מהי החשיבות של נסיון מיני ?

Berethor

New member
איך זה שאין לך מה שיש לגבר מגביל אותך?

אחרי הכל יש לך דברים אחרים, במה זה מגביל אותך?. זה גם מזכיר לי את הבדיחה הזאת.

חווה ניגשה לאלוהים והתלוננה בפניו: "למה לאדם יש איבר בולט בין הרגליים ולי אין?"
ענה לה אלוהים: "חווה, חווה מה יהיה? כמה פעמים אצטרך להסביר לך – זה שלך!!! הוא רק סוחב את זה בשבילך…

ככה שאל תדאגי בקרוב אולי יהיה לך זין שם למטה..

Berethor

New member
קודם נראה אם תצליחי להוציא את זה לפועל

אחר כך נחשוב לך על כינוי חדש, נראה לי זה יהיה בת אדם, כמו בסיפור של בת הים הקטנה, שהפכה לאדם בסוף..

אצלי יש רק דורש

וכן אני גם נאה וגם סקסית

הרבה בחורים לא בתולים מעריכים בתולות

למזלי...

Berethor

New member
אם אתה מוציא תזנות מהמשוואה אין כאן סתירה

הסתירה היא אם כבר, היא באיך הוא "ישיג" ניסיון אם כולן יפסלו אותו על חוסר ניסיון. התשובה לכך היא שלא כולן יפסלו אותו על זה.

Berethor

New member
לדעתי עדיף שבכלל לא יהיה 'ניסיון מיני'

מאשר שיהיה 'ניסיון מיני' מזונות.

אני חושבת

-שלרוב עדיף שלפחות צד אחד יהיה עם ניסיון. אבל זה ממש לא משהו לפסול בגללו.
-הדבר העיקרי לדעתי שיגרום לבחורה להתרחק מבחור שלא ירצה לשכב איתה זה כנראה כי היא תחשוב שהוא לא נמשך אליה. לפי איך שהחברה עובדת הגבר אמור לרצות לשכב עם הבחורה יותר מאשר היא(אני לא אומרת שזו דעתי). ולכן כשמישהו מערער על הסדר החברתי הזה זה קצת תמוה ומעלה שאלות שלרוב יסתכמו ב "כנראה משהו לא בסדר איתו".
-מן הסתם שקיום יחסים נותן ניסיון מסוים. כמו כל דבר, אתה חוזר על פעלה מסוימת ועם הזמן מתייעל יותר ויותר...

"מתייעל" זו ממש לא המילה המתאימה...

חוץ מזה, הנסיון הרבה פחות חשוב מהגישה. מי שבא בראש פתוח ורגישות לצרכי בת הזוג, יכול להפוך במהרה לפרטנר מעולה... כמובן בהנחה שיש כימיה ביניהם. ויש, לעומת זאת, גברים רבי נסיון, שמבחינתם אין הבדל גדול בין יחסי מין לבין אוננות, ומבחינת בת הזוג, עדיף כבר להשתמש בויברטור... (כמובן, הגבר הוא לא האחראי הבלעדי לאיכות הסקס.)

supersonic777

New member
אם את יושבת לבד באיזה בר,מזמינה מרטיני יבש...

וקר...
ואם את לובשת חולצה דקה,האם את תפשטי אותה בעוד דקה?

למעלה