מהי המהפכה שלכם?

StrengthHonor

New member
מהי המהפכה שלכם?

מהי האידיולוגיה הקיצונית שהייתם הכי קרובים אליה? מרקסיזם? אנרכיזם? קומוניזם? פאשיזם? ממ הייתי חייב לומר שאני הכי קרוב לאנרכיזם \ קומונליזם.

noamgk

New member
מההיסטוריה?

אני מניח שמלכות שלמה כשבית המקדש קיים... אם מהדורות האחרונים, אז הקמת מדינת ישראל (ציונות) ומה שעשו אבותינו במשך 1800 שנה... ישבו בבית המדרש.

noamgk

New member
ציונות זו לא אידאולוגיה?

התכוונת קיצונית לגמרי? חשבתי קיצונית במובן של מוגדרת. אז מן הסתם פאשיזם - בעיקר בשל אהבת הלאום.

Caraya

New member
אף אחת

תנועות קיצוניות לא עשו ולא יעשו שום דבר טוב. אנרכיזם זה נורא נחמד בתיאוריה והייתה תקופה שקראתי לעצמי אנרכיסט אבל זה היה בגיל 14. אחרי זה הבנתי שחבל לבזבז את הזמן על זה כי זה לא מעשי ובחיים לא יעבוד. קומוניזם- שוב, בתיאוריה הכל נורא טוב ויפה,"לנו האדמה וברכותיה ולכל הולכי בטל לא כלום". מגניב לאללה. חבל רק שהמשפט היחיד שהקומוניסטים ידעו ליישם מהאינטרנציונל הוא "עולם ישן עדי יסוד נחריבה". לבנות את העולם החדש זה כבר היה יותר מסובך. מרקסיזם- יש שם כמה רעיונות טובים אבל כל התפישה שלהם את החברה היא לדעתי מאוד מאוד פשטנית. לא הכל זה כסף ומלחמת מעמדות. פאשיזם- עושה לי להקיא.

StrengthHonor

New member
אתה לוקח את זה ברצינות

תחשוב יש משחק מחשב של לתכנן הפגנות או משהו ואתה צריך לבחור איזה רדיקל מושפע , ברור שכולם מושפעים לגמרי ולא הגיוניים השאלה מי אתה שונא הכי פחות או מזדהה יותר עם

Caraya

New member
אם ככה

אז אפשר לומר שאני אנרכו-קומוניסט

למעלה