מהו היקף חצי משרה? מהו היקף חצי משרה? כמה שעות עבודה חודשיות אני נדרשת לעבוד בחצי משרה? תודה!
T tatzlan New member 13/12/05 #1 מהו היקף חצי משרה? מהו היקף חצי משרה? כמה שעות עבודה חודשיות אני נדרשת לעבוד בחצי משרה? תודה!
ש שיר ורד New member 13/12/05 #2 93.5 נכתב ע"י tatzlan: מהו היקף חצי משרה? כמה שעות עבודה חודשיות אני נדרשת לעבוד בחצי משרה? תודה! לחץ כדי להרחיב... 93.5
93.5 נכתב ע"י tatzlan: מהו היקף חצי משרה? כמה שעות עבודה חודשיות אני נדרשת לעבוד בחצי משרה? תודה! לחץ כדי להרחיב... 93.5
T tatzlan New member 13/12/05 #3 וכל שעה מעבר משולמת כשעה נוספת? נכתב ע"י שיר ורד: 93.5 לחץ כדי להרחיב... וכל שעה מעבר משולמת כשעה נוספת?
וכל שעה מעבר משולמת כשעה נוספת? נכתב ע"י שיר ורד: 93.5 לחץ כדי להרחיב... וכל שעה מעבר משולמת כשעה נוספת?
ש שיר ורד New member 13/12/05 #4 מה פתאום? נכתב ע"י tatzlan: וכל שעה מעבר משולמת כשעה נוספת? לחץ כדי להרחיב... מה פתאום? כל שעה נוספת רק מגדילה את היקף המשרה בפועל.
מה פתאום? נכתב ע"י tatzlan: וכל שעה מעבר משולמת כשעה נוספת? לחץ כדי להרחיב... מה פתאום? כל שעה נוספת רק מגדילה את היקף המשרה בפועל.