מהי סצינת האימה האהובה עליכם?

אלו Z

New member
מהי סצינת האימה האהובה עליכם?

אולי עשו את זה פה כבר אבל אפשר עוד פעם! שלי זה הקטע ב "הניצוץ" (המקורי לא החידוש המעפן), שהאבא משתגע לגמרי ומנסה לרצוח את אישתו ואת הילד שלו עם הגרזן, ושהוא מנסה לפרוץ את הדלת כדיי להגיע אליהם. הקטע הזה שהוא עושה חור בדלת ורואים את הפרצוף אחוז הטירוף שלו מציץ...זה פשוט קטע קלאסי.

D i l D o

New member
לי יש כמה......./images/Emo58.gif

מספר אחת זה בלי ספק הסצינה בסיוט הראשון שפרדי רוצח את טינה ורואים אותה מתעופפת בחדר והחבר שלה צורח "טינההההההה טינהההה" בטמטום מירבי, איך הדם נמרח על הקירות ועל המיטה ואיך שהיא זרוקה אחר כך זה פשוט הפחייייייד אותי! אחר כך באים מלא קטעים על ג'ייסון שפשוט רוצח בשיטות הכי שוות שיש: חצים, קורע את הבטן עם סכין, עורף ראשים, מפוצץ גוגלות זורק אנשים מחלונות, אהההההההההההה והסצינה האחרונה עם טומי הילד המפחיייייד הזה מהסרט הרביעי - הוא פשוט הפחיד אותי כ"כ, ג'ייסון חתיך ליד הילד זה!! לא הלכתי לישון בגללו - ימח שמו! זהו...

europe1990

New member
יש לי גם כמה:

המנסרים מטקסס-שהבלונדה(שכחתי את השם שלה) רצה בתוך היערות בשביל לבחור מהרוצחים. והקטע בסוף=שהרוצח מתחיל להשתגע עם המסור!!! ביום שישי ה13 -חלק 6: איך שג'יסון קם מהקבר, ורואים את כול הפרצוץ שלו שרוף, ואז כול התולעים נופלים ממנו, ואז יש את הפתיח "יום שישי ה13"-קטע ענק!! לא נשכח- את הקטע של סיבוב הראש : במגרש השדים!

D i l D o

New member
אהההההההההה *צורח,בוכה מה שתרצו*

הוא מפחייייייייייייייייד! אני פשוט בוכה!!!!!!!!!!!!

europe1990

New member
ואיזה קטע מהסיוט הראשון?? -לא הבנתי

לאיזה סרט אתה מדבר???

austin1

New member
לא משנה אחלה תמונות

ראיתי את הסרטים ממזמן ושכחתי כבר איך הוא נראה בכל מקרה הזמנתי את ה1 וה2 ב25 דולר לשניהם dvd

למעלה