מהי התלבושת הנוחה יותר לכן לשיעור?

tzurtzur

New member
יוגה? מי אמר יוגה?../images/Emo6.gif

אני חושבת שעברתי חימום מהסוג שתיארת עם הדס פלד . זה היה מאד מיוחד ונעים. לא יודעת להגיד לאורך זמן כי לצערי התחייבתי ללימודים ביום ובשעה שהדס מלמדת,בנוסף לא חוויתי שעור עם אורלי (אבל זה בהחלט בתיכנון). ולגבי יוגה,זה אולי יפליא אותך לדעת, שביוגה מגיעים לחימום גוף שגורם להזעה רצינית ביותר, בעצם עובדים מתוך חימום הגוף ולומדים לאהוב ולשאוף להזעה
..חוויה מדהימה לכשעצמה..

tlingit

New member
היתה לי תחושה שזה ימצא חן בעינייך

הלכתי ללמוד אצל אורלי כדי לחוות משהו אחר ושונה ואכן זה מה שאני מקבלת, מכל הקשר אפשרי
לא בהכרח פשוט לי, ובוודאי לא תמיד מובן לי אבל החלטתי שאני לוקחת נשימה ארוכה מאד הפעם כדי לנסות להגיע למקום אחר עם הריקוד שלי מאחר שלא חוויתי יוגה ממש (חוץ משיעור אחד בתיכון לפני שנים) אני באמת לא מומחית ולא אמרתי את הדברים כביקורת אלא כתיאור חוויה שונה מאד ממה שאני מכירה או ציפיתי בינתיים אני בהתרגלות
גם לחוויה השונה גם לאופן הפעילות דרך אגב, בתחילת השנה הייתי היחידה שהגיעה עם חולצה חושפת בטן ועם הזמן גם עברתי לחולצות T רכות רגילות, וגם עזבתי את החצאית לגמרי ואני נשארת בטייץ/טרנינג במשך כל השיעור, גם בחלק של הריקוד. אני סקרנית לראות לאן אגיע עם התהליכים האלה...
מאד מקווה שסוף סוף אתחבר לזרימה הטבעית הפחות ביקורתית של הריקוד

tzurtzur

New member
טלינגיט,לא חשבתי לרגע

שזו הייתה ביקורת
. אבל בכל זאת יש מיתוסים שאני מרגישה לפעמים צורך להפריך. גמני מעדיפה לרקוד במכנסיים, ולפעמים כשממש בא לי אני מגיעה עם חצאית. אבל לריקוד עם חצאית יש חיסרון אחד גדול מאד- לא רואים את הברכיים ואם זו חצאית ארוכה אז בקושי רואים גם את מצב כפות הרגליים ואז אני מפספסת תיקונים שיכולתי לקבל מהמורה. מה שהכי נורא זה מורה שמלמדת בחצאית. זה קרה לי , וזה מאד מתסכל. חשוב ביותר שאוכל לראות ולבחון את התנהלות הענינים מהאגן ומטה..
אני מאד מעריכה את פיפי שמקפידה מאד על זה.

tlingit

New member
אני דווקא מעדיפה חצאיות

גם ללבישה בעצמי בשיעורים, אני מסכימה עם sharonmz ו- r a n i l i זה משנה את מוקד תשומת הלב ואת התחושה בזמן הריקוד וגם שהמורה תלבש חצאית – אולי למתחילות זה אחרת אבל עבורי כבר מספיק אם לצורך נקודתי המורה לרגע מראה את הברכיים ובשאר הזמן אין לי עוד צורך אם כי גם כשהתחלתי ללמוד למדתי אצל מורות שרקדו בחצאית וזה לא הפריע לי וכמו שאמרה or belly - כמה שיותר צבעוני יותר שמח

רזלה

New member
כשאת מורה אין אופציות של ממש../images/Emo4.gif

הייתי מאוד שמחה לרקוד עם חצאית בגזרת פעמון וחולצה צמודה - אבל אני דורשת מכל תלמידותי המתחילות להופיע בטייטס או טרייניג צמודים, כדי שאוכל לראות את הברכיים שלהן, ולכן גם אני מופיעה בטייטס. יש לי אמנם חצאיות שיפון שקופות, אבל אני לא נהנית לראות את עצמי עם חצאית על הטייטס. לקראת סוף השנה, כשגם התלמידות של כיתת המתחילות כבר ותיקות, אני מרשה לעצמי לבוא עם חצאית. הבטן נחשפת לפי מזג האוויר. ואילו צעיפי מטבעות [רשרשים, שלוגלוגים] זה לפי המצב-רוח - מעדיפה כאלה שאינם עושים רעש. הכי כייף לרקוד בשמלה נוחה. אבל זאת לא אופציה פתוחה....
יעל

למעלה