מהו לדעתכם האתר הישראלי

מהו לדעתכם האתר הישראלי

הטוב ביותר בנושא פגניות? מכל הבחינות: עיצוב, איכותיות, כמות חומר מקורי וכולי? אני שואלת מפני שבדקתי את הקישורים הישראליים, נתקלתי בכמה אתרים, ואני תוהה לגבי הרמה שלהם.

suki da yo

New member
האתר של כרמית בהחלט אתר מעולה

מכל בחינה אפשרית, אבל (ואולי זה רק אצלי) הוא נופל המון. והבחינה של קשר בקהילה- יש את www.israpagan.com שעל רמתו אני לא מעידה, אבל אני כן אגיד שהוא שווה הצצה.

israpagan

מעניין למה את לא מעידה על איכותו
לפי הבנתי את היית בין מקימיו, אז למה לא להגיד שאת גאה במה שעשית ? בכלל, יש לי ביקורת די נוקבת לגבי israpagan. נתנו לכם אתר, אתר ששילמתם עליו, ואתם לא עושים איתו כלום! אין שום סיבה שישראפאגאן יהיה יותר גרוע משני האתרים האחרים. אבל תשקיעו בו, תכתבו מאמרים, תכניסו לו קצת נפח. הרי הוא סך הכל, נכון להיום, מסלקת קישורים ברשת. אני לא אומר שזה רע, אבל זה משאבים שמתבזבזים סתם. וזה לא אשמתו של ג'סטין שהאתר נראה ככה, זה אשמתכם - הקהילה. סתם שתדעו, ביוני (נראה לי), תגמר התקופה שעליה שילמתם והאתר יסגר אם לא יאספו עוד פעם 520 ש"ח. לפי המצב היום - האתר יסגר. לא חבל ?

suki da yo

New member
דיי

אל תחזור על זה שוב. אני אסביר בקשרה, כי מחר מחכה יום חדש וארוך. זה לא האתר שלי, או של מישהו. זה אתר הקהילה. ואני לא אמורה לנפח אותו או למלא אותו בתוכן. כולם אמורים לתרום משהו משלהם. לרוע המזל, אנשים לא מיהרו לעשות את זה. אני כרגע בצבא, ומאוד אוהבת את התפקיד שלי, כך שלא מע לילות אני נשארת עד מאוד מאוחר. בעשר בלילה אני לא אשב לכתוב מאמר. אני בקושי מספיק להגיד לילה טוב לחבר לפני 24.00 . אם כל אחד פה היה מוכן להשקיע חצי שעה בשבוע, ולעזור קצת, האתר הזה היה מרשים הרבה יותר. אבל לרוב האנשים יש את החיים שלהם, כמו שלי יש את שלי, ומה לעשות שדברים לא זזים. ולפחות אני לא מעידה על מעשי, אלה נותנת לאחרים לעשות את זה.

Justin Angel

New member
מסכים

האתר של כרמית הוא אתר פאגאני נהדר, עם כתבות מהממות שהן בהחלט פרי מחשבה עמוקה, עם תבונות שכמותך משיגים עם הבשלת ידע במוח ועם התמצאות בנושאים מגוונים ורבים. אך, ויש להגיד זאת בד בבד, ישנם אתרים רבים כאלו. הייחוד של האתר של כרמית מבין האתרים הללו הוא שהאתר שלה בעברית, ולא שהוא ישראלי. אין שום דבר שהופך את אתר "כישופים" לאתר ישראלי מפאת השפה, אין שום הקשר חברתי-פאגאני לישראל. מבחינת איזה אתר הוא הטוב ביותר מבין אתר הקהילה לבין כישופים, אני בהחלט אגיד כישופים. ומבחינת איזה אתר הוא האתר הישראלי הטוב ביותר, אין אותו אתר אפילו לוקח חלק בקטגוריה הזאת, וחבל. (לאנשים שבשוק: אני מאמין שכבודו של אתר הקהילה עומד במקומו גם בלי שאני אפאר אותו לא לצורך, אנשים יודעים לאיזה מטרה הוא קיים ואנשים יודעים בדיוק מה הוא שווה). ברכות זוהרות

מרגוט

New member
אבל באופן כללי

אני חושבת שאתה צודק. האתר של כרמית הוא אתר אישי, וכך גם הוא מוגדר על ידיה וזה מתנוסס בעמוד הראשון. זה אתר אישי עם מאמרים אישיים, עבודות אקדמיות שמעניינות אותה, ודעות אישיות. הוא לא אתר "קהילה" והוא לא אמור להיות. אין לו יומרות להיות ה-אתר לויקה או לפגניות בישראל, אלא פשוט להיות אתר פרטי ואיכותי. וכשאני חושבת על זה יש לו עוד קשרים לקהילה בישראל: 1. מאמרים שמתייחסים לבעית החומר בעברית, לימוד פגניות בעברית 2. ביקורות על ספרים ישראלים 3. הכנעניות (כבר אמרתי). 4. מאמרים שעוסקים בשגיאות נפוצות ובבעיות צמיחת שיניים של הפגניות הצעירה בישראל. זה נכון שאין הצהרה באתר הזה ש"אנחנו ה-אתר המרכזי לפגניות/ויקה. אבל לדעתי, בגלל שהאתר הזה כל כך איכותי, אז הוא תורם להתפתחות של הקהילה הפגנית הישראלית יותר מאתרים אחרים. עצם זה שהוא קיים, זה תורם לכולנו, ומעלה את הרמה של כולנו.

gwizard

New member
אני מניח כי זו ביקורת עלי ועל גסטין

מצטער, המקף לא נכנס בכותרת. האמת היא, ששמו של אתרי לא נבחר כדי להתיימר להיות המקור ב-ה הידיעה לוויקה בארצנו, אלא בגלל חוקים של מנועי חיפוש. אם כותרת האתר = למילות חיפוש שסביר שאנשים יקלידו, אז האתר יקבל דירוג יותר טוב ויוכלו למצוא אותו יותר (שהרי זו המטרה של כל אתר). גם אתרי הוא אתר אישי, שלי ושל חברתי נטלי. אני לא רואה הבדל משמעותי בינו לבין אתרה של כרמית מבחינת היותו אישי. גם מעולם לא טענתי כי אני מייצג אנשים אחרים, רק עצמי. אני חושב שכל אתר ארץ ישראלי בעברית תורם רבות לקהילה פאגאנית בארץ. וזה לא משנה מי כתב אותו או איזה חומר יש שם. בגלל שתכלס, יש רק 3 אתרים ששווים משהו, כל דבר תורם את חלקו. אני לא אתייחס לתכנים אשר הזכרת, אך יאמר כי כל זה (למעט מידע על כנעניות) יש גם אצלי. נכון, אני מכשפה גרדנריאנית מסורתית ברמה 3, אך עדיין לפי כמות הפניות שמציפים אותי גם באייסי וגם בדוא"ל הייתי אומר כי המידע שמצוי אצלי תורם ותורם הרבה. זהו, עכשיו אני אעלם לי שוב. לילה טוב ואימבולק שמח
אלון.

למעלה