מהי אשת קריירה?

shandy

New member
טיפים

את יכולה לתת לי טיפים איך לפתח קריירת מובטל מבלי להתאמץ ולהתפרנס בכבוד מתאים לי קריירה כזו

siv30

New member
תקראי את מובטלינה, תביני איך

לעשות קריירה מלהיות מובטל ולרחם על עצמך. מאוד קיטצ'י אבל מאוד משעשע.

siv30

New member
אורן מג'ר- מובטלינה (לשנדי)

טוב אז במסגרת החיפושים שלי את עצמי ואחר ספרות קלילה שתעביר לי את הזמן בלי יותר מידי צורך לחשוב ולהתפלסף, היה נראה לי שהספר עונה על הקרטריונים. אחרי שריווי כתבה שיש בספר סקס ירוד, בכלל חשבתי לעצמי הזדמנות נהדרת לתפוס שתי ציפורים במכה אחת
אז אתם לא הולכים לאהוב את מה שיש לי להגיד...
מאוד, אבל מ-א-ו-ד נהנתי מהספר. ישבתי לי באוטובוס וזה התחיל בקרקורים קלים ועבר לפרצי צחוק משתפכים שהחיילת ליידי לא הבינה איזה התקף שיגעון נפל על היושבת לידה ואלוהים ישמור, בפזילה הצידה שמתי לב שהיא חושבת לעצמה מה אני עוד מסוגלת לעשות במסגרת ההתקף הזה. זהו סיפור של מובטל הייטק החל מההמראה המטאורית ועד לנפילה והריסוק ושוב העליה. הסיפור משעשע מרוב שהוא עצוב. אם משהו כאן חשב שזה באדולינה 2 תשכחו מזה, באדולינה די פלצני ומתימר ללמד אתכם משהו על החיים. ואם לא על החיים שלכם לפחות על החיים שהייתם רוצים לעצמכם. מובטלינה לעומת זאת שולח זרקור למקומות הכי כואבים שלנו : עבודה, זוגיות, אהבה והאני העצמי בתוך המערכת החברתית. כל זה בראיה משעשעת וצינית להחריד. בין לבין מצאתי את עצמי חושבת על כל מני אפזידות מחיי. יש שם קטע שהוא מתאר את מבחני הדינמיקה הקבוצתית. כל מי שעבר את הסיוט המסוייט הזה יכול יהיה למצוא את עצמו בסצנה שהוא מתאר. אני חושבת שגם קטעים מחיי האהבה שלו דיברו אלי כי סה"כ כל אחד עובר את אותם הקטעים בחיים. אבל השוס הכי גדול לטעמי היא הסיבה שעל שמה נקרא הספר כמו שנקרא (אני לא מגלה) והעובדה שלפחות הגיבור הוא טיפוס שמתקשר לצד הנשי שלו ודוגל באהבה. אז מבחינתי קחו את הספר לידים שלכן יחד עם ברייזר לימון (זה יוסיף לחוויה) ותבלו בכיף.

למעלה