מהי החשיבות של נסיון מיני ?

300 גברים? אתה אופטימי

ואין לי כח לכתוב עוד הרבה מעבר לזה. לילה טוב.

אני כמובן לא מאלה שכתבו שהן דורשות נסיון, ובטח שבתור צעירה וחסרת נסיון לא דרשתי נסיון. רוב החברות שלי איבדו את הבתולים עם חסרי נסיון, והאמת שרק כאן אני שומעת את הדעה הזו כאילו הפעם הראשונה "צריכה" להיות עם בעל נסיון.

ועכשיו, תשובה מלאה יותר, וכנה לחלוטין

ומי שהיה אצל זונה לא יאהב לשמוע את זה.

אם אני שומעת שהלכת לזונה, אז הדבר הראשון שכנראה מפריע לי, זה איך לכל הרוחות הגעת למצב כל כך נואש, שאתה אשכרה מוכן לשלם למישהי עבור סקס. זה פשוט שיא השפל שאפשר להגיע אליו בתחום. איך זה שאתה בכלל מסוגל להנות עם מישהי שלא באמת רוצה לשכב איתך? ואם אתה משכנע את עצמך שכן, והיא בכלל נהנית, זה עוד יותר פאתטי. לי גם מפריע, ואני יודעת שלא כולן חושבות על זה, אבל לי באופן אישי מפריע שאתה חושב שזונות הן זן שונה של נשים, שמבחינתן זה סבבה לספק אותך, למרות שאתה עצמך מאמין שאף אשה "נורמלית" לא תרצה להיות איתך. וכשאתה עושה את זה, אתה מדחיק את העובדה, שחלק נכבד מהעוסקות בזנות עברו התעללות מינית, והעיסוק שלהן במין בא מתוך חולשה, ולא מתוך כייף. כלומר, יכול מאוד להיות שמה שאתה עושה מקביל לניצול של אשה מוגבלת שכלית או נפשית, אבל אתה, כמה נח, מדחיק את זה. אתה גם כל כך נואש שאתה מוכן לסכן את בריאותך באופן הכי חסר אחריות שניתן (גם קונדומים נקראים אחת לכמה זמן, אם אתה לא יודע), ועוד מוכן לסכן אותי.

אני מקווה שעכשיו זה מובן למה זה דוחה.

מעניין אם כל הגברים המתממים בעניין היו מוכנים לקבל בת זוג שהייתה זונה.

Elle992

New member

beatman

Member
מהי החשיבות של נסיון מיני ?

אני זוכר מלפני שנים רבות, בזמן השירות הצבאי, אמר לי אדם מבוגר אחד (שקצת ניבל את פיו) שכדאי לי ללכת לזונה ש"תלמד" אותי קצת, כי אם בחורה תשמע שאני בתול היא תברח.
גם יצא לי לדבר עם ידידה ואיכשהו השיחה התגלגלה לשאלת המין, היא די התפלאה ועשתה פרצוף של הלם.

האם באמת רוב הבחורות מעדיפות לפסול בן זוג חסר נסיון מיני ?
מה בדיוק יגרום לבחורה להתרחק מבן זוג שלא יצא לו עדיין לשכב ?
קיום יחסי מין מביא לנסיון מסויים ? כמו בעבודה ?

לא, זה לא כמו בעבודה

יש נסיון טוב ויש נסיון רע.
בלי שום קשר לעניין המוסרי, קשה לי להאמין שיש בחורה שלא תחטוף בחילה קשה אם וכאשר יוודע לה שהנסיון המיני שלך מסתכם בצריכת זנות.

מה גורם לך לחשוב שאף אחת לא תרצה לשכב איתך מרצונה החופשי?
אתה יכול להכיר בחורה נחמדה ולא מנוסה, אתה יכול ללכת לפורום סטוצים ולחפש מישהי מנוסה.
ואתה יכול גם להכיר מישהי מנוסה שלא תעשה עניין מחוסר הנסיון שלך, לא כולן כל כך מקובעות כמו המישהי שהכרת (בקריאה שניה, אני מבינה שזו ידידה, ולא מישהי שניסית להתחיל איתה; סביר להניח שהיא פשוט הופתעה שאתה חסר נסיון, וזה רק מראה שהיא מחזיקה ממך).

בקשר לזונה
לי אישית אין בעיה עם זה
אבל אם זה היה הניסיון היחידי שלו עם בנות מין שני
זה כבר מדליק נורה אדומה

אז תצטרך לצבור ניסיון...

יהיו הרבה שיפסלו
ויהיו גם נשים שיקבלו אותך וירצו בתול

אם תחפש
תמצא

לא להתייאש
ולא להתבייש במי שאתה!
אל תשכח שזה מצב זמני!

beatman

Member
אם יהיו הרבה שיפסלו בגלל שאין נסיון ?

וכמובן יפסלו בגלל נסיון עם זנות, אז אין כאן בעצם סתירה ?

ואם...ואם...ואם?

אדם יכול לתרץ את עצמו במיליון "ואם"... של תירוצים
כדי לא לעשות דברים

תמצא את הסיבות שלך
ללמה כן?
למה כן למצוא זוגיות?
למה כן ...
למה כן?

כי אם תהיה לך Big למה, כל השאר זה רק הפרטים הקטנים.

beatman

Member
לא הבנת מה כתבתי

כתבת:
"בקשר לזונה
לי אישית אין בעיה עם זה
אבל אם זה היה הניסיון היחידי שלו עם בנות מין שני
זה כבר מדליק נורה אדומה "

ואז כתבתי שאני נגד זנות, ובמקום שידליק נורה אדומה מה יקרה אם תגלי שלאותו אחד בכלל אין נסיון.

את ענית: "אז תצטרך לצבור ניסיון..."

אז אם לא לצבור נסיון עם זונה שזה פסול, צריך עם בחורה נורמלית.
אבל לדברייך אותה בחורה תרצה גבר עם נסיון (יצטרך לצבור נסיון), אז אין כאן בעצם סתירה ??

Berethor

New member
מישהי שבאמת רוצה גבר לא תפסול אותו על כזה דבר

אחרי הכל חוסר ניסיון זה מצב שהוא בר שינוי, במיוחד בזוגיות, לגמול מישהו מעישון למשל זה הרבה יותר קשה 'מלהשיג' ניסיון מיני בקשר זוגי.

למעלה