מהי תרופת הסבתא היעילה ביותר שאתם מכירים?

yigalby

New member
שיטת האוהל

נשמע טוב אני אבדוק מקרוב. הזקנים תמיד יודעים הרבה,הם לא תמיד מודעים לזה..צריך לראיין אותם מדי פעם הרבה חוכמה הייתה פעם. הדורות החדשים היו מתייחסים בזלזול לחוכמות האדירות האלה, על השיטה של הבצל לזיהומים צריך לקבל פרס נובל (עוז קיבלת ממני) לדעתי..ולא כמו שפעם (מסתבר) נתנו לממציא הדידיטי. לדעתי בדרך כלל בן אדם יכול למצוא מזור לבעיותיו בסביבה הקרובה אליו מאוד ,גינה מטבח גן ציבורי. ולמי שהמוח והתודעה שלו מספיק מפותחים היה מוצא את זה שם..הדרך הקצרה, ארוכה

0 אור 0

New member
הטיפים הכי הכי - גרון דלקות פצעים כאבים ועוד

התרופות שלי (אפילו שעוזי גנב כמה): לדלקת גרון - סירופ בצל בדבש (חותכים בצל לטבעות שמים שכבות שכבות עם דבש ומניחים לכמה שעות - שותים את הסירופ) אבל כשמתחילים להיות חולים אני גם לוקחת סירופ של אכיניציאה עם פרופוליס וויטמין C (מה שבמבצע), ואם יש תחושה של שפעת אז גם סמבוק ובערב את התה עם הברנדי - אז אף פעם אני לא יודעת מה באמת עזר. העיקר שעובר. לפצע או חתך או ריפוי צלקת - שמן לבנדר עם אלוורה, ולאחרונה אני לפעמים משתמשת בג'ל אובליפיכה במקום האלוורה - זה ג'ל אלוורה שמעורב עם שמן אובליפיכה וקונים בסופר רגיל. לכאבי גב וכאבי פרקים - שמן זית מחומם קלות עם כמה טיפות שמן יפני או סיני. למניעת דלקות בדרכי השתן - מיץ חמוציות ששותים כשרק מתחילים להרגיש סימנים מקדימים ימנע את הופעת הדלקת. שותים בערך 4 כוסות ביום והרבה מים. לבצקות ונפיחויות - אין כמו חליטת פטרוזיליה לכאבי ראש ועייפות מעצבנת כזאת - חליטת קמומיל (שגם מצויינת בכלל לכאבים - גם כאבי בטן של תינוק) לגזים איומים ונוראים - כדורי פחם פותרים הכל בפעם אחת ולתלמידים שורצים להרגע אבל לשפר את הריכוז - להריח שמן מליסה

למעלה