מהי צורת הדמון שלכם?

האבק

New member
מהי צורת הדמון שלכם? ../images/Emo54.gif

לא, זה לא עוד שרשור "מתי לדעתכם תהיה צורת הדמון שלכם" אלא הדבר האמיתי
האתר הרשמי של הסרט "המצפן הזהוב" העלה חלק נוסף ומגניב באתר שלהם על דמונים. יש שם מידע על דמונים, יש שם תמונות של הדמונים החשובים בטרילוגייה (פאנטלימון, הקוף הזהוב, סטלמריה) וגם- אפשרות לגלות מה הדמון שלכם! עונים על כמה שאלות "אופי", נותנים את שמכם ואת מינכם ובסוף מקבלים את שם הדמון, האופי שלנו ואת הצורה שלו
זה מגניב לאללה ואני כבר עשיתי את זה פעמיים! בפעם הראשונה יצא לי חתולה בשם... לא זכור
ובפעם השניה יצא לי.. חתולה! שקוראים לה Hermonystra. שם די מזעזע. הנה אפילו יש לה עמוד משלה: http://www.goldencompassmovie.com/?1205 אחרי שאתם יוצרים את הדמון יש אפשרות לשלוח את הלינק לכמה חברים ואז הם נשאלים שאלות שקשורות אליכם. במידה והתשובות שלהם שונות מהתשובות שלכם - צורת הדמון משתנה
יאללה, תנסו ופרסמו פה את שם הדמון שלכם וצורתו!

JustRain

New member
אני לא מאמינה שאני גולשת באתר הסרט ../images/Emo5.gif

בכל מקרה, זה די נחמד. חוץ מ... הגראפיקה כבדה הרבה יותר מדי. בפעמיים שעשיתי, אמרו לי את שם הדמון ואז זה נתקע. זהו. כלום. נאדה. זה די מרגיז.

בדולח 13

New member
נפלא, אתר נחמד ביותר

לי יצא טיגריס ושמו בישראל - אלבוס. ראיתי שיש גם אלתיומטר שאפשר להזיז את המחוגים שלו אבל לא המשכתי הלאה מפאת קוצר זמן. נוסיף את האתר למועדפים. בדולח

JustRain

New member
אלבוס! ../images/Emo6.gif

אגב, אודי, יש לך פיצול אישיות? הם אמרו עלייך גם שאתה צנוע וגם שאתה יהיר. הממ... טוב.

האבק

New member
בקשר לאלתיומטר -

את יכולה לגלות צפנים שפותחים חדר סודי ובו דברים מגניבים. אם אין לך כוח לחפש את הצפנים אז...
הנה הם! 1. נר, גלובוס, מצפן 2. קדרה, ברק, סוס 3. פרחים, גריפין, תינוק 4. זיקית, דבורה, מלאך 5. שור, קרן השפע, גלובוס 6. דולפין, גריפין, סוס 7. סוס, מצפן, דבורה תהני

yael ziv

New member
../images/Emo6.gif זה היה צפוי..

נחמד מאוד! יצא לי חתול בר בשם ניקוליוס

נחמד

גרפיקה ועיצוב מדהימים, אבל טיפ טיפה כבדים מדי, כך שהמחשב שלי לא מריץ אותם חלק. הדמון שלי הוא חתול בשם Lutheus, ואין לי מושג איך הוגים את זה בעברית. למה לכל הדמונים יש שמות כאלה מזעזעים?! בסך הכל סחטיין על ההשקעה המדהימה שלהם באתר. הוא ממש יפה ונורא נחמד לגלוש בו. בואו נקווה שגם בסרט יראו את זה!

נטעש

New member
תגידי תודה שלדמון שלך קוראים ככה..

לדמון שלי קוראים אדאן- זה נשמע כמו שם של שיח ערבי XD

JustRain

New member
מה רע בשייח'ים ערבים? ../images/Emo2.gif

אתם צריכים להגיד תודה דווקא על משהו אחר. על זה שאתם מצליחים לקרוא את הכתב הזה! אף פעם לא הסתדרתי עם כתב מחובר.

motek876

New member
חחח יצא לי קוף חמוד בשם גבריל XD

זה אומר שאני גברת קולטר? 0.0 XD

JustRain

New member
איזה חיה?

ולמה לעזאזל זה נתקע לי? בחמש או ארבע הפעמים שניסיתי!

נועה ob1k4

New member
טיגריס בשם אלקסיוס

מזל שאנחנו לא צמחוניים בבית, אני רק מקוה שהוא יסתדר עם הכלב שלנו...

JustRain

New member
גרמת לי לתהות...

האם הדמונים אוכלים או שותים משהו?! ואם כן, מה? נראה לי שהם חיים מהאנרגיה של בעליהם ולא זקוקים למזון נוסף. אבל מה דעתכם?

נטעש

New member
אני חושבת שאת צודקת

אף פעם לא היה כתוב שפנטליימון אכל עם ליירה כשהיא אכלה

למעלה