מהזה זה?!

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאויי אני שמחה שנהנתם!

הצטערתי שלא יכולתי לבוא :( אבל הייתי אתמול בתל אביב לצילומים בשביל הסרט שאני עושה התחיל חרא אבל נגמר ממש טוב! וראיתי שפותחים עוד מעט קומיקאזה בדזינגוף סנטר! וזהו...

MomijiSan

New member
רציתי שתבואי;;../images/Emo215.gif

וגם אנאי לא באה משומה;; נוטשות>O<

mikokikyo

New member
אמג, היה כ"כ כיף^O^

כזה, הייתי במרכז מליל הסדר רק בשביל להגיע למפגשXD אז אמ, הולכת להיות חפירה^^;; טוב אז אמ, קמתי בתשע ורבע, שיחקתי עם הבן של חברה של אמא שלי, התארגנתי, עברנו במרפאה כי הוא היה קצת מצונן ואז נסענו בסיבובים עד שנזכרתי איך להגיעXD ואז...פםפםפםפם... פגשתי בגל צ'אן3>, נעם (אביבה$%^@%&^$)3>, עומרי, רומן, יובי צ'אן3>, סיוו-סיוו הימה3>, בר צ'אן הבישית3> ושניצ'אן3> אחר כך חיכינו עוד כמה דקות ואז עברו לידנו חבורת ערסים ששאלו אותנו משהו, אז גלצ'אן/נעם צעקה להם "לכו תראו יאוי@$!Q^@^" והם ענו לה "מצחיק מאוד%$!^%@$%" XD אחר כך פאקוארוסתיהנסגדת3333333>, שקדצ'אן333333>, ניצן333333>, גלי3333333> ומיתצ'אן3333333> הגיעוDDDDDDDDD: ואז חיכינו עוד קצת וגם מישל הגיעה3> ואז, לאחר בדיקות מדוקדקות, הסתבר שליסה וטל צ'אן יאחרו מאוד, אז צעדנו לנו לגני יהושועD: התנחלנו על פיסת קרקע קרובה לברזים, וסידרנו את האוכלDDDDD: וכל עוגיה מגניבה שגל צ'אן הראתה לי ננגסה באכזריותXD תחי האוזן של פיקאצ'וXD ואמ, התחבקנו מלא33333333333333333333> כולנו, כזה^^ ואז ידיד של ניצן הגיע, ושמו צביקה-השני-מטרD: הוא היה ממש חביב והוא כתב כמה קטעים מצחיקיםD: ואז טל צ'אן הגיע33333333> והוא גבוה ם: ובישי*-* ואז אני, טל צ'אן, בר צ'אן ואמ, שני צ'אן?(;;סנילית אנוכי) הלכנו לתחנת רכבת כדי להביא את ליסה, ופאק, איזה סיבוכים הלכו שםXD העיקר שבסופו של דבר מצאנו את ליסה3> ואז חזרנו לנו בשמחה למפגשD: כעבור זמן מה של חיבוקיידה ונשנושי עוגיות טעימות (רובן לא כשרות לפסחXD) מספר ילדים החליטו להתחיל במלחמת בלוני המים ם: אני אישית ממש רציתי להשתתף, אבל במחשבה שניה הבנתי שיהיה לי ממש קר אז ויתרתי;; פעם הבאה בחופש הגדול, יהיה יותר חםD: ואז אמ, נתתי לטל צ'אן ציור ובזמן שכתבתי עליו את ההקדשה הוא נרטב;; אבל לא נורא^^ אחר כך אני ושקד33333> הלכנו לעזור לסיוו-סיוו הימה3> להחליף בגדים, וכל שניה עברו לידנו ילדים קטניםXD ואז הלכנו לעזור גם ליובי33333> להחליף בגדים, ואז כשחזרנו גילינו שרוב האנשימים ששיחקו בבלוני מים הלכו למתקני העץ ונטשו אותנו;; אז אני, סיוו-סיוו הימה3>, גלי3> ועומרצ'אן שהגיע והתנפל עלי כל שניה(3>XD) נעשינו ערמה אחת והיה כיף^O^ ואז גם ניצן3> הצטרפה ואפילו צביקה נשען עלינוXD אבל אז היו כל מיני טלפונים והפרעות ואז עומר הלך למפגש ישרא (ברצ'אן ושניצ'אן הלכו עוד לפני שהוא הגיע) אז הסתדרנו מחדש וניצן3>, סיוו-סיוו הימה3>, גלי3> ואני נשכבנו אחת על השניה והיה נוח*-* וככה בערך בילינו את רוב המפגשXD ואז מיתצ'אן3>, גלי3> ואני היינו צריכות ללכת אז נפרדנו לשלום מכולם ורק טל צ'אן היה מספיק חמוד בשביל לבוא מהמתקנים כדי להפרד יפה3> ואז נסענו לבית של מיתצ'אן כדי שהיא תתארגן (קצת הרסתי את הסאנגו פיגר שלה בדרךXD), ואז נסענו בחזרה לתחנת הרכבתD: פגשנו שם את פאקוארוסתיהנסגדת333>, שקדצ'אן33333> ויובי3333333>, ואז אני וגלי קנינו צ'יפסומט טעים*-* ואז בפוקס נדחקנו לרכבת שבדיוק יצאה ם: ואז אמ... היה המשך אבל הוא לא רלוונטיXD אני רק אומר שהצ'יפסומט ממש שולט ושמזל שקניתי אותו, כי בלעדיו כל מה שאכלתי באותו יום היה שני תפוחים, מספר עוגיות ומצה עם אבוקדוXD צ'יפסומט*-* 3333333> וניצן כל שניה מעכה אותיXD ובכלל, מלא אנשים התנפלו עלי בו-זמנית, אני עוד אתחיל להרגיש מבוקשתXD;; ואמ, זהו ^^ מצה רטובה עם שוקולד למי שקורא את כל זהXD סתםסתם, קראו רק אם תרצו, לא צריך שוחד O: דאייסקי אנשימים3>~!!!!11111

Nittle Grasper

New member
כי....

לא יודעת י.י" האמת הייתי אצל דודים שלי באותו יום ליומיים-שלושה והיה מגניב (חוץ מזה שהעליתי חזרה את המשקל שהורדתי בחופש עד אותו יום ><) ומאיפה לי שיש מפגש XD אני לא זוכרת אותם כשאני לא מתכננת להגיע~ יום אחרי זה הייתי בת"א ותהיתי אם אני אראה מישהו (ואכן ראיתי מישהי וגיליתי אח"כ שהיו עוד ואיכשהו לא נתקלנו אחד בשנייה X_X)

PakoLina

New member
היה כ"כ כיף~! ^^../images/Emo118.gif

בבוקר יובע ואני טיפה הסתבכנו עם הרכבות, אבל בסוף הגענו ופגשנו את כולם 33> אחר כך אני ומיתע וגאלי חיכינו לשקדע ומאיו, וכשהם הגיעו הצטרפנו אל כולם בגני יהושע שהיו מפוצצים במשפחות מרובות ילדים עם כיפע._. ואז ישר פרסנו את השמיכה ואכלנו, וכמובן ששוב הייתה לי בחילה מכמות העוגיות של גלצ'אן וברצ'אן שאכלתי >O< ואזואז כולם התחילו עם הבלונים... יש לכמה אנשים פה בעיות. כשאומרים *להתרחק מהחפצים* זזה לא אומר ללכת שני מטר ואז לחזור, אלא -להתרחק- >O<" ואז בא ידיד של ניצן שהחלטנו שקוראים לו ציקי, ובאיזשהו שלב הוא נשכב על הברכיים של יובע והיא סירקה אותו והוא היה כולו מבסוט שהוא בגוש אחד עם חבורה של זייניקיות XDDD פדופיל. או, וגם היה את הקטע עם הקולה!! XDD בהתחלה לקחנו בקבוק קולה וניערנו ופתחתנו, ואז הוא השתפרץ XPP ואז אני, מיתע ומישלע שיחקנו איתו מסירות ואחד באמצע איזה שעהXDD" ואח"כ פתחנו והוא לא השתפרץ בגרוש >__> ואז ניסינו להטביע מנטוס בקולה וזה גם לא עבד, כמובן. >>" והייתי מסטולה כרגיל. ובקושי צילמתי םם" ואז כולם הלכו, וציקי נתן חיבוק דוב לי ולשקד ביד אחת. ( XDDD ) ושקד אמרה "ביי, אבא~!!". ואז אני ויובע הלכנו לישון אצל שקד ויום למחרת ראינו מישו מוכר בקניון הזהב. [עזבו.] קטע הזוי. XD והיה מוי פאן וכאלה וזהו X3"

למעלה