מהי הלהקה שאתם כל כך אוהבים???

• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

Major Thom

New member
אהבתי עד מאד!

elastica - waking up

אני חושבת ..

שכתבת בצורה ממש יפה מה שהרבה מעריצי רדיוהד חושבים או מרגישים ... אני לפחות הצלחתי להזדהות
...
Bauhaus - Severance

Fish in the sea

New member
צודקת ../images/Emo62.gif ../images/Emo70.gif

גם אני הזדהיתי.מאוד.
muse - hate this & i´ll love you

Fish in the sea

New member
גם לי קרה מקרה דומה!

לפני חודשיים בערך ראיתי בפאב/מועדון שאני יוצא אליו כל שישי נערה עם אותו קעקוע שאת תיארת,רק שהוא היה על הכתף והוא היה רק שחור,בלי אדום. ניגשתי אליה ואמרתי בדיוק את המילים שאת אמרת."קעקוע מדהים". היא אמרה תודה ובזאת נסתיימה לה השיחה. כמה שבועות אח"כ היא זרקה לי איזה משהו על חולצת אמנזיאק שבאתי איתה,והתחלנו לדבר קצת על רדיוהד. זהו.אין פואנטה או משהו כזה,פשוט לא יכולתי שלא לשים לב לדימיון המפתיע בין הסיפורים. ממממ הבחורה הזאת מתפקדת לפעמים כברמנית במקום. לפחות שתייה חינם הרווחתי שם מדי פעם לפעם....
nice dream

Fish in the sea

New member
גם אני אנסה....

וואו...כולכם כתבתם דברים מאוד יפים. כל ההודעות האלה רק חיזקו בי את הדעה,שהיתה גם ככה מוצקת ביותר, לגבי זה שבחברה האלה מאוקספורד יש משהו מאוד מאוד מיוחד. ההודעה הבאה מאוד ארוכה.מי שממהר,חסר מנוחה או לחוץ בזמן שימשיך הלאה. יש דברים שקשה עד בלתי אפשרי להסביר במילים.אני חושב שהאהבה לרדיוהד היא אחד מהם.לפחות מבחינתי.עם אואזיס למשל,להקה שאני מניח שרובכם מזלזלים בה, העברתי את כל גיל ההתבגרות.הייתי די אובססיבי כלפיהם.ונירוונה. לפני 6 שנים התאהבתי באנפלאגד המושלם שלהם.היום,6 שנים אחרי,אני עדיין מתרגש עד כדי דמעות כאשר אני שומע את קורט זועק בכאב ב where did you sleep last night,אולי הקטע המרגש ביותר בתולדות הרוקנרול. היום,בערך שנתיים וחצי אחרי ההתאהבות ברדיוהד, אני מבין ששום דבר לא מתקרב לזה.מצטער על השימוש הרב בפעלים מהשורש א.ה.ב. אבל ככה אני מרגיש. חשבתי הרבה מאוד על הנושא הזה,מה יש בלהקה הזאת שהופך את האהבה אליה לכ"כ מיוחדת? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה.ואולי בעצם זה בכלל לא משנה. אני לא יודע איך יהיה הדיסק הבא,אני לא יודע עוד כמה זמן הם מתכוונים להישאר בסביבה,אבל לדעתי כולנו צריכים להרגיש בני מזל על שיצא לנו להיות קיימים ונוכחים בהתפתחות של הלהקה הזאת. כאשר יצא קיד איי,לא ידעתי איך לאכול אותו.בחודשים הראשונים ממש שנאתי אותו, ואחרי כל עוד ניסיון האזנה מתסכל שמתי לי בסופו את סטריט ספיריט. זה הזכיר לי שלא משנה מה הם עושים ומה הם יעשו,שירים כמוהו ישארו איתי תמיד ואת זה אף אחד לא יכול לקחת ממני. כמובן שהיום אני חושב שקיד איי דיסק מדהים ולא ממש מצליח להבין איך במשך כמעט שנה פשוט לא אהבתי אותו. בקיצור,מה שאני מנסה להגיד זה שיש דברים שנכנסים ללב, וברגע שהם שם,הם לא יצאו יותר לעולם.ככה אני מרגיש כלפי רדיוהד. אני מרגיש שאני חייב להם המון ויודע שהרבה רגעים שקשורים בהם נחרטו אצלי בלב ובנשמה והם ישארו שם תמיד.הרוב כמובן,מתקשר לי עם אנשים אחרים. אני מסתכל על הקשר הראשון שהיה לי עם בחורה.רדיוהד שם.חזק.אני מסתכל על אח שלי.כמה מהרגעים החזקים ביותר ביננו קשורים לרדיוהד.מסתכל על חבר טוב שלי.נזכר פתאום שהוא זה שהכיר לי אותם.(האחרון,אגב,כבר לא בקטע של רדיוהד.קיד איי ואמניזיאק שברו אותו. חשבתי שהוא שכח מהם בכלל.אתמול הוא זרק לי איזה קטע שכוח ולא חשוב מההופעה בסינרמה.שאלתי אותו בפליאה איך הוא זוכר את זה בכלל."איך אני יכול לשכוח את היום הזה" הוא ענה לי). מצטער על רגשנות היתר, פשוט בדיוק לפני כמה שעות שמעתי את אוקיי קומפיוטר אחרי שלושה שבועות בערך שלא הרשיתי לעצמי להתקרב אליו. הפתיחה המדהימה של איירבאג,הבחירה בלשים את נואו סופרייזס אחרי קלימינג אפ דה וולס, ההפקה המושלמת, לט דאון, איך שכל צליל מופיע בדיוק בזמן ובמקום הנכון, הסיום המעט לא קשור והמאוד מרגש עם טוריסט, הבית השני המצמרר של לאקי וקטע ה"ריין דאון" האלוהי בפארנויד אנדרואיד גרמו לי שוב,בפעם האין סופית, להבין כמה רדיוהד מדהימים וכמה אני אוהב אותם. אני רק מקווה שמתישהו בחיים אני יאהב בחורה ברמה הזאת...
עד היום זה לא קרה. אומרים שאהבת אמת מחכה,לא?
Fake plastic trees

power play

New member
יש אפילו שיר כזה..true love waits:)

גם אצלי יש הקטע הזה ששמיעת מוזיקה בבית לבד זה או רדיוהד או משהו אחר. אתה קונה דיסק חדש ו"בוגד" ברדיוהד לתקופה.. ואז חוזר לפתע לדיסק שחיכה לך כל הזמן מתחת לאיזו פינה של באלגן בחדר. שמו של הדיסק לא משנה,אבל הלהקה היא RH. גם אצלי לרדיוהד היה חלק באחד הקשרים שלי עם בחורות.. אבל זה סיפור אחר כבר. עוד כמה גיבובי מילים- let down,lucky,paranoid: תורידו כל גרסה של השירים ..כי יש הפתעות("חיות"). מי שפתח את השרשור לא ידע אילו יצירות מובחרות יווצרו ממנו..או שכן? אם הייתי האיש הכחול פה,חלק מהשרשור היה הולך ישר לטאג ליינס *רמז רמז*

lide

New member
זה ממש מרגש../images/Emo140.gif

לשמוע את תשובותיכם.

*Jeane*

New member
אחלה שרשור

אני מסכימה עם אסמנה. הדברים שכתבתם פה גרמו לי שוב לחייך ולהגיד: "אני אוהבת את הפורום הזה!" אין לי תגובה משלי לעניין,כי אין ממש כוח לחשוב עכשיו... NP:Dashboard Confessional - Screaming Infidelities

apathic

New member
הסיבה העיקרית שבגללה אני כל-כך

אוהב את רדיוהד: בכלל לא שמעתי רוק לפניהם. ´אוקיי קמפיוטר´ היה האלבום הראשון של רוק כלשהו שהקשבתי לו. לפני זה אפילו לא אהבתי גיטרות חשמליות, דיסטורשן או כל דבר אחר. אני מעדיף לא לפרט מה כן... אני מתחבר למילים בצורה שאני לא ממש יכול להסביר תמיד. כמובן שאת הקול של תום יורק אני אוהב מאוד, אחרת לא הייתי טורח לשמוע אותם. עוד משהו שאני אוהב אצלם זה ההתקדמות, ואיך שהם אף-פעם לא מאכזבים, כל אלבום יצירת אמנות. כולם כבר כתבו מיליוני דברים שגם אני יכול לומר, אז אני לא אמחזר... רק הערה, עוד שיר של רדיוהד עם פחד ממכוניות, ואחד השירים האהובים עליי ביותר: KILLER CARS. אני חושב שהשם שלו כבר אומר הכל. דרך-אגב גם לי יש את הבעיה הזאת, אפילו כשאני מאחר ואין לי איך להודיע זה מפריע לי.
Coldplay - A Rush Of Blood To The Head

למעלה