מהי תכנית השלום של השמאל .

שרוף

New member
מהי תכנית השלום של השמאל .

בבוקר נשמע את קולו של כתב החדשות בקול פלשתין. בוקר טוב מקול פלשתין בירושליים. בכנסת ישראל יהיו למעלה משבעים חברי כנסת פלשתינים ורק חמישים חברי כנסת ישראלים. מאות אלפים ישראלים יהגרו לארצות הברית שתפתח שעריה ותתן גרין קארד לכל ישראלי שיחפוץ. זהו השלום של השמאל.

חיננית

New member
למה ללכלך על השמאל סתם?

כאילו השמאל אינו ציוני.כאילו בני המושבים והקבוצים והאוכלוסיה השורשית השמאלנית בארץ -תברח ומי ישמור על הארץ? השסניקים? או רק המתנחלים ? בחייך!!! זו היתה אמירה קצת בוטה ..לא כן? יש גבול להשתלחות כאן! וכאילו אנחנו נפולת של נמושות יורדנים, כאילו שמאל מעדיף ערבים על יהודים אתה בכלל קראת מה שכתבת אחרי שכתבת?

שרוף

New member
האמת היא שהשמאל מלא

בסמרטוטים. נפולת אינטלקטואלית יוק. אפשר מדברייך אפשר לחשוב שעדות המזרח לא הגנו והקריבו את חייהם למען המדינה הזאת. יוהרה והתנשאות אידיוטית משתקפת בדברייך כאילו ואחרי השמאל אין כלום. אני עומד אחרי כל מילה שכתבתי כאן.

חיננית

New member
מי אמר משהוא על עדות המזרח !!!

במושבים אין עדות מזרח ? בישוב הוותיק אין?בטבריה בצפת ברמת גן? איזו שטות !!! אני דברתי רק על ש`ס שהם ימניים, ובוחרים תמיד לנציג הימני ,אבל להגן על הארץ לא יוכלו אפילו עם 17 מנדטים וישיבות מלאות בני תורה שתורתם אמונתם כמו שסיכמנו קודם, למה תמיד יוצא השד העדתי? ואולי אני מעדות המזרח בכלל? ואולי לא? מה שייכת שמיטה להר סיני?

hreuven2

New member
והערבים מעל 10 מנדטים

ומצביעים תמיד למועמד שמאלי. ההבדל בינם לבין ש``ס הוא שאצל ש``ס אומרים:שב ואל תעשה ואילו אצל הערבים אומרים:קום ועשה משהו אבל נגד המדינה בקרבה אתה חי

חיננית

New member
ואינטלקטואל זו כבר מלה גסה פה?

מענין, אז לא ההתישבות העובדת -לא שוה דבר בעיניך . לא האינטלקטואלים כבר נפולת בעיניך.. אז מי הם העליתות? מי מרימנו מעל- בהייטק ברפואה במדע בספרות ובהגות אם לא האינטלקטואלים? .אבל הם כבר לא טובים בשבילך, כי מה לעשות, חלקם הגדול מתחילים את הבוקר על צד שמאל ,וזו עובדה ולא חלילה שום התנשאות.

hreuven2

New member
האינטלקטואלים מורשת מהמאה

ה-18 כאשר רב העם היה נבער ובור מכל ידע.אין שום קשר בין חכמה וידענות של ילדנו לאינטלקטואליות ובודאי לא להיי טק. יש לומר-אינטיליגנציה וכל השאר לא מובן לי[בעיה באינטלקט-אבל כמו הקניבלים,עדיין שורד]

שרוף

New member
ראינו פרופסור אינטלקטואל

מר בן עמי שחשקה נפשו וירד ממגדל השן ישר לפוליטיקה. את הנזקים שהסמרטוט הזה עשה למדינת ישראל לא יתקנו שלושים שנה. מסתבר שלא תמיד האינטלקטואל הוא החכם באדם. ההתנשאות שלך כל כך מאפיינת את השמאל הרקוב אני הייתי שם שמאלני כמוך. האמיני לי אני מכיר אותך טוב טוב ואני יודע על מה אני מדבר.

חיננית

New member
מאד מצטערת להיות רקובה

מענין למה אני רקובה ואתה טרי ורענן, כי אתה חושב= לך כל הארץ.. . זה מרעננך? עושה אותך יותר חכם ממני?אולי ? מה לרקובה כמוני לדבר בכלל?

שרוף

New member
אל תצטערי זה לא שווה להצטער

עשי משהו עם עצמך צאי מההתנשאות שלך אפילו בתשובתך הנוכחית את מציגה חכמולוגית התנשאות. תתחילי לדבר לאנשים בגובה העיניים. בואי ואספר לך מה ההבדל ביננו אני לא חושב שאני יותר טוב ממך אני בכלל לא מתייחס אליך באופן אישי בכתבות שלי אלא מאי שאת תמיד מחזירה בנימת התנשאות אישית. צאי מזה חיננית והיי באמת חיננית.

חיננית

New member
עוד הבדל בינינו -לא מתנשאת כלל

פשוט אומרת דעתי על הכל, זה נשמע לך מתנשא מענין מדוע. וזה מקומם אותך בטח כמו שאותי מקומם המון דברים שנאמרים פה והמון פעמים לא מתיחסת ולא מגנה אותם למרות שאזני מצטללות. איפה התנשאתי- תן משפט! על משקל --תן סיבה תן סיבה !!!

לצערי חיננית-השרוף צודק..

נשארתם במר``צ אוסף של נאדות מתנשאים ומה שהכי גרוע-ללא שום הצדקה וכיסוי אל תתלהמי כעת-קחי את זה כעובדה למדינה-את תורמים מעט מאד רובכם משתמטי גיוס חנונים פה יש לך - ענק אבל בשטח-אין קונצפט שבו החזקתם שלא התנפץ לכם בפרצוף ומה שנכון גם כן-אתם גזענים מתנשאים ופסאודו-אינטלקטואלים מי שהנו אינטלקטואל אמיתי לעולם לא ישוויץ בהשכלתו שאינה ערובה -אגב,לשום תבונה כן-השרוף צודק ואני לא חושב בכלל שהוא ימני הוא פשוט אנטי-מימסדי כי נואש מאזלת היד והרגל של שתי המפלגות הגדולות-כאחד. מרק.

thetruth48

New member
עוד פעם התעוררת?

השמאל בישראל לא כזה רחוק מהימין השמאל בישראל רחוק ממרץ. עכשיו תתחיל להבין שהשמאל רוצה לחיות פה בדיוק כמוך. וגם מה שהשרוף כתב איש מהשמאל לא רוצה את זה

האמת-אני לא מבין מה שאתה כותב

סלח לי-יש לי בלאק-אווט כשאני מצרף את אותיותיך למילים

חיננית

New member
איזה מילים יפות-חןחן

מי מתלהם בינינו? אני עונה ולענין, ולא מתכופפת בגלל צרור המחמאות שחילקת כאן לשמאל.והכי מקומם אותי דעתך שחוזרת פה אצלך כמו מנטרה- אלף פעמים על השתמטויות משנקין וכל הבבל`ת הזה.כמה אנשים גרים כבר בשנקין?1000הכי הרבה?רובם זקנים מעל65. זו דמות השמאל? אני לא צריכה להצטדק -ולא מצטדקת .כי אני יודעת שההשתמטות של שינקין בטלה בשישים ליד השתמטויות אחרות אז עזוב את זה כבר תקליט שחוק..

למעלה