מהי היא בדידות בשבילך..
?

lirenum

New member
דבר אחד אני לא מבין!..

אני רואה פה את הכאב והשחיקה שאתם כותבים ואני כמובן מאוד מזהה ומבין.. למרות שאם הייתי חוזר אחורה בזמן
הייתי מתנהל בחיים בדיוק כמו שהיתנהלתי עד היום.. אני ורק אני אחראי לבדידות שלי! ואין דרך אחרת בשבילי..
לכן אני בוחר לקבל את זה כחלק ממני..

דבר אחד אני לא מבין!..

אני יחסית די חדש פה בפורומים (בכלל)

יש פה כל כך הרבה נפשות כואבות שמחפשות את אותו הדבר..
למה אין פה איזו היתארגנות להיפגש? ואני לא מדבר על היכרויות או כיוון להיכרויות..
בנים נפגשים אם בנים על בירה, בנות נפגשות אם בנות על איזה קוקטייל..(לא לתפוס אותי פה בדעה קדומה)..

ככה או ככה זה לא היה מאוד עוזר?..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היו..

מספר נסיונות...הבנתי שחלק הצליח חלק לא..

צודק לדעתי גם זו אחת הדרכים הטובות יותר לצאת מזה...עכשיו רק חסרים לי חברים מגליל עליון להפגש...:) זה אחד הקשיים שלי המיקום שלי...
ועכשיו אם כבר דיברת יאללה ארגן מפגש..באופן כזה אני מציע..תארגן..במקום שאתה גם יכול להגיע לבד מקסימום ..אם אחרים יבואו סבבה אם לא נהנינת מעצם המקום...בלי לחכות לאישורים מי באמי לא..קבע מקום ושעה מי שירצה באמת ויוכל להגיע..יגיע :)

שבת שלום:)

רק דבר אחד

אתה לא מבין???

חשבתי בדיוק כמוך אבל נדמה לי שהבנתי דברים חדשים -
לאנשים שחיים עם תחושת הבדידות לא קל להפגש עם זרים
שיודעים עליהם את הדבר הזה שאחרים לא רואים.
כנראה שלא סתם אנחנו בודדים....
אם היינו מגיעים לידי מפגש פתוח ומהנה כנראה
שהיינו מצליחים בזה לא רק פה וכבר לא היינו בודדים

אז אנחנו נשארים פה וגם זה טוב ונוח

ניסינו לא פעם ובדרכים שונות ולא היתה היענות
אני בעד לנסות ולא להתייאש
אז אם יש לך רעיון נלך על זה יחד
כמו שירון אמר - לקבוע ומי שירצה ויוכל יגיע

למה אתה אומר שאין דרך אחרת בשבילך?

lirenum

New member
אני מסכים איתך..

מי כמוני יודע שאחרי תקופה ארוכה של נתק מאנשים, הכישורים החברתיים מתחילים להפוך לחרדות חברתיות..
פה אני מדבר בנוחות ובפתיחות כי יש לי זמן לחשוב על התשובה וכמובן אני אנונימי..
סביר להניח שבפגישה פנים אל פנים אני יתחיל לגמגם, לרעוד, המוח יתחיל לנתח כל פעולה ולפתע אני בטוח שכולם שופטים אותי..

אם זאת מדובר כאן בחברה של אנשים אם מכנה משותף.. ואני יודע שהימנעות זוהי התכונה שהביאה את כולנו למצב הזה
אבל אם אני רוצה לעזור לעצמי אז אני יילך ויגמגם וירעד ויאכל סרטים כי אמנם ויתרתי על קבוצה מסוימת אבל איו סיבה לוותר על משהו שלא ניסינו..

למעלה