מהזה זה?!

MomijiSan

New member
מהזה זה?!../images/Emo215.gif

איך עדיין לא פתחו שרשור חוויות מהמפגש בלונימים?XPP תשרשרו את החוויות שלכםD: הנה צ'לי~ טוב ז הכנתי בוקר תתיק והכל והלכתי לתחנת רכבת ופספסתי תראשונה וכמעט פספתי גם תשנייה ושהיתי ברכבת הייתה זקנה אחת שישבה מולי ושאלתי אותה מתי זה ת"א אוניברסיטה והיא אמרה לי עכשיו נו תלכי נו מהר~!#@$&W והיא עוד שניה זרקה אותי מהחלוןXD ושהגעתי היה נחמד ואמרתי שלום לכולם והיה נחמדיישן ואז נימו ויובע באו לישון אצלי והם הלכו היום;; בקיצקעצ היה ממש אחלה^-^

ZackyDucky

New member
XD

גם אני תהיתי למה אין שרשור. XDD אז כן, יצאתי בתשע בבוקר או משהו כזה לאוטובוס והגעתי מוקדם ב40 דקות, ואז גל-צ'אן התפלחצה עליי בפלאפון 'מה אתה שם?!^%$#^#$#', ואז הסתובבתי שם כמו איזה פאג 40 דקות. וראיתי שם את נועם-צ'אן, והייתי בטוח שהיא חלק מהמפגש אבל זה היה מביך לגשת אליה ולשאול אז לא שאלתי. '-' בכל מקרה, בסוף הגיעה ניצן-סאן ואחריה גל-צ'אן ובארו, ואז באו עוד כל מיני אנשים והייתה התרוצצות המונית לכאן ולשם כדי לאסוף חבר'ה. ואז פגשתי את עומרי הביש הזה. אז היה האוכל, והתחיל קרב מים בין כולנו והיו בלגנים. בסוף היום, הלכתי לישון אצל עומר עם שושי והתעוררתי עם תסרוקת שנראית כאילו התחשמלתי. XX" אבל כן. בקיצור, היה די כיף. מקווה שיהיו עוד המון מפגשים כאלה. >_<

Nightmare Angel

New member
LOL

איזה בדיחה נחמדת, אני ביש. בכל מקרה, היה נחמד, איחרתי ב-40 דקות בערך, ועמדתי מאחורי גל צ'אן כמה שניות בלי שהיא שמה לב םם ואז התחלנו ללכת והיה אוכל ואז התחילה מלחמת מים והיה ניסיון התנקשות בתיק של זאק XD ושפכו לי למכנסיים 4 בקבוקים של מים ._. ואז הורדתי חולצה וגל צ'אן וליסע התלהבו מכך בצורה מאוד מוזרה. ואז הלכנו והתיבשנו, ואחרי זה נפרדנו לכמה קבוצות... ואין לי כוח להמשיך את הפוסט, אז כע, היה כיף.

NoAmItA ChAn

New member
היה ממש כיף D:

אבא שלי הסיע אותי ועצרנו ליד תחנת האוניברסיטאה מהכניסה לכביש המהיר וניסיתי לחייג לכל מיני אנשים כדי לאתר איפה הם (שבניהם שיר וגל). כשסופסוף תפסתי את גל היא וניצנע עשו סיבוב בכל התחנה כדי למצוא אותי כשבכלל הייתי בחוץ ואז כשהן הבינו את זה הן צווחו עליי להיכנס פנימה XDDDD בפנים פגשתי את בר, יוביצ'אן, קסואי, עומירי וזאק הערס (נו מה אתה באמת ערס קטן!!!11 >.<;) ואם שכחתי מישהו - הוא מוזמן לחבוט בי. אחר כך חיכינו גם למאיו,שקדע, גליצ'אן, מיתצ'אן ושניצ'אן (ושוב, אם שכחתי מישהו - שיחבוט בי). ואז הלכנו לנו לגני יהושוע, פרסנו שמיכות והתחלנו לטחון ^.~ אחרי זה, אני, ניצנע, יוביצ'אן, קסואיצ'אן, גלצ'אן, זאק ועומירי החלטנו שהגיע הזמן להתחיל במלחמת מים. מילאנו בקבוקים ושפכנו אחד על השני, זרקנו בלוני מים וכל שניה מישהו אחר התלונן שאנחנו מפריעים לו (בין אם זה חברי הפורום שנחו להם בצד ובין אם זה דתיים שהקיפו אותנו מכל עבר). בדרך פרשו קסואי ויוביצ'אן והצטרפו עומרקון (שלא השתתף במלחמת מים), טלצ'אן וליסה שהגיעו וכל הזמן אנשים ממש מגניבים שפכו לי מים לתוך החולצה מאחור ~__~ *אהמזאקאהמ*. כשהחלטנו שמיצינו את המלחמת מים, עומירי הוריד את חולצתו והראה לנו את הקוביות שלו שבבטן ומיד גל וליסה נמרחו עליו ~__~. אז גם זאק הוריד את החולצה שלו לדקה וחצי, אבל כמו שהוא אמר בעצמו, התאבנו במקומינו XDDD; התחלנו לנו מלחמת שבוקים קטנה וגיליתי שאני ועומירי לא בתולים T__T (או לפחות אני קצת X:) התיישבנו לנו (אני, גלצ'אן ליסע, זאק ועומירי) באמצע הדשא בגלל שרצינו להתייבש וגם בגלל שלגל נתפסה האצבע ברגל אומשו, ופתאום צצה מאחורינו חבורה של אנשים דתיים מוזרים ששיחקו כדורגל ומישהו אחד שהיה בשער התקרב אלינו וצעק לנו (!) משהו כזה: "אתם!... לזוז!... זוז!..." ואמרנו שאנחנו לא רוצים לזוז, אז הוא ענה לנו ב:" בואנה!!1@!?#@<@#<". וזה אחרי שחטפתי פעמיים כדור לראש X___X בסוף החלטנו שאנחנו צריכים לזוז אז זזנו חצי מילימטר ומישהו (הזדהה!) הלך והביא לנו מיץ תפוזים והעוגיות של ברצ'אן וגלצ'אן וטחנו לנו בכייף. אחרי כל זה החלטנו שאנחנו צריכים ללכת למתקנים המטוטיימים ההם ששם, במקום ההוא בהתחלה התיישבנו לנו וציפינו בילדים המתרוצצים ובסוס העומד במבט מדוכא ואני התלוננתי באוזני טלצ'אן וליסעצ'אן שזה ממש לא בסדר שהם קושרים אותם ככה ~___~. עלינו על המתקנים והתנחלנו באיזה פינה. ליסה הגאון הלכה לצד ועומירי היותר גאון שיחד אותה שאם היא תבוא הוא ייתן לה חיבוק. ראתה זאת גלצ'אן וגם היא ברחה לצד, וגם היא קיבלה חיבוק. דיברנו לנו זאק, גלצ'אן ועומירי כשפתאום - אבוי! לאן נעלמו טלצ'אן וליסע?! צפינו וחיכינו ובסוף אני איתרתי אותם בבית אחד מהבית המרוחקים שבמשחקים האלו T___T אז הלכנו לשם ובדיוק כשהגענו הייתי צריכה ללכת T__T אז נתתי לכולם חיבוק (לגלצ'אן וליסה חובוק!) והלכתי הביתה D:

חובוקקקקקק!!!!1111111

בפעם הבאה, שופכים לזאק מים לחולצה, ועושים על שושי אמבוש.

TaIu

New member
גלללל! |אהבה|

למה את לא מחוברת למסנ ]; *בורחת*

Lust chan

New member
טאלוווו!!1|אאבה!|../images/Emo135.gif

את בעצמך לא מחוברת למסן ]; 3>

ZackyDucky

New member
<_<

ברור, ליסע, ברור, את זה את אומרת אחרי ששפכתי עלייך חצי ליטר של מים על הראש. XDDDD

NoAmItA ChAn

New member
כן אני נזכרתי בך מאוחר יותר!! ;~;

אבל ברוב טמטומי שכחתי להוסיף אותך XDDDD וידעתי שמישהי חסרה >O<

Lust chan

New member
היה נורא נחמד D:../images/Emo135.gif

*תגידו תודה לנעם, הסיכום שלה עשה לי חשק לכתוב* אזזז~ יום קודם אני ובארו הכנו עוגיות- משמע לזרוק אחת על השניה קמח, לעשות עוגיות של כמה דברים מיוחדים (כמו שוטה, טאביטוסטר, כמה שאסור לי לנקוב בהן, ועוגיית טלצ'אן XD~). היה ממש כיף, צחקנו על כל מיני דברים ואז, כעבור שלוש וחצי שעות -בלבד!!11- (שזה חצי מכמה שזה לקח לנו בפעם שעברה), הלכנו הביתה. בלהבלהבלה, דברים דברים~~ בלה בלה. קמנו בתשע וחצי תודות לאמא שלי ואני, ברגע של טמטום מוחלט, החלטתי שאנחנו נתארגן מהר אז לא צריך, והמשכנו לישון עד חמישה לעשר. זאק התקשר אלינו כל הזמן, גם כשהיינו בדרך, ובסוף זה התנקם בי כי כשעמדתי להגיע, והיה לי מיץ תפוזים ושתי קופסאות עוגיות בידיים, הוא שוב צילצל! המשכתי להתקדם ולדבר איתו, ואז _בום_!@#$%@# כן, הפלאפון שלי התרסק על המדרכה והמשיך לפעול כרגיל. בסוף הגענו לשם, נשארנו שם כמה זמן, אני וניצנע רצנו לחפש את נעם וזה עשה לי אסוציאציה לספיישל פיקאצ'ו בסרט השני של פוקימון (..אל תשאלו XD), ואז המוכר בקפיטריה שם צרח עלינו ללכת (לפחות לא באו מאבטחים! זה הישג!), ואז כולנו התעופפנו לנו החוצה וישבנו מול הכניסה, כי מלא אנשים דפקו איחור. (כמובן שזה לא מצא חן בעיני חבורת ערסים שצרחו לנו משהו ששכחתי, אמרתי להם "לכו תראו יאוי@#%@" והם אמרו "ממש מצחיק!!" ... אם הם רק היו יודעים מה זה.. 3:< *סג!!11*) טוב, מה עכשיו? כן, אנשים הגיעו, החלטנו שנלך לגני יהושוע, הגענו, אנשים צרחו "לא, למה כאן!!!" כי שרצו שם דוסים בכמויות, אבל שם היו הברזים אז התעלמתי מהם והתנחלנו שם. דבר ראשון הם קפצו על האוכל- ידעתי שאחרי שזה קורה, סנואי כבר לא יגיע XD;; החלטנו להתחיל עם הבלונימים ובמקום להצטרף כמו בפעם שעברה, אנשים רק צעקו שנתרחק מהדברים (כרגיל, אף אחד לא קורא את מה שאני כותבת בפורום. כנ"ל לגבי עוגיות החמץ, שחלק מהאנשים חטפו מהן שוק. אבל אכלו
). גילינו שליוביצ'אן הכפרע יש כישרון במילוי בלונימים, גרמנו לה למלא הרבה בלונים ואז יצאנו לנו לקרב!!.. כשחצי מהפורום יושבים בעצלות ואוכלים\הולכים לעזריאלי למפגש ישראבלוג. זה קצת הוציא לי את החשק לעשות מפגש בלונימים הבא, אבל שיהיה. את הבלון האחרון צרחתי על כולם שלא יזרקו, שמרתי וחיכיתי שטל יחזור עם ליסה מתחנת הרכבת. באותו רגע קפצתי עליו ב"טלללללללללל~צ'אןןןןןןן!!! ^___^" וזרקתי עליו את הבלון. הבעיה היא שגם קלסר הציורים שלו נרטב קצת בכריכה, והתנצלתי על זה TT~ אבל בחייכם, אנשים, קחו עצות ממה שכותבים בפורום, זה לא בשביל היופי! הממ, בואו נראה מה עוד~ אה, עומרי הוריד חולצה ואז שמתי לב שיש לו קוביותצ'אן~! ואני וליסה הטרדנו אותו מלא XD; (תירגע, לי זה כבר עבר :).. לליסה לא XD;) זאק גם הוריד חולצה ואז בהינו והתאבנו. (כפרעלייך זאק, הכל מאאבה ^__^!!) אח"כ נתפס לי שריר ברגל או משהו כזה, לא זוכרת כבר T_T בכל מקרה, זה היה כאבי תופת לזוז, אז נשארנו על הדשא, ודוסים צרחו עלינו לזוז ולא רצינו וצעקנו עליהם בחזרה. ..אני חושבת שבשלב כלשהו דוסית אחת שאלה אם אנחנו חינוך מיוחד XD;;;; (כי דוסים הרי ידועים באינטליגנציה הגבוהה שלהם! ללא כל שמץ של ספק
) ממ, הלכנו למתקני עץ כמו ילדים קטנים, אח"כ הלכנו לעזריאלייי~~ ופגשתי שם את שושקי צ'אןןןןןןןןןןןןןןן!!!111111111111111111111111111111 ^__^!!!!! שעשה דברים עם הילה בצהריים XD; ואז אני חושבת שהלכנו אל אוטאקו ואמא שלי דיי צרחה עליי שלא אמרתי לה מתי אני חוזרת ולא עניתי לפלאפון, אמרה כמה דברים לא נחמדים ממש.. :X וזהו 3>

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה ^_^

אבל היי, אני הייתי זאת שצרחה עליהם שילכו לראות יאוי TT;;

Shishi san

New member
היה נחמד מאוד (=

נהניתי.. שמחתי לפגוש את הפורום, אנשים נחמדים.. כבר מתגעגע (=

למעלה