מהיא תכנת הניווט המומלצת לפאלם ...

בודאי!

u-drive אירופה (שכולל את מזרח אירופה) עולה 1,399 ש"ח שהם 270$ בניכוי מע"מ. תוריד מזה כרטיס זכרון 2GB - כ-70$, תקבל 200$. המחיר הרשמי של טום טום הוא כ-$150 לאירופה - לא כולל מזרח אירופה(!). המפות שטום טום משתמשים בהם הם TeleAtlas אשר באירופה נחשבים נחותים יותר מנאווטק ולכן זולים יותר. כמו כן, מרבית ה"מציאות" בטום טום הם על רשיונות של מפות מיושנים - לפעמים שנתיים אחורה (!).. שלנו לעומת זאת הם מהרבעון האחרון (לפני שבוע הסתיים העדכון) שלא נדבר על זה שעדכון תוכנה בטום טום עולה כסף (כ-30%-40%) (אצלנו - חינם!) אפשר לומר שהמחירים של u-drive בארץ תחרותיים
קצת לוקאל-פטריוטיזם לא הזיק לאף אחד
משה

Powerball

New member
מה אגיד ומה אומר- נשמע משכנע....

למרות שהתרגיל החשבוני של הורדת המע"מ ועלות הכרטיס לא ממש מובנים לי... אגב- יש פה כבר חברי פורום עם נסיון על U-DRIVE בארופה??

udifpalm

New member
מה יש להבין?

Tomtom מגיעה על CD ואתה צריך כרטיס כדי להתקין אותה. u-drive כוללת כרטיס זכרון במחיר התוכנה.

אין שום תרגיל..

כרטיס עולה כסף - אתה רוצה בלי כרטיס? אין בעיה - ככל הנראה גם מוצר כזה נוציא בקרוב - המחיר יהיה אפילו זול יותר - אבל אתה תצטרך לשבת כל נסיעה מול המחשב ולהוריד את המפות הרצויות לכרטיס שלך (ואם אין לך תצטרך לרכוש..) שאגב אצלנו מגיעים על 2 דיסטים ובטום-טום על 8 תקליטורים (!) - אתה כבר יכול להבין שהמפות שלנו מעט יותר קטנות.. אני גם משער לעצמי שתמיד יהיו כאלו שישברו מחירים פה ושם.. משה

2סיקו

New member
משה טעות בידך!!!

אפשר לקנות את הטוםטום בחול על גבי כרטיס זיכרון!!! כן זה נוח שכל המפות על כרטיס אחד, אבל מי נוסע ל-10 מדינות בטיול אחד!!! דבר נוסף לרובינו יש כבר כרטיס 2 G ולא צריכים עוד אחד!, פשוט לפני טיול מעבירים מהמחשב לכרטיס את המפות שצריכים גג 500 מגה 5 דקות המתנה, לא נורא. מפות לא מעודכנות???? מה כבר קורה בשנתים ועוד בדיוק במקום אליו אנחנו נוסעים? הסיכוי קלוש!!! למי שצריך רק מפות לחול טוםטום זה תוכנה סוף הדרך!!! אך מי שרוצה גם לישראל צריך את ה-U-DRIVE אולי עוד יפתיעו אותנו במחיר כולל של אירופה + ישראל - כרגע עוד יקר לטעמי

כמה סימני קריאה.. ../images/Emo13.gif

וגם כמה טעויות.. טום טום נמכר על כרטיסים של מדינה אחת בודדת והם מאוד יקרים אם מנסים לסכום אפילו 2-3 כרטיסים - אין להם את כל אירופה (בטח לא המזרחית) על כרטיס אחד מי נוסע ל-10 מדינות? אתה צריך לשאול מי אוהב לשבת כ-20-30 דק' מול מחשב כדי לדאוג לטעון את המפות המתאימות
מאחר והגבולות פתוחים - יצא לי לא פעם בנסיעת עסקים לנסוע למדינות שכנות בגלל שינויים בטיסה או פגישות שנוספו לו. כל מי שנוסע יודע. מה קרה בשנתיים האחרונות באירופה? הרבה יותר מאשר בישראל
- וכל סגירה של מחלף, שינוי של תואי כביש ועוד יכול לשלוח אותך לטיול באוטובן של עשרות עד מאות קילומטרים (זה לא ישראל עם מחלפים כל 2.5 ק"מ..). תנסה למצוא ONLINE (אפילו ממקורות שונים) טום טום אירופה, מערב אירופה, כרטיס 2GB ומשלוח לארץ במחיר טוב יותר מ-1,400 ש"ח או 245 EURO משה

libal

New member
משה - בוא נדייק

ראה כאן - מרבית מדינות מערב אירופה , על SD , במחיר של 99 יורו (550 ש"ח). "קצת" יותר זול ממכם...

2סיקו

New member
תודה LIBAL הוצאת לי תמילים מהפה...

עד שהמחיר של חבילה כוללת ישראל לא תרד משמעותית ה-UDRIVE אירופה לא כדאי (דעתי האישית)

Powerball

New member
זה לא כל המדינות בכרטיס אחד....

במחיר 99 יורו, זה כרטיס לכל מספר מצוםצם של מדינות...

הוצאת לי את המילים מהפה ../images/Emo13.gif

LIBAL, ו-2סיקו מיותר לציין שכמי שעוסק בתחום כ-3 שנים אני "קצת" מכיר אותו ברמה הגלובלית. מדובר על כרטיסים של "אזורים" כל כרטיס הוא 99 אירו - 7 כרטיסים זה.. 693 אירו.. שנכפיל בשקלים או נסיים בחיוך
שוב, ברוח טובה - לא מתאים המחיר - קנו טום - טום. משה

למעלה