מהירות מופרזת

advlior

New member
הייתי אומר שקצת החמירו איתך

אומנם אתה נהג יחסית צעיר ויהיה לתביעה אינטרס ושאיפה להחמיר איתך עם זאת בעזרת עו"ד טוב ו/או יכולת מו"מ טובה עם התביעה תוכל בהחלט לצאת מהסיפור הזה בזול. ליאור תמאם עו"ד 05235997171

shlang

New member
ואז אתה משחרר עוד נהג (רוצח) מסוכן לכביש

הנהג בעצמו מודה שהוא מסוכן לציבור (נהג עייף) ואתה מנסה לייעץ לו איך להתחמק מעונש.

Ed Hunter

New member
מהירות מופרזת

בוקר טוב! יש לי שאלה.. יש לי רישיון 3 קצת שנים. לפני כשנה וחצי קיבלתי דו"ח של 750 ש"ח על מהירות מופרזת ו8 נק'. היום בבוקר נסעתי על כביש החוף בשיא העייפות ניקרתי על ההגה ופתאום עצרה אותי משטרה שעמדה לצידי הכביש שצילמה אותי על 140... עכשיו לא התווכח\תי יותר מדי, כי באמת שלא היה לי מושג כמה נסעתי... הם לקחו לי את הרישיון ומחר אני צריך להתייצב אצל קצין משטרה... השאלה שלי היא כזאת, 3 וקצת שנים, שני דוחות מהירות זה הרבה? ז"א אין מצב שלא ישללו לי את הרישיון מחר? ומה לגבי המשפט? קיבלתי גם זימון לבית משפט, יש מצב שהוא ימיר לי אותו בקנס? כדאי להסביר לו שזה לא היה בכוונה, וגם לא במודע ושזה תוצאה של עייפות שפשוט ניקרתי על ההגה? כתוב גם בדו"ח שאמרתי שהיתי עייף....

be_roo

New member
כי לפורום הזה קוראים דיני תעבורה

וכל נהג רשאי וזכאי לעשות ככל יכולתו במסגרת המערכת המשפטית. אתה ל אחייב ליעץ לאיש, אם מבחינה אישית נראה לך שאדם מסויים לא ראוי לעזרתך, אבל הפורום הזה הוא פורום משפטי. יש פורום תרבות נהיגה (הם מחפשים מנהל, רוצה להתנדב?) יש פורום תאונות דרכים, שם אתה יכול "להכנס" כאוות נפשך בכל מי שאתה חושב שאינו זכאי לרשיון הנהיגה שלו.

shlang

New member
גם בפורום זה אני "אכנס" בעברייני תנועה קשים

תקרא לפורום הזה איך שתקרא, נהג עבריין צריך לשבת בבית.

be_roo

New member
אתה יכול להכנס במי שאתה רוצה

אבל אתה מנסה כל העת לשכנע גם אחרים לראות את הדברים כמוך. ובפורום שעוסק בידני תעבורה, ונוצר במיוחד כדי לעזור למי שמואשם, זה לא מתאים. גם אני נמנעתי בעבר מלעזור לאנשים שהרגשתי שלא מגיע להם עזרתי, אבל לא פתחתי במסע צלב כדי לשכנע את כולם לנהוג כמוני. זה פורם משפטי, ובמערכת המשפט בארץ כולם זכאים לייצוג וייעוץ. גם עו"ד יכול לבחור את מי הוא מוכן לייצג, אבל הוא לא יתקשר לכל חבריו וישכנע אותם לסרב ללקוח רק בגלל שהוא לא מוכן לייצגו.

Ed Hunter

New member
תוספת קטנה

בדו"ח לא מצויין באיזה מכשיר נתפסתי, זה פוסל את הדו"ח במקרה?

OC500

New member
תגיד תודה שמה שעצר אותך זה שוטר ולא איזה קיר

או חלילה רכב אחר. סביר להניח שתקבל שלילה ל 30 יום אצל הקצין, לגבי המשפט אין מצב שימירו לך אותו בקנס.

Ed Hunter

New member
קודם כל אתה צודק

צודק במאה אחוז, ובגלל זה אני גם לא מנסה להצדיק את מה שקרה... אבל בכ"ז, בדו"ח לא מופיע לא מספר מכשיר ולא סוג המכשיר... איך בעצם אני יכול לדעת שהמכשיר היה תקין ושזה בכלל לא היה סתם איזו קופסה שמראה מספרים? אם בדו"ח היה מצויין מספר מכשיר וסוג המכשיר אז מהיומן הפעלה הם היו יכולים להוכיח שהמשכיר נבדק ושהוא תקין... אבל ככה, אין לי מושג במה צילמו אותי... לא ככה?

shlang

New member
לא רק שתקבל שלילה וקנס אלא גם תצטרך

לעשות טסט מחדש,אבל זה מגיע לך, אתה נהג מ ס ו כ ן לציבור ואתה גם מודה בכך. ( שאמרתי שהיתי עייף)

Ed Hunter

New member
למה שאני אצטרך לעשות טסט מחודש?

הבנתי שזה משהו שנכון לגבי נהגים חדשים, לא?

תגיד לשופט שהיית עייף ונסעת

ועוד ניקרת על ההגה ככה שעוד שניה נירדמת והוא יקח לך תרשיון ליותר זמן

סנגור1

New member
תשובות

רשיונך ככל הנראה ישלל ל-30 יום מנהלית. עברך התעבורתי ישמש לרעתך במידה ותורשע בעבירת המהירות. העובדה שאמרת שהיית עייף לא בדיוק תשמש לטובתך. במידה ותורשע ויגזר דינך אתה ככל הנראה תהיה צפוי לעונש של פסילה בפועל לא קצרה, תנאי וקנס. ממליץ לך להיוועץ עם עו"ד שהתמחותו בדיני תעבורה. בהצלחה.

מציע לך לקחת חופש מנהיגה למספר חודשים.....

יעזור לך לעיצוב האישיות ולהצלת חייך וחיים נוספים.

תגיד תודה שקיבלת רק קנס על הניקור הזה

ולא ש , למשל, היית נכנס בניידת, הורג שוטר או שניים ואת עצמך. אם עייפים לא נוהגים. בשביל זה יש מונית.

למעלה