מהו לדעתכם האתר הישראלי

מרגוט

New member
אני לא יודעת על מה אתה מדבר...../images/Emo5.gif

איזו ביקורת? אני הבעתי את דעתי בנושא אתר שונה משלך, בתגובה לא אליך, אלא למה שאמר מישהו אחר, ג'סטין, לגבי אותו אתר. אין לתגובה שלי שום קשר אליך ולאתר שלך. לא הכל סובב סביבך... GEES.

gwizard

New member
הכוונה הייתה לזה

את אמרת: "הוא לא אתר "קהילה" והוא לא אמור להיות. אין לו יומרות להיות ה-אתר לויקה או לפגניות בישראל, אלא פשוט להיות אתר פרטי ואיכותי." לתומי חשבתי כי את מתכוונת לעצם היותו של israpagan אתר קהילה (ובכך להתיימר לייצג את כל הקהילה) ושם אתרי "וויקה ישראל" (המתיימר כביכול לייצג את נושא הוויקה בישראל). אז הבהרתי שאני לא מתיימר לייצג שום דבר פרט למחשבותי האישיות וגם לתת במה לאנשים אשר מעינינים לפרסם אצלי את מאמרם. אם קרתה טעות בהנחה שלי המובעת לעיל, אז אתך הסליחה. לא צריך להתרגז בגלל זה. אלון.

מרגוט

New member
בעקבות כתבה על האתר

שהיתה בידיעות אחרונות לפני כשבועיים, נוצר עומס אדיר על האתר ואכן מספר פעמים הוא היה לא זמין. אבל בדרך כלל זה תוקן תוך כמה דקות. אני לא יודעת אם זה דבר שיימשך לאורך זמן. בסך הכל מה שקרה זה שהמון אנשים נכנסו מתוך סקרנות אחרי שקראו משהו בעיתון. זה לא שהם ימשיכו להיכנס... ואם זה כן יקרה, וכן תהיה תנועת גולשים כבדה, אז אולי כרמית צריכה לשקול הגדלת רוחב פס.

למעלה