר אליו...

suki da yo

New member
בסדר.

זה היה , כמובן להשתלט על עצמך. ואין ספק שהבעיה היא רק שלי. וכמובן שאם אתה מתכנן אתר מ-96 אז אין שום סיבה מיוחד שדוקא עכשיו אתה קופץ על הנושא. תהנה .

gwizard

New member
תודה, אני אשתדל להנות

וגם את בטירונות, תנסי להנות. ואני לא אומר את זה בציניות. אני נזכר בטירונות שלי עם קצת נוסטלגיה. אז נכון שהיה קצת קשה, מעייף ומלוכלך...אבל הייתה הרגשה של "ביחד", של כל החברה עוברים אותה חוויה. הרגשה של איחוד, של קהילה. הרגשה שהפורום הזה איבד (כמו שאיילה ציינה). מי אשם ? כולנו כולל אותי. כולנו תרמנו חלק לזה. טוב, אז מה עכשיו ?

suki da yo

New member
לשנות את זה.

למה אתה איבדת את תחושת הקהילה? תחשוב על זה, תבין את זה, וזה מה שאתה צריך לנסות לשנות. לי הכי הפריע שאנשים חשבו שדברים יקרו בשבילם. שאף אחד לא בא וביקש לעזור, לא ניסה לעשות קצת יותר ממה שכבר יש. לא כלום. ואת זה אני מנסה לשנות.

gwizard

New member
איך לשנות ?

כן, מסכים עם זה. "האכלה בכפית" (c) כרמית LOLLL אבל איך תשני את זה ? זה לא משהו שאפשר לכתוב עליו מאמר או לכתוב בפורום. זה משהו שטבוע בתוך בן אדם וכדי להוציא את זה, צריך משהו באמת חזק. :) בשביל זה פתחתי את הקורס, נראה אם זה יעבוד. אלון.

suki da yo

New member
כל אחד בדרכו הוא, אני מניחה

בשבילי הודעות זועמות הן הדרך. אולי כי באמת הרגשתי (ואני מרגישה) שזה סוף הדרך. או שמשהו יזוז, או שנגמר. אם אף אחד לא יקום ויעשה עם עצמו משהו, הדברים לא יקרו. אולי אני תמימה, כבר אמרו לי את זה. אבל אני נורת את התמימות הזו. כי זה הדבר היחיד שבזכותו אני ממשיכה להאמין באנשים. בזה שאולי בבסיס אנשים הם טובים ואכפתיים. הם בטח לא, אבל לפחות אני ישנה יותר טוב בלילה ככה. ואולי זה לא משנה כלום. אבל אני אדע שניסיתי. אז הנה אנשים- אני מנסה, בבקשה, לכולם פה יש ידע, יש יכולת, כל אחד יכול לתרום משהו. אם זה מאמר, ביקורת על ספר, יש פה אנשים כשרוניים שיכולים להסביר איך לצרוב בעץ ואיך לחרוט, כאלה שיכולים לתרגם. לא חסרה עבודה. צריך רק קצת רצון טוב. אלון, אפילו אתה , שעובד עם האתר שלך, יכול בטח לחשוב על מאמר ישוקדש לאתר הקהילה. הוא אולי לא מה שקיווית, אבל כלום הוא לא כמו שמקווים. אם תכנס אליו את החומר שאתה רוצה לראות, הוא יהיה קרוב יותר למה שאתה רוצה שהוא יהיה.

Nizzan Cohen

New member
אחרי חשיבה רבה,ושיקול דעת החלטתי...

לקחת את האשמה עליי. אני אשם. זהו ? תודה. מספיק להטיח האשמות אחד בשני, ובואו נסכם את הוויכוח. סוקי, אלון לא בחר ליצור אתר אישי משלו ביגלל שהוא כועס על ג'סטין או מתוך איזה אינטרס שקשור לכבוד... הוא בסך הכל רצה שהאתר יהיה בצורה כזו או אחרת וג'סטין רצה אותו אחרת. אז הם יצרו שני אתרים... סבבה ? יופי. שניכם אשמים כי אתם בימקום לקום ולנסות ליפטור את הקרע בקהילה שנוצר בין אלון לג'סטין - אתם יוצרים קרע חדש בינכם. קרע חדש שבו כל אחד מעליל עלילות דם על השני, וכל אחד שומע רק את עצמו. אני מציע שתדברו. כולם מבינים שאילולי הריב בין אלון לג'סטין כל הסיטואציה לא היתה קיימת ? ושהאינטרס של הקהילה לימנוע רצף אירועים נוסף שיוביל לעוד מיקרה כזה ? ואתם יודעים מה ? אני אפילו אמליץ לכם על שיטה פשוטה איך ליפטור בעיות שכאלו (ריבים ברשת) ?! עשו זאת לא במסרים אישיים אפילו - אלה בטלפון. בטלפון אדם שולט על עצמו כיוון שיש השלכה מיידית לדבריו. ולכן מיתבטה בנימוס רב יותר. ובדרך כלל שני הצדדים מבינים זה את זה. אבל זה רק בגדר המלצה חמה.

gwizard

New member
נראה לי שאתה טועה בדרך

השרשור הזה החל מכך שאמרנו ששקט בפורום. איך שהוא זה עבר לריבים שהיו כאן ביני לבין ג'סטין. אבל מה זה קשור אחד לשני ?!!?!? זה שג'סטין מושהה ולא יכול לכתוב - יש לכך סיבה. הוא עבר על חוקי הפורום וקילל אותי. על כך הוא הושהה ובצדק. ואין שום קשר בין זה שהוא לא יכול לכתוב לכך ששקט בפורום. אתה גורם לזה להישמע כאילו רק ג'סטין - הוא היחידי שנמצא כאן. יש כאן עוד אנשים, ששותקים. אז אולי הנושאים לא מענינים, או אולי לכל אחד יש בעיות אישיות ועקב כך אין זמן לכתוב בפורום, אבל העובדה היא שזה בכלל לא קשור לג'סטין. ולניצן, בלי שום קשר, אבל דיברתי לא פעם ולא פעמיים עם ידידנו הירוק משקף בטלפון וגם פנים מול פנים. כמו שאתה רואה זה לא עזר. אלון.

suki da yo

New member
אני חושבת שלא הבנת אותי

כי לפחות הודעה האחרונה, לא הטחתי שום אשמה באלון ובלי שום קשר לג'סטין.

Nizzan Cohen

New member
אין לאנשים מה לעשות אז הם רבים.

מספיק. היה כמה ימים שקט אז חזרנו לריב ? מספיק בבקשה.

suki da yo

New member
גם לי יש! גם לי יש!

אממ... יהודי- תהילים,תנ"ך, וחסך חמור באלים

L e s t a t

New member
אני יודע, אבל אתה מוזמן

להריח את בתי השחי שלי אם אתה לא מאמין לי
(כמובן שזה בצחוק... את השיער אתה אמור להריח, הרי תמיד אפשר לשים דאודורנט)

Nizzan Cohen

New member
למה לא ?!

העידכונים באתר שלו הם ברובם מאמרים ואפשר להיתדיין עליהם.

suki da yo

New member
אפשר

אבל לא עושים את זה. ולדון על מאמר זה דבר שונה מלפרסם את שלבי התפתחות האתר שלו. אם מישהו אחר היה פותח אתר ומתחל לתת לנו עידכונים יומיים על ההתפתחות שלו, אתה יכול להיות סמוך ובטוח שאלון היה קופץ נגד. והוא היה צודק.

Nizzan Cohen

New member
המממממממממממממ............

המוסיקה העיברית, שיש בה המון מוטיבים יהודיים. (כמה מפליא
)

ברכה ללבנה מתוך הסידור.

"... הללויה הללו את יהוה מן השמים. הללוהו במרומים. הללוהו כל מלאכיו. הללוהו כל-צבאיו. הללוהו שמש וירח. הללוהו כל-כוכבי אור. הללוהו שמי השמים. והמים אשר מעל השמים. יהללו את שם יהוה. כי הוא ציוה והם נבראו. ויעמידם לעד עולם. חק נתן ולא יעבור. כי אראה שמיך מעשה אצבעותיך. ירח וכוכבים אשר כוננתה. יהוה אדנינו. מה-אדיר שמך בכל-הארץ. ברוך אתה יהוה אלהינו מלך העולם אשר במאמרו ברא שחקים וברוח פיו כל-צבאם. חק וזמן נתן להם שלא ישנו את-תפקידם. ששים ושמחים לעשות רצון קוניהם. פועל אמת שפעולתו אמת. וללבנה אמר שתתחדש עטרת תפארת לעמוסי בטן. שגם הם עתידים להתחדש כמותה ולפאר ליוצרם על שם כבוד מלכותו. ברוך אתה יהוה מחדש חדשים. בסימן טוב תהי לנו ולכל ישראל. ברוך יוצריך. ברוך עושיך. ברוך קוניך. ברוך בוראיך. כשם שאנו מרקדים כנגדיך. ואין אנחנו יכולים לגע ביך. כך אם ירקדו אחרים כנגדנו להזיקנו. לא יוכלו לגע בנו. ולא ישלטו בנו. ולא יעשו בנו שום רושם. תפל עליהם אימתה ופחד בגדל זרועך ידמו כאבן. כאבן ידמו זרועך בגדל ופחד אימתה עליהם תפל..."

למעלה