מהי סצינת האימה האהובה עליכם?

VAMPhantom

New member
יורופ, אתה רואה שאתה יודע שמו?../images/Emo8.gif

כן, זה טים קארי מ"רוקי" ועוד... אחד השחקנים המעולים שלא מספיק מעריכים אותם כראוי, כמו גם כריסטופר ווקן ועוד...

europe1990

New member
ידעתי אבל שכחתי- אתה רשמת קורי-

וזה הזכיר לי!!! באמת שחקן מעולה!!!

VAMPhantom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אגב, לרגע נזכרתי... שבעברי, ברגע שנכנס לאויר עולם הקולנוע ג'ים קארי, יצא לי להתבלבל מס' פעמים בשם

D i l D o

New member
../images/Emo45.gif כריסטופר ווקן באמת אחד השחקנים

היותר טובים שיש והוא פשוט לא מוערך מספיק!!!!!!!!!!! הוא שחקן מעולה (הוא פשוט ענק בקליפ של פאטבוי סלים) ולמרות שכמעט כל חובב קולנוע וסרטים מכיר את שמו ומעריך אותו, הוא פשוט לא מוערך מספיק...אני מתערב שאם תשאל 10 אנשים ברחוב מי זה אולי 2 ידעו. מילה אחת: חבל!

אמאלה!!!!!!!!!!!../images/Emo5.gif

וואי התמונה הזאת עשתה לי התקף לב!! לא רוצה!!!! אמאלה! (התחלתי את הספר לפני כמה ימים.. אני מפחדת להמשיך!) (אני ממשיכה בכל זאת..) (עכשיו יש לי סיוטים)

europe1990

New member
נכון מפחיד- מה שכמעט הביא לי התקף

לב בסרט, זה הקטע שהליצן נכנס לתוך תעלת הביוב- חטפתי חום!!!

night mistress

New member
אני הולכת להתנקם בך!!!!!!!!!!!!!

תודה שהעלת לי את רמת החרדה היום ל101 במקום ל-3 כמו שהיא הייתה.. תודה..אנחנו נתחשבן.

europe1990

New member
מצטער- חחחחח- אם זה מנחם אותך:

גם לי יש טראומה מהליצנים-אבל ממש!!!

VAMPhantom

New member
אתה בטוח שלא?../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif

איי, זה מגניב, איך לא חשבתי על כך קודם...
ממש

europe1990

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

lestatgirl

New member
תאמת דווקא לפי התמונות יש לו פנים

מזה חמודות רק שיוסיפו שדיער מקדימה ולצבוט לו בלחיים

lestatgirl

New member
אמ.... וואלה יש לי כמה

הקטע שקלאודיה גוזרת לעצמה תשיער בראיון עם הערפד ושזה גודל בחזרה וכל המסביבים והקטע שלואיס הריח מוות ואחרי כמה שנים הוא שוב נפגש עם לאסטט ועזב אותו זאת הייתה אחת הסצנות הכי עצובות בעולם

למעלה