מהו הפחד הכי גדול של נשים

purehoney

New member
תגידי מה יש לך מה את נטפלת אליי?חפשי לך אחרים

תגידי רגע מתי אני התחסדתי אז כשמישהי בפורום של האח הגדול שכנראה נגעה בנקודה רגישה אצלך,ואת עזבת באותו רגע את הפורום...החלטתי לכתוב לך הודעה פרטית שניסיתי לשכנע אותך לחזור לשם כי את היית מהבודדים שם שהיה לי נעים וכיף לדבר איתם בפורום,שכחת את זה?אני לא...ואני ממש לא עשיתי את זה כי הייתי צריכה אותך או אחרים שיהיו פה בשבילי,אם אז מול כותבים שם החלטת להגיב עשית את זה מרצונך,אני אף פעם לא אמרתי או רמזתי לך או לאף אחד אחר שיגנו עליי כי אני מסכנה שנטפלים אליי או משהו כזה אבל טוב לדעת שזה מה שאת חושבת וכותבת עליי פה..
חוץ מזה אם היית חושבת לרגע לפני שמיהרת ללחוץ על שלח,אולי שואלת למה כתבתי מה שכתבתי היית מבינה שאין קשר בכלל למה שאת הגבת לי,אבל כבר לא בא לי להסביר לך כלום רק שכנראה טעיתי לגבייך אבל לא נורא אני אלמד יותר להתגבר ולהתחשל עם הזמן,ואת תחפשי לך אחרים שישבו לך,שיקפצו לך או ווטאבר

ראשית, השבתי לאמירה שלך.

אם היתה סתומה, היית בוחרת להשתמש בהתנסחות אחרת
כדי שאבין אותך. קראי שוב את התגובה שלך לשאלתי.
שנית, זו לא פעם ראשונה ממך, פיור.
איני חייבת לך דבר, כדאי שתטמעי את זה. נדמה לי שהענקתי לך די והותר.
אל תייבבי ותהפכי לקורבן, רגע אחד אחרי שאת תוקפת. לא קונה את זה.
שלישית, אזכיר לך שוב:
כשמוטי או אחרים נטפלו אלייך, ידעת הייטב לבוא אלי
ולהשתמש בלשוני על מנת לסוכך תחתה. לא זוכרת שפצית
פה על חומרתה, להיפך.
ככה, פיור. פשוט.
והנה אומר לך שוב, את יכולה לבחור אחד משניים באשר להודעותיי:
לא לקרוא אותן, או לקפוץ לי.

+

אף אחד לא נטפל אלייך, פיור.
את נטפלת לאחרים, והופכת לקורבן שזועק: "נטפלים אלי".

purehoney

New member
יש לך טעות גדולה-את נטפלת אליי סתם בלי סיבה

אפילו לא מעניין אותך למה אני התכוונתי בהודעה שלי,לא חשבת"אולי ניתן לה להסביר את עצמה שאני אבין לפני שאני מגיבה ואצא לא חכמה במיוחד?"אבל עזבי-שזה לא יטריד אותך,לא אכפת לי כבר מה את חושבת אם עד עכשיו לא הבנת שהטעות והאי הבנה בכל העניין הזה היא שלך אז באמת שאין לי יותר מה להוסיף לזה.

purehoney

New member
טוב את תקשיבי לי טוב טוב מה שאני אגיד לך!

אז אני לא יודעת להתנסח נכון וטועה לפעמים פה ושם-דאגרוטיפ החכמה ונובונה באדם...אני התכוונתי להסביר את עצמי טוב אחרי שעופרה הגיבה לי,ואז הגיעה התגובה שלך
אני באמת מנסה להבין מי את חושבת את עצמך שאת כותבת לי שהענקת לי די והותר?מה כאילו באמת את מחשיבה את עצמך אלוהים הענקת לי את החיים או מה?כאילו מה באמת??
כל הדברים שבחרתי מרצוני לספר לך כי הרגשתי צורך לשתף,לא בשביל שתביני מזה דברים שגויים אולי כמו לעשות ולדבר ולענות בשבילי או במקומי..אז אני מציעה לך באמת שתנחתי כי את יותר מדי עם הראש למעלה אז תורידי אותו לא יזיק לך
אבל כשאת כותבת לי מייבבת/קורבן/נטפלת?אני???מתי בפעם האחרונה הסתכלת על עצמך..מתי עשית חשבון נפש עם עצמך?
לא ביקשתי בכלל שתאמיני לי שתקני את זה או לא-כל מה שאני כותבת...חשבתי אם בכלל כדאי או שווה לבזבז את הדקות האלה להגיב לך כי את לא שווה את הזמן שלי,אבל החלטתי שכן להוציא את מה שיושב לי בגרון ככה,להגיד ולהמליץ לך שבאמת לא מאוחר בשבילך עוד להשתנות,ותלמדי גם עוד דבר,שאם אנשים רוצים בחברתך ומשתפים אותך בדברים אישיים זה אומר שאת יכולה להשתמש בזה לעיני כל במידה ואת והבן אדם הזה לא מסתדרים(שזה קורה)...אולי תלכי לאיזה סדנה תלמדי שפה/תקשורת עם בני אדם,זה לא יזיק לך ללמוד
וכמו שאת לא חייבת לי כלום אני לא צריכה ולא חייבת לקבל את השטויות והירידות האלה שכתבת פה כלפיי..
לקפוץ לך?מה שווה כל השפה והרמה"גבוהה"שאת מרבה להשתמש בה בהודעות שלך אם ברגע אחד את בוחרת במילים כאלה אולי את ערסית במסווה כזה,יכול להיות?לדעתי כן...אה ובאמת שאל תדאגי בקשר להודעות שלך-לפתוח ולקרוא את הקשקושים שלך זה ממש לא הכוס תה שלי

puma141

New member
ואת גברת טהורה שכמוך-ממני קבלי הצדעה!
!!!

את אדם מדהים. אל תתני לאף אחד/ת בטח שלא פה - לנצל את התמימות שלך , את הטוהר שלך את האמון שלך באנשים !
אחרי שקראתי את הפוסט הזה שלך , אני אומרת לך גברתי בפה מלא -
אני מקנאה בך! על הפשטות שבכתיבה על האמת המאוד פשוטה :)
פיורית מתוקה שלי - סיגנון כתיבה של אדם , בעיקר כאן - הוא משהו שהוא למד בשנים רבות מאוד בוירטואליה , למד לשפץ את הכתיבה שלו שתתאים לסביבה - ולא לו עצמו . לא לאני שלו .
מה ואיך שאת כתבת פה - אמיתי , נכון , עדין ומקסים כמוך !! :)
אל תפחדי מאף אחד. אם משהו באינטואיציה שלך אומר שאותו אדם נבזה - תתיחסי אליו כנבזה ,ותסמכי רק על עצמך !

אני ממש אוהבת אותך , ו..יאללה סעי עשית את כולם פה קטנים בפוסט הזה !! כולל אותי .
ואני בהחלט חושבת שמה כתבת-בזוי.
לספר דברים שסיפרת לה באופן אישי בצורה כזו פומבית.
עלית על הנקודה השפלה הנכונה.

שאפו לך !:)

תשובתי האחרונה בהחלט.

א. לא מתרשמת מהתממות שלך, זכותי אני משערת. לו רצית לפנות לפני העוקצנות שלך, היית פונה.
היו לי כמה התנסויות איתך בפורום, הגדלת אף לפתוח שרשור עם מנהלת הפורום
שבו את מוציאה את קצפך עלי, על שהעזתי לשחוט את הפרה הקדושה אלירז שדה.
מי שמך? פעם אחרת עם בוקובסקי, שבה הבהרתי לך אישית את דעתי, וזו הפעם השלישית.
ב. הראש הגדול שלי לא השתנה מהזמן שחפצת בקרבתו, הוא לא קטן או גדל
הוא נותר באותה מידה. השינוי היחיד הוא שאינו חפץ בקרבתך. שוב, עניין של זכות.
ג. לא מתרשמת גם מהאופן שבו את צועקת כאן שנכתב משהו אישי לגבייך,
זו שוב דרך שלך להפוך לקורבן ולהתמסכן. קראי שוב, התייחסתי אך ורק להתנהלות
שלך בפורום, בין אם כאן, ובין אם בפורום האח. זכותי לא לקנות את המסכנות הזו שלך בהודעות.
ד. אני ערסית פיור, ערסית שבזבזה עלייך דקה אחת יותר מדי.
וכשם שאני מתעלמת ממך, המלצתי עלייך התעלמי ממני.

purehoney

New member
המסקנה שאנחנו למדים כאן היא:

שהכותבת דאגרוטיפ מנסה להקטין אותי בכל דרך שנמצאת בהישג ידה בשביל להרגיש גדולה,אז אם זה עושה לך טוב אז באמת לבריאות שיהיה לך...וזהו איתך אני סיימתי לדבר לצמיתות.

לא אני לא, פיור.

ואת לא צריכה כל הזמן לזעוק שאתה קטנה ומסכנה.
את אשה, ויש לך פה מספיק גדול.
אני פשוט לא אוכלת את זה יותר.
זו זכותי הלגיטימית. זכותך לאהוב את זה או שלא.
בזה זה מסתכם.

puma141

New member
פיורית,בחיים לא שמעתי אותך אומרת דברים כאלה..

שאת קטנה או מסכנה.
באמת שמעולם!
תבררי את האמת מתוך הבליל.
אל תקחי אישית-כלום!

כוונתה פשוטה, כל עוד הפה שלי

לא משמש את מטרותיה, הוא מפריע לה.
היא יולה לקפוץ לי יחד עם יתר הצקצקנים מהתחת.

למעלה