מהי תכנית השלום של השמאל .

שרוף

New member
אתה קראת בכלל את מה שכתבת

מה זה אם לא התנשאות? מה את חושבת שאני איזה בהמה שלא יודע מה שהוא כותב?

חיננית

New member
תודה על הדוגמא

מה שכתבת היה כ`כ לא הגיוני , רחוק מהמציאות ונוראי . מתנשא מאד על השמאל שלדעתך-שונא את ארצו ,יורד לחו`ל ועוד כופתאות. שנראה לי שלא מתאים לאדם נבון שכמוך לכתב מין דבר שטנה שכזה . לכן ציינתי שאולי לא קראת את המניפסט המהולל הזה . ושמת לב שהחמאתי לך בחינניות -תוך כדי ?

שרוף

New member
מה שכתבתי הגיוני ביותר

ומציאותי עד להחריד. השמאל מוביל למדינה דו לאומית שהיא בעצם חיסול המפעל הציוני.שזה בעצם חיסול מדינת ישראל.

hreuven2

New member
השמאל לא מעדיף את הערבים

למרות שאני לא בטוח שהם היו מסכימים שערבים יגורו בקירבתם כמו הימין. השמאל משרת בצבא-אבל הימין לא פחות ובצנעא אומר אף יותר,נגמר עידן הקיבוצים מה גם שכל הקיבוצים יחדו הם עירה קטנה. המצב ששרוף מתאר הוא מציאות אופציונלית אלא אם כן נתעשת ונבין באיזו סכנה אנו נמצאים.

חיננית

New member
השמאל לא מעדיףאותם יותר

הוא מבין שהם חיים כאן דורות רבים וזו גם ארצם.מה לעשות.. ואולי אומר מילה שבעיניך גסה- השמאל אולי קצת יותר יפה נפש- במובן היפה ולא הנלעג של המילה . טוב. איני רוצה למשוך פה אש , כפי שאמרת עלי לא אחת אריסטו,ואין לי שום דבר אישי כנגדך האמן לי. אמרתי דעתי ,אמרתם דעתכם, זה לא ייפגש באמצע ככ מהר, וחבל כי אנחנו עם אחד ימין ושמאל..וכולנו רוצים שקט ושלום מקווה לפלות.

חיננית

New member
יש כאלו ויש כאלו

אבל רבים מערביי ישראל דורות כאן! ולעומתם ,אם אקח את משפחתי ,הם הגיעו בחסות היטלר אחרי השואה דרך מחנות העקורים בגרמניה וספינת מעפילים לקפריסין. לפני מלחמת השחרור.אז אם נסתכל נטו הם יותר שנים כאן ממני .. אבל זה בטח לא הסוגיה נכון?כי זו ארצי בזכות אבות וכן אצלם כנל תיקו!!!

שרוף

New member
אומות העולם החליטו לפני חמישים

ושלש שנים על מדינה ליהודים מדינת ישראל הבית הלאומי ליהודים. חמישים ושלש שנים חיינו בשלום עם ערביי ישראל והנה בזמן האחרון אנו עדים לגל עכור של מהומות הפגנות נגד מדינת ישראל. מי שלא טוב לו פה שיעזוב. זאת מדינת היהודים ללא שום קשר למי שגר פה קודם. מעבר לכך, היסטורית, היהודים ישבו פה לפני האיסלם. האיסלם נוסד 600 שנה אחרי חורבן הבית השני. ישו כשעלה להר הבית ראה את חורבות בית המקדש ולא את מסגד אל אקצה.

hreuven2

New member
והערבים הגיעו לאזור בסביבת

המאה ה-10. אלה התומכים בהם[השמאלנים]מנסים לקשר בינם לבין העמים שגרו בכנען בעת כיבושה-שקר גס

resh0

New member
את מדהימה אותי הכל פעם מחדש

את מתעקשת להגיד מה השמאל ``לא``. אבל מה ``כן``???? האידיאוליוגיה של השמאל המדיני הקיצוני ידועה: מדינה פלשתינית ריבונית על כל השטחים שנכבשו ב-67 ומו``ם חיובי על זכות השיבה. האידיאולוגיה שלהם ברורה ותומכיה במדינה קטן ביותר. אין לאידיאולוגיה הזאת גם אח ורע בכל מדינות העולם המצויות בקונפליקט טריטוריילי. ואידיאולוגיות השמאל המרכזי, מהיא????? מהיא ``כן``, לא מהיא ``לא``... הסכיזופרן הסדרתי ששינה את עמדותיו פעמיים ביום וסחף אחריו את הציבור העיוור (למרות שחלקם הגדול הבינו כי ``הריח לא נעים``) פעמיים ביום, הוא זה שהרס כל קשר בין מפלגת העבודה לבין אידיאולוגיה. שמאל מתון??? איפה הוא? מה משמעותו? מהן עמדותיו???

למעלה