מהיא תכנת הניווט המומלצת לפאלם ...

Powerball

New member
מהיא תכנת הניווט המומלצת לפאלם ...

מהיא תכנת הניווט המומלצת לפאלם באירופה? האם יש כבר למישהו נסיון עם U_DRIVE בארופה?

תשובה../images/Emo26.gif

אני משתשמש עם טומטום באירופה על Tx. בארץ אני עם u-drive. אין בכלל מה להשוות.טומטום מהירה ויעילה בטרוף. כל אופציה שחשבת עליה קיימת בטומטום כשהדבר הכי חשוב מבחינתי זה מהירות חישוב מסלול חדש בעת סטיה. זמן תגובה של 2-3 שניות.פשוט לא ייאמן. מאוד ממליץ.

Powerball

New member
תודה על התשובה, מספר שאלות נוספות..

היכן רוכשים את הטוםטום? האם זה על כרטיס כמו ה U-drive? האם היא Dor to dor מלאה?

u-drive אירופה

מוקה, u-drive אירופה הרבה יותר מהיר מישראל - עניין של בסיס מידע יותר "איכותי" ונסיון רב יותר עם המידע (המערכת עבדה קודם עם Navteq ואח"כ עם "מפה"
).. לשם השוואה, על T3 סטנדרטי, u-drive חשבה מסלול מפולין לאנגליה בפחות מ-7שניות. משה

משה שלום,

אני התייחסתי ל u-drive ישראל ולא ברור לי מדוע לתוכנה לוקח כ"כ הרבה זמן לחשב מסלול.

הסברים

ההבדל הוא טכני ונובע מהדרך בה רשת הכבישים מחולקת: ספקי המפות הבינלאומיים (navteq ו-teleatlas לדוגמא) מחלקים את רשת הכבישים ל-5 עד 9 רמות שונות של "חשיבות"/"שימושיות" הכביש - דבר שמאפשר לתוכנות הניווט להתרכז בלהגיע לכביש עם רמת שימושיות גבוהה ולהשאר עליו עד אשר מתקרבים ליעד. זה גם מקל מאוד על תהליך החישוב כי מרבית הזמן אתה מחפש בתוך רשת מאוד מצומצמת של כבישים במקום בכל מאות אלפי הכבישים שיש בסה"כ. בדרך זו אתה יכול להגיע לחישובי מסלול מהירים ונכונים (כי מישהו כבר קיטלג את הכבישים לפי מהירות התנועה/רמת השימוש בהם). u-drive אירופה עובדת על מפות navteq שמחולקות ל-5 רמות כבישים - ולכן קל לנו למצוא מסלול מהיר מלב המבורג ללב רומא - אנחנו יוצאים מהמבורג לכבישים המהירים, מוצאים איזה כביש מהיר מובילנו עד לרומא ומשם מוצאים את הדרך הטובה ביותר לתוך העיר. בישראל הכבישים מחולקים לשתי רמות כאשר ברמה הגבוה יש כבישים מהירים (2,5,1), כבישים בינעירוניים (40, 85) וכבישים אזוריים (443, 444 וכו') לא ניתן (וזה לא המקום לפרט) להפריד שכבות אלו למשהו יותר שימושי ללא עזרת חברת מפה. בימים אלו אנו בוחנים מספר פתרונות בנושא. משה

amitp

New member
לעומת זאת נסה להשוות את זמן התכנון

למסלול מפ"ת לאילת בiGO ו-UDRIVE...
(רצים מהר, הצעירים
)

amitp

New member
אה, משה...

איפה פורום הפריק אני כבר יודע...
דרך אגב, רק למקרה שניסית לקשר למה שאני חושב שניסית, כדאי לך להציץ כאן.

amitp

New member
נו מה יהיה?

http://www.pocketpcfreak.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=gps;action=display;num=1151268170

אם אין לך בעיה לנסוע דרך חניונים../images/Emo13.gif

אז נכון.. הבעיה "נפתרה" אגב, בגרסה הקודמת "מומחי" הפורום המליצו על "מהיר".

תשובות

אני את הטומטום רכשתי דרך eBay בעלות של 80 פאונד ( לירות שטרלינג ) כולל משלוח,חדשה לחלוטין.נקראת navigator 5 אאל"ט. מגיע עם מפות של כל מערב אירופה על 8 דיסקים ואתה יכול להתקין לפני כל נסיעה את דיסק המדינה הרלוונטי. התוכנה מהירה מאוד,עשירה באפשרויות, door to door ,מהירה מאוד בחישוב מסלולים, נקודות עניין מגוונות,תאורת לילה ויום ועוד. מפרט מלא אתה יכול למצוא בקישור המצורף.

Powerball

New member
מה זה? אותה חבילה מתאימה גם ל....

מה זה? אותה חבילה מתאימה גם ל PALM וגם ל POCKET ?

2סיקו

New member
tomtom

תוכנת הניווט מס 1, אני קניתי באנגליה, פשוט מדהים הדיוק של התוכנה!!! כמו שנאמר כאן תיקון ניווט תוך 2-3 שניות, מרשים אני לא יודע איך U-DRIVE אבל אם הוא חצי טוב כמו טוםטום לכי עליו ותחסכי כסף

למעלה