מהירות מופרזת מעל 40 קמ"ש בבינעירוני

מהירות מופרזת מעל 40 קמ"ש בבינעירוני

נסעתי בכביש בינעירוני שבו המהירות המותרת היא 90 קמ"ש, ושוטר שכיוון אלי אקדח לייזר טען שנסעתי במהירות 141 קמ"ש, אבל שנהוג להוריד 5 קמ"ש בגלל המכשיר.
קיבלתי זימון למשפט בעוד חודשיים, ובינתיים קצין שהגיע למקום (אחרי חצי שעה!!) שלל לי את הרשיון ל- 30 יום.
יש לציין כי בעבר קיבלתי קנס ונקודות על מהירות (אם כי לא מהירות כזו), לטענת הקצין לפני ארבע שנים, ועשיתי את קורס הנהיגה המונעת.
מה צפוי לי במשפט? האם אקבל קנס? האם שלילה נוספת? האם יתחשבו בשלילה המינהלית?
כמו כן, הרכב בו נהגתי הינו רכב חברה של בן-זוגי. האם החברה תקבל הודעה על קנס? או שאני אקבל אישית במשפט?
תודה...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
לשאלותייך

אתה צפוי לקנס ושלילה נוספת, בעניין התחשבות - אם השופט יפסוק פסילה ספר לו שנפסלת מנהלתית לחודש ובקש שיוריד תקופה זו מהעונש שפסק - השופטים בד"כ מקבלים בקשות כאלה.החברה לא תקבל שום הודעה על הקנס, מי שעבר עבירה (לכאורה) ועומד עליה לדין זה אתה ולא הרכב.

creth11

New member
הכמה וכמה תלוי בשופט בעובדות המובאות בפניו ובהיתרשמותו

ממך וגם במצב רוחו הרעב שלו ועל איזה רגל קם בבוקר ואיך אישתו היתייחסה עליו או בעלה אם שופטת ועוד ועוד
אין גזר דין אוטומטי שניתן לניבוי מראש

אם כך - עדיף לשכור עו"ד?

או שעו"ד יעצבן את השופט עוד יותר?
ובכלל - האם עלות עו"ד (אין לי מושג כמה...) שווה לעומת קנס (1000 ש"ח?) ותחבורה חלופית לחודש?

כל כךf

הרבה נתונים חסרים י היתה העברה הקודמת
היכן נתפסת
וותק נהיגה
עלות עו"ד טוב הינה אלפי שקלים

הבנתי - ז"א שאם אני אדם מהשורה

עם שתי עברות - האחורנה לפני ארבע שנים (גם על מהירות, עשיתי את הקורס ונמחקו הנקודות) וללא שלילה מעולם,
אין הרבה שעו"ד יכול לעשות בשבילי?
נסעתי מהר מדי
באור יום
במקום שבו יש ראות טובה
(מסתבר שזה מקום שבו עומדים שוטרים די הרבה, המקומיים מכירים, אבל אני עברתי לאזור ממש לפני שבוע)
וללא רכבים אחרים מסביב...

שאלה

תוכל לספר איפה בדיוק זה קרה? אם זה מקום מועד לדוחות יועיל אם נדע.

תודה

למעלה