מהי משמעות הנפת דגל אש"ף

למה זה מצחיק יא ווויזי? ../images/Emo13.gif

זה לא המסר? להביע התרסה ונאמנות לעולם המוסלמי ע"ח ישראל?

אוקיי ../images/Emo13.gif ומה את חושבת עליו?

תיאור מדוייק של המצב? תיאור מוקצן של המצב? תיאור שטחי של מציאות מורכבת? תיאור מורכב של מציאות שטחית? גיבוב של שטויות?

jwin

New member
אלה לא אזרחים ישראלים.

מי שמניף דגל עומד מאחורי מה שהוא מייצג. אין אפס. לא ראיתי עשירי עולם מניפים את דגל האחד במאי האדום. הם לא מזדהים עם האמירה שלו. ראיתי ערבים ישראלים מניפים גדל פלסטין. הם מזדהים עם האמירה שלו ולשם הם צריכים לשאוף. אני? אני אשאף "ששם" לא יהיה "כאן" - ואם הם צריכים ללכת - הם ילכו שוב. אין אפס, כמו שאמרתי. אז או שנשארים במדינה ומתנהגים כאזרח לכל דבר (חובות וזכויות) או שתהיינה חילופי אוכלוסין וישובים. אני לא רואה שום הסבר אחר. יהודה.

shm490

New member
הנפת דגל מראה הזדהות עם המדינה שאת דגלה

מניפים . הנפת הדגל כשלעצמה היא לא דבר נורא גם בימי הזדהות של יהודים בארה"ב עם ישראל מניפים את דגל ישראל יחד עם הדגל האמריקאי .אך כשיש בעיה פנימית בארה"ב או הפגנה נגד המדינה לא יניפו דגל אחר מקסימום ישרפו את דגל ארה"ב . במקרה שלנו זה לא רק הנפת הדגל של מדינת אויב , זה גם מלווה בשירת המנון המדינה הפלסטינית ,וכמובן הקריאות " באש ודם ". וכל זה בהפגנה שמטרתה להשיג מה? נגד הריסת בתים ,נגד הפקעת קרקעות , ויתר שיוויון . וכל אלו מופנים למי ? לא לרשות הפלסטינית שאת דגלה נושאים אלה למדינת ישראל . אז כל הענין לא ברור אם המפגינים מזדהים כפלסטינים ולא כאזרחי ישראל מה להם לפנות למדינת ישראל בבעיותיהם הרי הם בעצם צריכים לפנות לפלסטין ,

למעלה