בררררר, נבהלתי ילד חורף
עוד פעם אחת שאתה מקבל תלונה ממישהו שהעלבתי אותו או הודעה מתנשאת, ואתה חוסם אותי לשבוע? תחסוך לך את המאמץ. אני מכריז בזאת על מותו של דולף. ורגע אחד לפני שאני הולך תן לי לספר לך משהו, ככה בשקט, שאף אחד אחר לא שומע (רואה
). אין לך פה קהילה. יש לך פה פורום בנושא שהוא קרוב מאד לבסיס נתונים לפי הגדרתך מכיוון שהאנשים המתעניינים בפסיכומטרי אינם קבועים אלא מתחלפים. הפסיכומטרי הוא כלי שמעניין את רוב האנשים כאשר מגיע זמנם להשתמש בו, וברגע שהם מתקבלים (או איבדו תקווה להתקבל) למקצוע שהם רוצים, הם יילכו לקהילה אחרת. מאקראמה או סקס או השד יודע מה, לפי העדפתם האישית. בנושאים שקשורים למידע על הבחינה הפסיכומטרית, אני מעל כולם, מסיבות פרוזאיות. היתה לך הזדמנות להפוך את הפורום שלך למקור מידע אמין על הנושא אבל אתה בחרת להשתעשע בחלומות שיש לך פה קהילה שיוויונית אז תבלה. ודרך אגב, אם זה מאד מעניין אותך, בדוק את כל ההודעות שלי אל מול הפרסומים הרשמיים של המרכז הארצי לבחינות ולהערכה. אם אתה לא טיפש גמור תגלה בודאי שהכל תואם. אחר כך בדוק את ההודעות "המשתלחות" או "המתנשאות" שלי ותגלה שהן באו רק לאחר שמישהו כתב בפורום הודעה מלאת אויר חם, בנושא שהוא לא מבין בו כלום, כמובן בניגוד למה שכתוב במפורש בפרסומים הרשמיים. אתה מבין, אף אחד לא אוהב מבחנים. בעיקר מבחנים שיקבעו אם הוא יתקבל ללמוד את המקצוע שהוא תמיד חלם ללמוד. רמת הטינה והרגשות השליליים בציבור אל הבחינה ואל אלה שמפיקים אותה היא כל כך גבוהה שאין הרבה דברים שאפשר לעשות כדי לשנות את זה. זה הטבע האנושי. לכן גם כשמופיע נציג רשמי של המרכז הארצי לבחינות, בסיטואציה רשמית, ומוסר אינפורמציה מדוייקת (ואני כמובן לא מדבר על הפורום מכיוון שכאן באמת אין דרך מדוייקת לוודא את זהות הכותב) תמיד יהיו כאלה שיגידו: "מה שהוא אומר זה לא נכון כי יש לו אינטרס כזה או אחר ..." ויבחרו להתעלם או לחשוב שהאמת הפוכה. מספיק לקרוא את ההודעות של asafpp בנושא האוגדן כדי להיווכח בזה. כמובן שלא ציפיתי שזה יהיה אחרת מכיוון שאני די מנוסה, גם בנושא הופעה כנציג רשמי, וגם בנושא של כתיבה באינטרנט. אבל אחת התכונות המונעות ממני להפוך למריר דכאוני ומסוגר היא היכולת להמשיך לקוות לפגוש מדי פעם (באופן וירטואלי כמובן) אנשים אינטליגנטים, חושבים ופתוחים, בתוך ים הטפשים, צרי האופקים והקטנוניים שאנו שוחים בו. גם פה היו מעט כאלה, ואם לא בכללי אז לפחות במסרים האישיים. כפי שכתבתי בהתחלה, אתה יכול לחסוך לך את הטרחה בלחסום אותי מכיוון שהניק "דולף" לא יופיע יותר בכללי בפורום שלך. אתה כמובן יכול למחוק הודעה זו מכיוון שבמידה מסויימת היא חושפת את ערוותך ברבים, ואתה גם יכול להחליט שלא. אתה יכול להגיב להודעה זו באופן כללי ופרטי. אתה גם יכול להחליט שלא. ואם ההודעה תשאר, הקוראים (לפחות אלו מהמחזורים הנוכחיים שעדיין מעוניינים בבחינה מחוסר ברירה) יוכלו לשלוח אלי הודעות במסרים האישיים (כפי שחלק עשו). ואם ההודעות שלהם יצביעו על אדם אינטליגנטי, פתוח וחושב, אני גם אשמח לענות להם. ואם לא, אז שייהנו.
עוד פעם אחת שאתה מקבל תלונה ממישהו שהעלבתי אותו או הודעה מתנשאת, ואתה חוסם אותי לשבוע? תחסוך לך את המאמץ. אני מכריז בזאת על מותו של דולף. ורגע אחד לפני שאני הולך תן לי לספר לך משהו, ככה בשקט, שאף אחד אחר לא שומע (רואה