מהי צורת הדמון שלכם?

לי יצא עכבר...../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif:-

שאני לא זוכרת כרגע את השם שלו...אבל לא ממש אהבתי אותו

SNTD

New member
Uruvia

הדמון שלי היא טיגריסית בשם אורוביה, היא צנועה, תקיפה, מתבודדת, ביישנית וגאה איך זה מסתדר?! אבל אם כן, so be it! ברוכה הבאה לחיי אורוביה

Fairywitch

New member
יצא לי אולין הפרפר../images/Emo204.gif

בגדול מתאים לי, אבל מאיפה השמות? ויש שם בכלל כלב? וכמו שאמרו פה קודם- הגרפיקה באתר כ"כ כבדה

Fairywitch

New member
שיניתי רק תשובה אחת התחרטתי עליה-

ויצא לי אלקסיוס חתול הבר. נו, שוין- גם מתאים
אני בכלל מתעקשת שצירך לצאת לי כלב- אבל לא נראה לי שיש שם.

האבק

New member
יש שם הרבה חיות

אני כבר ראיתי עורב, נשר, טיגריס, אריה, זאב, שועל, פרפר, עכבר, עכביש, חתול בר, חתול שחור... ואני בטוח שיש עוד המון. צריך לשחק עם זה
רוצים לדעת כמה אני מרושע? נכנסתי לאיזה דף דמון של מישהו שביקש שחברים שלו יענו על שאלות כדי לאמת את צורת הדמון שלו. היה לו איזה טיגריס לבן גדול ויפיפה או משהו כזה ועניתי על השאלות בצורה אמממ נגיד אתזה ככה שבסוף יצא לו דמון עכבר
זה היה מאד מצחיק
אני מדמיין את הפרצוף שלו כשהוא שלח לכולם את הדף כדי להראות שיש לו דמון טיגריס והוא גילה שהוא עכבר. אודי

נטעש

New member
עשיתי אחד חדש!

ועכשיו נתתי לחברים שלי לשנות אותו. אז כרגע הוא טיגריס בשם סקאנה

JustRain

New member
רקוּן!

סוף סוף. ניסיתי בערך עשר פעמים. אח"כ חברות שלי באו אליי, ולהן זה עבד בלי שום בעיה (יש לאחת עיט בשם סירִיוֹן, ולאחת שועל בשם גבריאל). ניסינו עוד כמה פעמים, לי זה בכלל לא עבד - להן כן. ואני כל הזמן הייתי זאת שהחזיקה את העכבר! ניסיתי לכתוב שמות מזוייפים, לעבוד על המחשב שאחת החברות היא שבוחרת... כלום. הלכנו למחשב אחר של אחת מהן - כלום. בסוף כתבנו את השם של אחת החברות והקראתי את השאלות בקול, כמו כשהן עשו את השאלון, ואז זה עבד! יש לי רקון. הוריי! אבל זה ממש, ממש מוזר.

כמה מתאים לי...

עורב בשם סופישה. האהא! עורב! כנראה שבאמת כדאי לי להתקדם עם הקריירה שלי ככותב.

למעלה