מהירות מופרזת - נהג חדש

• פותח הנושא bukZ
  • פורסם בתאריך

bukZ

New member
מהירות מופרזת - נהג חדש

שלום לכולם, נתפסתי אתמול ע"י ממ"לז נוהג במהירות של 132 קמ"ש (לאחר הפחתה של 5) בכביש של 90 קמ"ש.נקבע לי משפט לעוד ארבעה חודשים. שאלתי היא מה צפוי להיות עונשי בבית המשפט? יש לציין שאני נהג חדש,כשנה וארבעה חודשים ללא עבירות קודמות ואינני נוהג לנסוע במהירויות גבוהות ומקפיד על חוקי התנועה בעת מדידת המהירות בדיוק היייתי בעקיפה בנתיב השמאלי ומיד חזרתי לימני במהירות המותרת (בצד הימני נסע טור מכוניות כך שלא יכלתי להמשיך לנסוע במהירות גבוהה). טענתי בפני השוטר שלא יכול להיות שהגעתי למהירות כזו ואם כן אז בשוגג,השוטר רשם בעדות שלי "הגעה למהירות הנ"ל ע"י חוסר תשומת לב". כמו כן המדידה נעשתה במרחק של 275 מטר וללא חצובה,האם זה חוקי ותקני או גבולי? האם עורך דין יכול לעזור? מהו העונש המינימלי והמקסימלי בעבירה שכזו? כמו כן אני חייל וחוזר כל שבועיים הביתה ורישון הנהיגה שלי מאפשר לי לצאת ולטייל,לנשום אויר ולשבור את השגרה המעייפת והסזיפית של הצבא,האם השופט יתחשב בטיעון זה ויקל עליי? תודה לעונים

נתן11111

New member
מהירות

צפה לקנס וקנס כספי שלילה מינימום 3 חודשים ויכול להיות שגם טסט מחדש וספירה מחדש לשנתיים נהג חדש

סנגור1

New member
תשובות

העובדה שאתה נהג חדש תשמש לרעתך במתן גזר הדין במידה ותורשע. אין עונש מינימום או מכסימום בעבירות מהירות. יש סיכוי שתקבל פסילה של כמה חודשים במידה ותורשע. פסילה שכזאת עלולה לגרום לכך שתצטרך לעשות טסט ותאוריה מחדש. לשמירה על רשיונך אני ממליץ ביותר להיוועץ עם עו"ד שמתמחה בענייני תעבורה. בהצלחה.

למעלה