מהירות הורדה באלחוטי

thunderbug1

New member
WMM

המשתמש okunj נתן לי טיפ בשירשור אחר כיצד לנסות ולבטל את WMM בנתב:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/20/180211658/מחשבים/רשתות_פס_רחב_ו_IP-TV
&nbsp
עשיתי זאת ואכן התאפשר לי להוריד את ה-V אבל כשניסיתי לשמור את השינויים קיבלתי את השגיאה שמצורפת כקובץ (התנגשות בהגדרות), כך שלצערי לא יכולתי לנסות כש- WMM מנוטרל. מה גם שבסופו של דבר הנתב מחזיר למצב הקיים אח"כ - כלומר אפור ובלתי ניתן לשינוי.

thunderbug1

New member
רשת 5GHz

מאחר והמחשב הנייד שלי תומך ברשת הזו (פרוטוקול N), הגדרתי בנתב עם ערוץ 36 ורוחב ערוץ 80 אני מקבלת את כל המהירות בהורדות קבצים. קצב החיבור מופיע כ- 150mbps שאני מניחה שזה בגלל שהכרטיס הוא N ולא AC. הבעיה מופיעה רק ברשת 2.4. הייתי מאשימה את בחירת הערוץ וכו' אלמלא עם אותן הגדרות בנתב הקודם הייתי חווה אותו דבר.
יכול להיות שהנתב החדש יותר 'רגיש' לסביבה? חחח אני כבר לא יודעת מה לחשוב.

thunderbug1

New member
לצערי לא

אולי אני מפספסת משהו פשוט וארגיש אחר כך מטופשת חחח אבל באמת שלא עולה לי לראש מה זה יכול להיות. כנראה משהו ספציפית אצלי שאחרים לא חווים. אולי זה פשוט רגישות יתר לרשתות האיזור, אין לי מושג.

okunj

New member
נתחיל בזה ש..
גם אני הזמנתי את הראוטר הזה ונקווה שהוא יגיע בשלום לידיים שלי בעוד שבוע וחצי ככה..
ברגע שזה יקרה, אבדוק אותו מן הסתם ואודיע לך על הממצאים שלי.
&nbsp

thunderbug1

New member

נקווה שיגיע בלי בעיות דבר ראשון. אני מניחה שזה נשלח עם iParcel אז תוודא שסיפקת להם את תעודת הזהות כדי שיצא לארץ בלי עיכובים.
אני מאמינה שלא תחווה את אותה הבעיה, בטח היינו שומעים קונים אחרים מתלוננים, כנראה משהו אצלי בין אם הנתב עצמו או הגדרה שגויה שלי.
לא השתמשתי אגב בפילטר המצורף כי יש לי כבר. אל תשכח מתאם לתקע.

okunj

New member
ארץ מוצא
זה נכון שהמנוצר נשלח מארה"ב עם החברה הזו?
וכן, נכנסתי ללינק שהם שלחו לי והזנתי את התעודת זהות שלי

thunderbug1

New member
זה נשלח מאנגליה,

האימייל מ- iParcel נרשם USA אבל המוצר בעצם נשלח מאנגליה. זה המעקב שהיה לי (קובץ) שיהיה לך פחות או יותר להשוואה.

thunderbug1

New member
-->

כנראה המשרדים הראשיים בארה"ב אבל כמובן יש להם שלוחות בכל העולם והאימיילים נשלחים אוטומטית בפורמט הזה. מקווה שזה כבר יצא לארץ.

okunj

New member
לא
מחר זה כנראה יוצא לישראל
כרגע זה בסטטוס: Received at i-Parcel

okunj

New member
תקלה שטופלה
משהו מוזר שראיתי היום בבוקר בתהליך המשלוח שקצת הלחיץ אותי..
בשעה 03:09 בבוקר (29/2) , נכתב: problem resolved and parcel is in transit
בעיית שחרור מהמכס אולי? ומה זה אומר שה"בעיה טופלה" ? גבו מיסים נוספים אולי?
מחר זה כבר אמור מתישהו להגיע אליי, ועדיין אין לי שום מספר טלפון של איש קשר שלהם בארץ לתאום המשלוח
&nbsp

thunderbug1

New member
מיסים נוספים זה לא יכול להיות

לפחות אתה לא תחוייב, אמזון במקרה הזה סופגת את העלויות הנוספות אם יש.
אני מניחה שהחבילה כרגע בארץ, כלומר הסטטוס הנ"ל הוא אחרי:
Package arrived in destination country & awaiting custom release?
&nbsp
הגעת לסטטוס שזה נכנס למערכת הדואר המקומית? נראה לי שזה השלב הבא אם משווים לשלי. מה שזה לא יהיה, זה בתנועה עכשיו אז אתה אמור לקבל את זה בקרוב.
ניסית כבר לשלוח אימייל ל- [email protected] לבקש את המספר המעקב המקומי? אתה צריך לציין את מספר המעקב של אמזון - כמובן לכתוב באנגלית. ברגע שתקבל אתה יכול לבדוק באתר של דואר ישראל. ברגע שיש את הסטטוס שזה נכנס למערכת המקומית, אתה יכול להתקשר לדואר שליחים לתאם מועד. אל תסתמך יותר מדי על התאריך של אמזון, אני קיבלתי כמה ימים אחרי (באמאזון היה רשום רביעי וקיבלתי למעשה בראשון שלאחריו).

okunj

New member
שינוי סטטוס
היי, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך ושלחתי מייל לiParcel ע"מ לבקש את מספר המעקב המקומי.
בכל אופן כתוב במערכת שלהם:
In transit 2/29/2016 8:09:00 AM IL
&nbsp
Package arrived in the destination country and is awaiting release from the Customs clearing agency 2/27/2016 5:00:00 AM IL
&nbsp
החבילה אמורה להגיע מחר עפ"י אמאזון.. אבל אם זה נכון מה שאמרת, כנראה שזה לא יקרה מחר.
נראה איזו תשובה אקבל מהם במייל ואז נהיה חכמים יותר.
&nbsp

thunderbug1

New member
מצויין

זה אומר כנראה שהסטטוס הבא יהיה שזה נכנס למערכת הדואר המקומית, כלומר דואר שליחים. אם לא תקבל את המספר המקומי ביום-יומיים הבאים אני מציעה שפשוט תיצור קשר עם שירות הלקוחות של אמאזון בבקשה לקבל מ- iParcel את המספר במקומי - אני קיבלתי דקות אחרי זה. מי יודע, אולי דואר שליחים ייצור איתך קשר לפני זה.
עברתי להוט - אתה יכול לקרוא את העדכון בדף הראשון של הפורום.

okunj

New member
יש
2 דקות אחרי ששלחתי להם מייל שלחו לי חזרה מספר מעקב לדואר שליחים.
החבילה כבר פה בחיפה. מחר אאסוף אותה. :)
הוט? והראוטר מתפקד כראוטר בלבד עכשיו?

thunderbug1

New member
חדשות משמחות :)

כלומר זה הגיע לדואר שליחים סניף חיפה? אתה הולך לשם לקחת בעצמך במקום לחכות לשליח?
כן הנתב כרגע במצב נתב בלבד, הייתי צריכה לעשות Mac Clone בנתב כדי שיקבל מההוטבוקס את החיבור/נתונים, אולי משהו חדש בהוט כי פעם שעברה שהייתי בהוט (עם הנתב הקודם), לא נאלצתי לעשות את זה. נראה איך זה אצלך, לפי דעתי לא תהיה לך את הבעיה שהייתה לי כשהייתי בבזק.

למעלה